- 14 Ağustos 2009
- 592
- 1
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.361
Benim sorularıma kimse cevap vermiyo.Başka başlığa da yazmıştım çok önceden yine ses çıkmadı.Neyse canınız sağolsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
..bende bir kaç ay sonra sarıya cewiricem fakat önce siyah düşünüyorum..acık renkti saclarım bir röfleden sonra koyulastı sarı vs boyadım aktı..iğrenc bi renk oldu..en son kuaförüm mokko die bir renk yaptı haftasına aktı..siyahi bir renkti..şimdi açtımadan önce bi siyah yapim ilk ve son bi daha sarıdan devam diorum ama siyahtan cewrilirmi kusturulunca ..cok mu yıpranır kii?? acabilirlermiiii??
hayırlı bir evlat olur umarım, allah analı babalı büyütsün..sanırım bebeği emzirdiğin için anne sütüyle bebeğe geçebilir ..ama diplerini boyatmazsan sorun olmaz bence..çünkü kimyasallar saç diplerinden geçer vücuduna..diplerinin 1-2 cm gerisinden boyat bence..dini yönünü bilmiyorum..slmm ben 23 gün önce doğum yaptım malum şuan lohusayım kendimi çok bakımsız hissediyorum ve saçlarımı boyatmak istiyorum bu dönemde boyatmamda bir sakınca varmı sağlık açısından ve dinen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfenn acil cevap bekliyorumm aynalara küsmek üzereyimmm