Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar ben 1 yıl önce çikolata kahve yaptım saçımı şu an baya uzadı uçlarda kaldı kendi saç rengimde kumral çok açık değil ama.
şimdi plaette kahve köpüğğü alıp aralarına balyaj gibi boyasam nasıl olur sizce ?

bak saçlarına röfle yapmak için bozulmasın diye röflen önce dibini boya sarısına ,sonra saçını tara bu boya yayılsın,aralardaki röfle çok açıksa eğer,yani boyan bunu koyulaştırırsa,o tondan 2 ton açık rengi al sadece 3te birini kullan,üstlerden ayır saçını bir tutam al boya bir tutam bırak,mesela 10 parçaya böle bu şekilde,o açık rengi uygula,altınada şu mutfakta kullandığımız aliminyum folyo koyabilirsin

bu kadar teferatu becerebilirmiyim açıkcası pek emin değilim saç diplerim koyu uçlarıda çok açık sarı olmamakla beraber koyulu açıklı röfle bi arkadaşda normal 9.0 sarı renkle tamamını boyadığında diplerindeki ve röflendeki koyu olan yerler hafif rengi kırılır sarı olan yerlerde aynen kalır dedi açıkcası çok emin olamadım gerçekten öyle mi olur acaba??

saçlarım bal köpüğü tam karamel yapabılmem için hangi renk boyayabılırım? yardımlarınızı beklıyorum

merhabalar ben yeni üyeyim.külümango sana sorum olacaktı .saçlarım röfleydi.daha sonra diplerini ben evde boyamaya karar verdim koleston9/3 altın sarısı ama hafif turuncumsu durdu hoşuma gitmedi bende koleston fındık kabuğu rengi ve koleston altın sarısını karıştırıp tüm röfleyi boyadım şu an pişman oldum açık renk saçı seviyorum tekrar nasıl sarıya dönebilirim kuaförlerden bıktım ya saçı turuncu yaparlar ya da yeşilllll öffff lütfen yardım cevap

merhaba arkadaşlar ben ynei katıldım. çok canım sıkılıyoo saçlarımın asıl rengi kumral bundan 1 sene önce röfle yaptırmıştım rengi akınca tazelemek istedim kuaföre gittim. yalnız dipelri çok açık oldu vede bu nedenle yüüzmün rengi çok degişti hiç rahat deilm uçalrına dogru röfleleirm çok güsel ama dipelrini kendi remgim yapmk isityroum çok karrasıızm nasıl halladebilirm bana lütfen yardım edinn .sarı saçalrı seviyorum ama dipelrinede uygulayınca yüüzm çok tuhfa oluyo kendim bugday tenliyimm:S yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden..

kızlar meraba bana yardımcı olurmusunuz ?ben röfleden bal rengine geçmek istiyorum sizce bu mümkünmüdür yani röfle üzerine bal rengi nolur bilenler varsa yardımcı olsun

çok kararsız kaldım ya resimlere bakıyorum bal köpüğü rengi çok hoş görünüyo ama tutarmı bilmiyorum kafamçokkarıştıbence röfle üzerine gider gibi geliyo sonuçta sarıya yakın bi ton ama yinede sizlerin fikrini almak istiyorum

Slm arkadaşlar.benımde bır sorum olucaktı.Güzelim saçlarımı mavi siyaha boyattım 3 ay önce,şimdi o boyalar aktı fakat kendi saçımın rengiyle karıstı ve göruntu pek hoşş değil.kendı sacımın rengıde koyu kumral.ben bu saçımı ne renge boyarsam acılır düzelir ?bana marka ve renk adı söylerseniz çokkk mutluuu olucam.yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.....kafamçokkarıştı

Voila küllü kumral ve platin sarısını karıştırınca ne renk elde edilir sizce kızlar... bilmiyorumkismile

Boyadım ama saçımın rengi aynı kaldı...yani açık kahve gibiydi saçım,kızıllık vardı o kızıllık gitti o kadar.. boshayallersmile

Arkadaşlar merhaba..

Benim saçlarım çok açık karamel oldu, yani bakır tonları ve sarı tonları var..
Saçımı sarı istiyodum. Bi başka sitede kuaför buldum ve ona sordum
Küllü sarı kullansam bakırlıklar kapanıp sarı olurmu dedim. Cevabı, hayır.. Kesinlikle deneme, çünkü sarı tonlarını yeşile çevirir..

Sonra gidip loreal 02 çok çok açık sarı dore aldı.Bu ürünü sordum.Bu uygundur dedi..

Şimdi sizlere soruyorum, sizce saçımda yeşillik olurmu???? Saçım boya tutarmı?

küllü kullanmadığın sürece kızıllık olmaz aman ben yeşil olmuştum çektiğim eziyeti anlatamam açık dore sarı olur ama belki biraz yıpratabilir bide hafif kızıllık kalabilir çünkü ben neyaptıysam aynen okızıllakları yok edemedim tam sarı olsun diye ve saçlarım yandı kısa kestirdim ve okadar emek boşa gitti saçımı koyulttum uzun saçımda gitti rengi oturtacağım diye saçı yaktım oysaki o kızıllıklar bile hoşmuş aslında diyorum bunca pişmanlıktan sorası.bence dikkatli ol hırsım beni mahvetti deneyimlerimi aktardım kolay gelsinbayanssulusmileohaoldumsmile

ay pardon kızıllık demişim yeşillik diyecektim ilk cümlemde arkadaşımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…