Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Arkadaslar sacım kızıl resimdeki gibi beyaz tenliyim boyatmak istiyorum şimdi ama hangi renk gider bana bilemedim yardımcı olurmusunuz ..a.s.

bence beyaz tenlilere her kızıl gidiyor :KK66:
ben esmer tenliyim (ama kışın açılıyor rengim xD) saçlarımın aralarına şarap kızılı attırmak istiyorum. bazı yorumlar okudum esmerlere kızıl saç gitmiyor diye bir türlüde karar veremiyorum ne yapmalıyım ???

selam arkadaşlar
sizden yardım istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.saçımı kendim kapiçino rengime boyadım içine hareketlilik oldun diye az balyaş attırmayı düşünüyorum sizden bana hangi renkten yaptırırsam güzel olur hadi kızlar cevap lütfen

canım kapiçino dediğin nasıl bir renk khangi markada var.

kizlarr kuafore gittim boyattim,beceriksiz,yapamadi..bakir/kina rengi gibi birsey oldu..oysaki ben visne/sarap kizili istiyordum...

nasil belirgin kizil yapabilirim saclarimi.koyu kirmizi olsun ama kirmizi oldugu belli olsun..
palette almayi dusunuyorum ama Hollandada istedigim renkler yok(zaten burda birsey bulunmaz:kızgın:)

koleston veya igora'dan hangi renkleri onerirsiniz???

mrb arkadaşlar benimde bi sorum var umarım bilgisi olan biri yardım eder.saçlarım son 2 yıldır röfleliydi baya sarıydı yani sıkıldım ve dün çikolata kahveye boyadım evde.öğrenmek istediğim şu saclarımı en sık kac günde bir boyayabilirim çünkü akacak biliyorum.bu yüzden sık sık boyamam gerekecek cvp bekliyorum. tşk ederim.

canım saçını güle güle kullan
en erken 3 hafta aralıkla boyamanı tavsiye ederim.yoksa kopabilir saçların.zaten daha önce yoğun işlem görmüş,açılmış.
daha fena olmasın. yerimseniben

kizlarr kuafore gittim boyattim,beceriksiz,yapamadi..bakir/kina rengi gibi birsey oldu..oysaki ben visne/sarap kizili istiyordum...

nasil belirgin kizil yapabilirim saclarimi.koyu kirmizi olsun ama kirmizi oldugu belli olsun..
palette almayi dusunuyorum ama Hollandada istedigim renkler yok(zaten burda birsey bulunmaz:kızgın:)

koleston veya igora'dan hangi renkleri onerirsiniz???

koleston 6/4 Kızıl Bakır tavsiyemdir.yıkanıp aksa bile kötü durmaz diyorlar.ben de düşünüyorum sanırım bunu kullancam.zemuszemus

arkadaslar biri bana yardımcı olabilir mi? benim kendi sac rengim magnlinanın koydugu resimdeki ile aynı renkti ve ben biraz acmak istedim. ön taraf hariç diger kısımlar oldu fakat sacımın on tarafı tuhaf bir sarı altın sarısına dönuk gibi. yani çok hafif bir turunculuk oldu. nasıl duzeltebilirim???benneyaptımki. palette nin rofle setini uyguladım. önce arka taraflara surdum en son on tarafa surdum yani arka kısımm biraz daha fazla kaldı ondan mı acaba. lutfen biri yardım etsin

canım turunculuk olan kısmı küllü açık sarı tonlarda boyayarak düzeltebilirsin.küllü renkler turunculukları kapatır

kavuniçi bir renk petek dinçözün saç rengi ,ben hiç beğenmedim öyle saçlar fönsüz maşasız berbet bişi oluyor aklınızda bulunsun.

cok hos renkler buldum ama 100 msjim olmadigi icin ekleyemiyorum

ufffff:kızgın:

canımm ben de aynen..
madem bakır istemiyorsun, ben bugün L′OREAL RECITAL PREFERENCE 3.66 YOĞUN KIZIL ULTRA VİYOLE aldım.şahane bir ton.umarım iyi tutar.kutudaki rengi görsen çok beğeneceğine inanıyorum . sana da tavsiye ederim. zemuszemus

6.66 yogun kizilida guzel loreal in,neyse yarin carsiya bakiyim.elimde listeyle gidecem...merak ediyorum nasil olacak:) umarim albume ekledigim resimlerdeki renkleri bulurum:)

kızlar lorealin boyası çok kötü kokuyor.kokusu olmayan boya var mı bildiğiniz?bu bende biraz çarpıntı da yaptı.yüzüm falan bembeyaz oldu.allerji yaptı sanırım.
zaten tutamadım da uzun süre.10dk bekledim boyayınca. sonra yıkadım hemen.o yüzden pek tutmadı
moralim altüst oldu vallii :KK43:

X