Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kizlar size bisey sorcam benim tenim beyaz sacim kahve ama ne acik ne koyu kaslarim siyah gibi ben sari renk istiyorum ama kardesim siyah yada karamel yap diyo yaza daha var ama bidanisiyim dedim cevaplari özelden atabilirmisiniz

arkadaşlar palette nin sıcak çikolata rengini gördüm bugün.. bilen veya deneyen varsa yorum yazablir mi saçta nasıl duruyor? şu an saçımda boya yok koyu kahve saçlarım var nasıl olur acaba ?[/QUOTE

renk güzel ama palette markası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim zemuszemus ve şu da var ki ismi kadar sıcak bir renk değil bence uygulanan saçta görmeli ve karar vermelisin :)

kizlar size bisey sorcam benim tenim beyaz sacim kahve ama ne acik ne koyu kaslarim siyah gibi ben sari renk istiyorum ama kardesim siyah yada karamel yap diyo yaza daha var ama bidanisiyim dedim cevaplari özelden atabilirmisiniz
cevap yazaan yokmu hickafamçokkarıştı

bir arada karameli denemiştim orengi oturtmak zor değiştirmek uzmanlık bence :) bence kendin boyama kuaföre danış ben kendim yapmıştım astarı yüzünden pahalı olmuştu ve saçlarımı çok yıpratmıştım. kolay gelsinnn..
alkisalkisalkis

yardım için teşekkür ederim. ama saçımı boyadım =D o rengi kendim uyguladım (terrakota). braz diplermin çıkmasına rağmen uçları ve kökleri aynı tuttu..=) ve rengi çok güzel oldu..=) herkez çok beğendi..=)

arkadaşlar biriniz soruma cevap verin ....
saçlarımın yarısında sık röfle var ve yıpranık şekilde duruyor saç diplerime değirmeden kalan yarı sarıları kendi saç rengim olan orta kumrala boyıcam sizce nasıl bir görüntü olur röfle üstüne boya yapanlar varmı bu şekilde fikir lütfennn

bence kendi saç renginin aynısıyla tüm saçını boya,zamanka uçları açılır tekrar aynısına boyarsın ozman tutar

bence kendi saç renginin aynısıyla tüm saçını boya,zamanka uçları açılır tekrar aynısına boyarsın ozman tutar

bütün sorun da orda canım ya kendi saçım ışıl ışıl boya sürmek istemiyorum şimdiye kadar da hiç boyamadım diplere işlem yapmadan sarıları nasıl halledebilirim acaba...

Mrb arkadaşlar ben 28 yaşındayım saçlarımda hiç bi işlem yok saçım kumral. Bi değişiklik istiyorum beyaz da yok yani. Arkadaşım saçını Casting Crème Gloss 630 ÇıKOLATA KARAMEL boyadı saçını çok parlattı ve kırıkları kapattı onun da saçı açık kumraldı (kendi saçı). 730 BAL KÖPÜĞÜ boyatmayı düşünüyorum kullanan var mı bu rengi veya bu seriyi. Başka marka önerisi olan varsa çok mutlu olurum. Bi kutu da yetmez heralde saçlarım kıvırcık ve belime kadar. Daha önce ki yıllardada şu boya röfleleri ve naturel boyayla boyamayı düşündüm saçıma zarar verir diye cesaret edemedim. Kuru ve bol hacimli saçım zaten bi de boyadan dolayı kuruyup kabarırsa tam facia olur.

kızlar ben saçlarımı sarıya boyatmak istiyorum beyaz tenliyim bi trlü hosuma qiden bir sarı tonu bulamadım platin sarısı istemiorum doğal qözükecek iki renkli bişiler istiorum bulduğunuz resimler olursa eklermisiniz.. ve kullanımı nasıl,, düzleştrdikce yanarsa cok üzülürüm 2senedir anca uzadı

kızlar ben de bu renk istiyorum sizce hangi boyayla elde ederim bu tonu ?

açık kahve ile altın sarısı karışımı mı sizce ?

selam kızlar benim saçım çikolata kahve kolestonla boyuyorum, ama biraz koyu daha canlı, gùzel bi kahve tonu istiyorum, yazın karamel olsun diye kuaföre boyattım mahvetti cok acık bir renk olmustu, eve gelir gelmez cikolata kahveye boyadım anca kapadı, palettenin altın karamel rengi çikolata kahvenin ùzerine nasıl olur acaba, çok açık bi renk olsun istemiyorum

kızlar ben saçlarımı karamele boyatmak istiyorum.bi tane güzellik uzmanına danıştım.saçlarının gerçk rengi siyah,loreal 8.3 uygularsan karamel rengni elde edebilrsin dedi.sizcede bunu yapmalımıyım.

2 yada 3 yıl önce saçıma perma yaptırdım ve saçımın rengi çok açıldı. şuan permam açıldı lakin saçımın uçlarının rengi asıl saçıma göre çok açık. saçıma boya yaptırıcam lakin istediğim saç rengi için saçımın rengini açmaları lazım. saçım kötü olur mu ?

2 yada 3 yıl önce saçıma perma yaptırdım ve saçımın rengi çok açıldı. şuan permam açıldı lakin saçımın uçlarının rengi asıl saçıma göre çok açık. saçıma boya yaptırıcam lakin istediğim saç rengi için saçımın rengini açmaları lazım. saçım kötü olur mu ?

vallahii permadan sonra birde saçlarını açtırırsann "saç" diye birşey kalmayacaktır muhakkak canım..tecrübeyle sabit:kahve:
2-3 yıl önce diyorsun gerçi ama bilemiyorum...şu perma çok felaket bişey..

X