Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

peki küllümango, bu majirel 9.11 dediğin sarı yoğun küllü sanırsam.
bunu boyayınca yaşlı teyze saçı gibi olmaz dimi:))
bide sen bana bi tane majirelblonde 9.11 önermiştin.
ama mesajları şimdi okuyunca aklıma takıldı. saçın kuvvetliyse demişsin :KK43:(
maselef benimkiler oldum olası ince tellidirler. heel dökülme olayından sonra iyiice bi nanali limonlu oldularr:KK43:(
bide bu sarı yoğun küllü boyayınca daha sonra üstüne sarı röfle balyaj tarzı bişiler yapılır mıı??

arkadaşlar bundan 5 ay önce falan saçlarımı şarap kızılına boyamıştım diplerden kendi saçlarım geldi ama uçlara doğru hala kızıllar ve ben saç rengimi sarıya doğru açmak istiyorum yani bu kızılları nasıl yok edebilirim kızıllardan kurtulmam lazım yardım lütfen turunculaşmadan nasıl açabilirim yardım nolur

bende 2 gün önce saçlarımı boyattım nar kızılı beyaz tenliyim ve bundan önce röfle vardı röfleden daha çok yakıştı sizce nasıl bi renk nar kızılı eşim de çok beğendi

kızlar saçım normalde koyu kumral... 9.0 la boyadm ama sarı olması gerekirkn kızıl oldu...dipleirmde çıkmış durumda..saçımın önlerinde de sarı balyajlar vr..saçımda üç renk vr yani şu an..resimde koydm tam anlaşılsn diye...tek boyamayla açık kızılsız bir renk elde edebilirmym ne renk almam lazm...help please..:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
saçımda hiç boya yoktu. saç rengim kestane rengiydi voıla nın 10.0 sarı rengini aldım boyadım saçım açık kızıl rengi oldu yaaaaaaaaa

iğrenç oldu. ne yapayım. bana akıl verin.

loreal kopenhang koyu sarı küllü rengini kullansam düzelme olurmu sizce...

arkadaşlar bnm saçlarım siyah ve doğal hali bu oldukça koyu.. kumral yada kızıl tonlarında birşey istiyorum.. bikere boyamştım evde dipleri istediğim renk olmştu fakat uçları simsiyah kalmştı.. neden böyle acaba ne yapmam gerekio boyamadan önca açmalı mıym önerisi olan?

arkadaşlar bnm saçlarım siyah ve doğal hali bu oldukça koyu.. kumral yada kızıl tonlarında birşey istiyorum.. bikere boyamştım evde dipleri istediğim renk olmştu fakat uçları simsiyah kalmştı.. neden böyle acaba ne yapmam gerekio boyamadan önca açmalı mıym önerisi olan?

canım bende biraz önce başka bi topikten lorealin recital preference serisinin yoğun acıcılı olduğunu ve sacı yıpratmadığını okudum bi arakdas denemiş.sacını siyahtan kızıla cevirmiş tek boyayla ve fiyatı 11 lira yazmıs.benin saclarımda siyah boya var bi denicem ben kahve tonlarını sen de bi dene istersen.

külüümango,
bıktın ama yine ben.:) sana çok acil bişi sorucam. saç rengii baya aktı. böle tarçın gibi bişi oldu:KK43:(
acaba sadece kumrala mı boyasam diorum içine diğer boyalardan koyup.
birde mesaja cevap verirken mail adresinide verebilirsen.busefer resim yollayıp görsel yardım istiycem. daha önceden vermiştin ama tüüm mesajlarım otomatik şekilde silinmiş. sinir olduum. yönetimede şikayette bulundum. nasıl silinir yaa???

kızlar saçlarımı boyatmayı düşünorum daha önce hiç boyatmadım koyu kahverengi gibi saçlarım resmimi ve boyatmak istedigim rengi koyuyorum bana yardmcı olbilirmisiniz yakışır mı acaba bide bu boyatmayı düşündügüm renk ne renk sizce:teytey:

Eklentiler

• $Kopyası SNV31256.jpg
    $Kopyası SNV31256.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 45
  • $GencoBL20ByThe-Ti24112007avi_001318.jpg
    $GencoBL20ByThe-Ti24112007avi_001318.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 34
slm arkadaşlar benim saç rengim kızıl.bakır kızılı-turuncu renge boyamak istiyorum.bu rengi elde etmem için açmam gerekiyomuş.loreal ya da igorayı önerdiler.loreal 8/24 benim istediğim renkmiş ama içine bi kaç boya karıştırmam lazımmış hangi renkler iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.

yha kızlar ben daha önce hiç saçımı boyatmadım ama artık çok sıkıldım degişiklik istorum aynı şekilde sevgilimde boyatmamı istio ama kime sorsam hiç bulaşma dio napım sizce yha çok kararsızım yaşım 24 artık zamanı qelmemiş mi :asigim:

yha kızlar ben daha önce hiç saçımı boyatmadım ama artık çok sıkıldım degişiklik istorum aynı şekilde sevgilimde boyatmamı istio ama kime sorsam hiç bulaşma dio napım sizce yha çok kararsızım yaşım 24 artık zamanı qelmemiş mi :asigim:

:umursamaz: ben keşke kendi rengime dönebilsem diye dert ediyorum.saçlarını boyattığında her ay dip boyan gelecek,saçların sertleşecek,sürekli renginden sıkılıp başka renge boyatmak isteyeceksin.sonra renk istediğin gibi olmayacak oturup ağlayacaksın.zamanla beyazların çoğalacak bu %100lük bi ihtimal.sonra en iyisi kendi rengime döneyim bıktım uğraşmaktan diceksin saçların uzadıkça 2 renk olacak kestirmek zorunda kalacaksın yua da tekrar boyatacaksın en başa döneceksin.neyse çok konuştum.özetle HİÇ BULAŞMA cnm

:umursamaz: ben keşke kendi rengime dönebilsem diye dert ediyorum.saçlarını boyattığında her ay dip boyan gelecek,saçların sertleşecek,sürekli renginden sıkılıp başka renge boyatmak isteyeceksin.sonra renk istediğin gibi olmayacak oturup ağlayacaksın.zamanla beyazların çoğalacak bu %100lük bi ihtimal.sonra en iyisi kendi rengime döneyim bıktım uğraşmaktan diceksin saçların uzadıkça 2 renk olacak kestirmek zorunda kalacaksın yua da tekrar boyatacaksın en başa döneceksin.neyse çok konuştum.özetle HİÇ BULAŞMA cnm

off çok acı konuştun wala ortada kalmış gibi hissedorum kendimikaydirigubbakcemile3

merabalar bnm sac rengım resımlerdekı gbı sac rengımı degstrmek ıstıorum.szce ne tonlar bana yakısır:KK43: yardım edebılırmsnz...sarısında olmak aklımdan gecmıyor deıl ama saclarımn yıpranmasından ve yakısmamasından korkuorum..bırde atıye denızın ektekı sac rengı ıcın ne dersınız:sinifsinif:

Eklentiler

• $ben 2.jpg
    $ben 2.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $ben.jpg
    $ben.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 56
X