- 29 Temmuz 2009
- 27
- 1
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #3.161
arkadaşlar bnm saçlarım siyah ve doğal hali bu oldukça koyu.. kumral yada kızıl tonlarında birşey istiyorum.. bikere boyamştım evde dipleri istediğim renk olmştu fakat uçları simsiyah kalmştı.. neden böyle acaba ne yapmam gerekio boyamadan önca açmalı mıym önerisi olan?
yha kızlar ben daha önce hiç saçımı boyatmadım ama artık çok sıkıldım degişiklik istorum aynı şekilde sevgilimde boyatmamı istio ama kime sorsam hiç bulaşma dio napım sizce yha çok kararsızım yaşım 24 artık zamanı qelmemiş mi :asigim:
:umursamaz: ben keşke kendi rengime dönebilsem diye dert ediyorum.saçlarını boyattığında her ay dip boyan gelecek,saçların sertleşecek,sürekli renginden sıkılıp başka renge boyatmak isteyeceksin.sonra renk istediğin gibi olmayacak oturup ağlayacaksın.zamanla beyazların çoğalacak bu %100lük bi ihtimal.sonra en iyisi kendi rengime döneyim bıktım uğraşmaktan diceksin saçların uzadıkça 2 renk olacak kestirmek zorunda kalacaksın yua da tekrar boyatacaksın en başa döneceksin.neyse çok konuştum.özetle HİÇ BULAŞMA cnm
off çok acı konuştun wala ortada kalmış gibi hissedorum kendimikaydirigubbakcemile3
ben koleston terakotaya boyadım böyle olduya ben işte bu rengi istiyorum...ama bu ne renk yada evde nasıl yaparım bilmiyorum...ben marketlerden almıyorum saç boyamı yani kuaför malzemeleri satan yerden ve kuaförlerin kullandıkları saç boyalarından alıyorum...