Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

slm arkadaslar dun saclarımı boyattım sıyahtı actırdım karamel istedim ama tam istediğim karamel tonu olmadı sızce bu renk gercekten karamel mı yada sıze göre ne?

tam olarak benim de istediğim karamel tonu değil. sanırım biz aynı şeyi istiyoruz ama güzel ve canlı bir renk. buna da karamel diyorlar canım. ben beğendim valla güle güle kullan:)

bende esmerm cnm fındık kabuguna boyadm güzel renk yakıstırdılarda ama dipler gelmeye basşadıkca hos olmuyo dipler kahve uclar fındık kabugu ama renk olur esmere yakısıyr onu söyleyebilirim

cevabın için teşekkür ederim sonunda bugün lorealin doğal kahve tonunu aldım açıcı varmış içinde satıcı size yakışır dedi ama bakalım sonuç ne olacak

Kızlar bugün saçımı palette natural colors 7-5 açık karamel ile boyadım harika oldu.Bir önceki rengimde yine palette natural colorstan tarçın bakırdı .Paletteden vazgeçemiyorum gerçekten her rengini denicem:))))

Arkadaşlar benim sorunum biraz karışık..özellikle yansıma renklerden anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum....

saçlarım siyah renkte ama hem mavi hem beyazımsı karışık parlıyor.....tıpkı 2.10 mavi-siyah gibi duruyor şu an.......koyu renklerine mavi boya karıştıran lorealin kurbanı oldum...
bu durumdan çok rahatsızım...mavilikleri ve aşırı beyazımsı parlamayı yokedip düz ve net bir normal siyaha çevirmek istiyorum...bildiğimiz kömür siyahına yani...

geçenlerde palette 1.0 a boyadım çözüm olur belki diye...ama maviler siyaha dönmediği gibi beyazımsı yansıma daha da arttı...voilanın siyahlarından birisiyle boyamaya karar verdim...çünkü o markanın mavi siyahı bile normal siyah gibiydi bi kere denemiştim...

voila 1.0 siyah mı yapayım....yoksa 1.7 mavi siyah mı yapayım kararsızım ?
1.0 dan şüpheliyim çünkü sonu 0 lı olan renkler saçımdaki beyazımsı yansımayı daha fazla arttırıyor..

voila mavi siyahı diğer markalardaki 2.10 gibi sonu 0 lı olmadığı için düşünüyorum...
mavisi akar siyahı kalır mantığından hareket etmek istedim...hem de sonu 0 lı olmadığı için beyazımsı yansımamı arttırmaz dedim...
acaba doğru mu düşünüyorum ?

Son düzenleme:
merhaba kızlar..benim saçlarım kahve ve üzerine çok sık olmayacak şekilde karamel rengi ışıltılar attırdım..güzel de oldu ama saçımın rengini biraz daha açmak istiyorum..yeni boya yaptırdığım için bu işi bitkisel çözmek istiyorum..bildiğiniz bi yöntem var mı ? ne biliym şu otu kaynat falan :)

kzlar doğal saç rengim kumral, ama saçımda su anda röfle var ve platine yakın bı tonu var , acaba saçımı loreal castıng color bal köpüğüyle boyasam nasıl olur** turunculaşır mı saçım ?? yoksa daha koyu mu boyamalıyım?? 28 yıkamada akıyormuş zaten merak ettim kullanan var mı acaba????

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Ben saçlarımı 1 bucuk sene önce siyaha boyatmıstım yaklasık 4 ay önce de lorealın ultra açıcısıyla açtırmıstım ama dipten çıkan renklerm yani ana rengim turuncu gibi bişey olmuştu diğer alt taraflarım yani siyah olan kısım karamel olmuştu benim hoşuma gitmedi çikolata kahve ile boyamıştım renk koyulaşmıştı biraz ve güzel olmuştu ama sonra saçlarımın rengi açıldı hafif bakır yansımalı açık karamel bi renk olmuştu ve ben cok seviodum rengi ama diplerim cıkmıstı diplerim kestane ve ben dün palettenin 1 kutu kahve köpüğüyle yarım kutu sarısını karıştırdım sürdüm ama renk koyu oldu diplerim kızıl kahvenin biraz daha açığı ama ben eski rengimi tutturmak iştemiştim kızlar şimdi hangi boyayı alıp sürsem rengim açılır açık kumral sürsem rengim ne kadar açılır bana yardım edermisiniz lütfen ?kafamçokkarıştı

diplerim kızıl kahve olmadı da hafif bakır yansımalı bi kahve oldu hangi renkle acabilirm rengini lütfen yardım edin kızlar ?

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum..röfleli saçlarım var ama uçları diplerine nazaran daha koyu renk bu sebeple sadece uçlarına oriel işlemi yahut cilayla karıştırarak falan olabilirmi oriel üzerine oriel olmaz diyorlar ama bi çaresi olmalı kuaförüm doğum yaptı ulaşamıyorum ona sorcam ama?

slm kızlarr. yaaa ben inanılmaz mutsuzum karamel sarıya yakın saçlarımı kuaförde küllü kumrala boyattım ve koyu bi renk oldu baya bi şimdi kara kara düşünüyorum napim diye acaba loreal 8.1 boyasam açılır mı ki rengi nasıl bişey olur
boya boyayı açmaz falan diyolar napıcam ben ((

canım bence mutlaka akar bekle biraz zemindeki renk açıksa illaki akıyor. şuanda boyarsan istediğin kadar açılma olmaz. ama sık sık yıka akıt o zaman tutar.

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz, bir türlü net bir cevap alamdım kimseden hala..

Saçlarımda beyazlar var, ayrıca alt kıısmlarda da farklı bir ton.. Şimdi saçımı boyamak istiyorum.. Hangi marka daha iyi olur bilemiyorum ama..

Beyazları sadece koyu renkli boyalar mı kapatabiliyor acaba?

selam arkadaslar ebn sacımı 15 gun önce actırdım ve acık karamel yaptırdım bu renk pek ıcıme sınmedı ve 3 gun önce bronz kahveye boyadım gercekten guzel oldu ama ben bi süre daha bekleyip orjınal sac rengime dönmek istiyorum bunu nasıl yapabılırım kendı sacım kestane rengiydi

dove onarıcı al mavi kutulu beyaz kutulu beyazımsı gri bunlar çok gzel tabi sen karar verirsin mesela kepeğe karşı beyazımsı gri dierleri frklı farklı...bn çk memnunum dovedn

kızlar saçlarım koyu kahve ve ben açık kumral olmak istiyorum Paletteden hangi renkleri karıştırırsam bu rengi elde edebilirim Bir de saçlarımı açıcıyla açmalı mıyım renk iyi girsin die

slm kızlar ben iki ay önce falan kestaneye boyadım saçlarımı fakat diplerimden daha da koyu oldu ve bir türlü akmadı saçımı yıpratmamak içinse en son casting balköpüğüne boyadım fakat dipler biraz daha açıldı sanki uçlar hala açık kahve tonlarında bense karamel yada palettenin kahve köpüğünü istiyorum saçımı açtırmadan bu renklere ulaşmam imkansız mı nolur yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…