Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve site biraz karmaşık nereye forum açacaqımı bulamadım bende buraya yazıyorum 2 ay öncesine kdr hep mavi siyah kulanıyordum sonra acıcı ve kızıl boyayla saçımın renqini açtım kuaföre gitdim kızıl boyatdım ama isdediqim gibi olmadı birikdirdiqim paralarım gitti

şimdi ben şöyle bi renk isdiyorum kızıla boyatdıkdan sonra acayip turuncu gibi bir renk oluyor yha öyle isdiyorum ama tam oturaklı olucak nasıl tutara bilirim hangi boyalarla?

lütfen cvp vern nedense benim hoşuma gitdi kızıl akdıkca tuaf bi renk oluyor ama o rengin ne renk oldugunu anlamış dilim tam oturmasını isdiyorum be hangi boyalarla nasıl yapabilirim?

merhaba
deneyenler yardımcı olabilir mi?
benim saçlarım kumraldı kuaföre gittim aralara sarılar attırdım bir de kuaför saçımın dip rengini kırdı cila attı. fakat diplerim çıkınca sürekli kuaföre gitmekten sıkıldım. evde saçımı sapsarıya boyamak istiyorum fakat turunculuk olmadan. direkt sarı. hangi renkle yapabilirim ve olumlu sonuç veriyormu?

bence şampuanınıza sakın fazla para vermeyin ben ipek şampuan kullanıyorum ama sadece şampuan 2 si bir arada degil yıkarken yumuşak yaptıgını anlıyorsunuz önceden pahalı şampuan kullanırdım ve yıkarken saçlarımın arasından parmaklarımı alamıyordum.sonrasında da elidor un saç kremini kullanıyorum şumuşacık oluyor saçım röfleli oldugu halde. hep ipek şampuan kullanıyorum artık sizde deneyin büyük kutusu 3 lira.benden söylemesi paranızı boşa harcamayın ve 2 si bir arada olan şampuanlar çok kötü çok saç döküyor ve zararlı saça sadece şampuan alın.o kadar şampuan degiştirdim kullandım ama hiç biri ipek şampuan gibi degildi.

küllü mango nerelerdesin ulaşamıyorum sana.ya dün akşam bir şarkısın sen yarışmasında pınar altug un saç rengini çok begendim.sen ordaki saç rengini gördünmü görmediysen benim için bak ve hangi renk oldugunu söyle lütfen.fındık kabugu riskli dedigin için vazgeçtim.o saç rengi de kendi saç rengime yakın bir kumral tonda ondan boyatmak istiyorum.çok hoşuma gitti.senden mesaj bekliyorum ona göre saçlarımı o renge boyatacagım mümkünse tabiii.platin röflenin üstünde tutarmı.nasıl görünür.görüşürüz.bye

Esmer tenlilere önerebilceginiz bi saç rengi varmı ? tam yaz da geliyor iice kararıcagımızı düşünürsek yakışabilecek bir renk varmı ?

arkadaşlar saçıma bir yıl önce kuaför kırmızı balyaj yaptı çok güzel olmuştu ama ömrü SADECE 1 hafta sürdü... sonra aktı.. balyajları kurtarmak için üstüne kırmızı boyadım geçen yaz.. sonra da siyah viyoleye ve de castingin kestane şekeri rengine boyadım... saçımdaki kızıllıktan kurtulamadım + uyguladığım boyalar hep çok çok çabuk aktı...şimdi siyaha boyamak istiyorum.. haftasonu doğumgünüm var :) ne yapmam lazım tutar mı acaba? yoksa gene hemen akar mı? loreal excellence siyah aldım bu sefer.. ne tavsiye edersiniz.... yardımmmmm :uhm:

fairy son boyamanın üstünden 2 ay geçti.. daha önce siyaha hiç boyamadım açıkcası kuaför de aynı şeyi söyledi ben de bi türlü karar verememiştim aylarca siyaha.. ama sanırım başka alternatif yok.. iddialı değişik renkleri ya uygulamak zor ya da dönmesi zor.. sarı için açmak lazım mesela ve her ay dip boyası lazım ama benim saçlarım çok güçsüz üstelik kuaföre ayıracak bütçem de yok... kızıl deseniz ayrı dert hem ömrü kısa çok çabuk akıyo hem de dönmesi çok zor... siyahtan da dönmesi zormuş.. geriye kalıyo kahve tonları (( benim saçım zaten koyu kestane kahve tonları için de saçımı boyamak istemiyorum, zarar görecekse bari bi çarpıcılık bi değişiklik olsun istiyorum... alternatif öneriniz var mı arkadaşlar?? çünkü saç boyama konusunda pek tecrübeli sayılmam ben :) yaş 30 ama sadece 2 kez boyadım saçlarımı... yaratıcı önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorummm :) lütfen yardımcı olun yoksa akşam saçlarım siyah olacak.. ten rengim kumral, saçlarım koyu kestane ama azıcık kalmış kızıllık var çok hafif ama.. şöyle hem yaza hem doğumgünüme değişik daha iddialı girmek istiyorum moral olsun diye :))) şimdiden çok teşekkür.....

Son düzenleme:
bugün saçımı kızıl bakıra boyadım.
üstlerde daha uzun beklediği için üstlere tuttu, ama altlara pek tutmadı renk.
altları tekrar boyamak için ne kadar beklemeliyim, yada organik boyayla boyamak için ne kadar beklemeliyim?

sakın siyah yapma dönmesi çok zorrrr ben kızıldım siyah yaptrdım ilk boyamanda çok tutmaz aralarda kızıl kızıl parlayan saçların olur ama 2. de 3.de felan tam tutar genede akar amaçok akmasa da.benım şimdi gene kızıl.siyahtan dönmek çok çok zor bence siyah yapma ,hamilelikte yaparım sadece boyayla ugraşmiyim die

slm kızlar sizlere bişiy sormak istiyorum. annemin saçlarını palettenin toffesine boyuyodum ama çok çabuk akıyo kumral gibi oluyo.yarın boya almaya gidicezde koyu kumral yapsam çokmu koyu durur sizce?kahverengi gibi olmasın yoksa öldürür beni :))) tşkler :)))

Kızlar benim saçımda platin balyaj var.
Ama saçımı siyaha boyamak istiyorum tutar mı yaa çok kararsız kaldımm
Hiç deneyen var mı CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…