- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.941
slm kızlar saçımda kakao kahve var ve çok sıkıldım röfle yada sarı yapsam nasıl olur önerilerinizi bekliyorum:uhm:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar ben gizem siteye yeni üye oldum gerçekten çok iyi bir site imdadımıza koşuyor benim tavsiyelerinize ihatiyacım var ben saçımı palette tarçın bakır yapmak istiyorum falkat 1 ay oldu saçlarımı boyadığım kahve kızıldı aktı ve saçım baya acıldı renkleri diplerim falan baya çıktı kzıl gibi deil daha çok hkahve rengi gibi sarılıklar falan var ben saçımı yapsam o renk nasıl olurm sizceeeee yaaa fisfisfis
kızlar bi şey sorucam. benim saçlarım siyahtı koyu kumral boyamak istiyodum. kuaföre gttim önce saçımı oryalle açtı. sonra koyu kumral boyadı ama bayaa açık bir renk oldu karamel turuncumsu bir renk. boyatalı 1 buçuk hafta oluyor. çabuk akar diye çok sık yıkamadım saçımı. ama bu halde dolaşmak istemiyorum. şimdi saçımı boyasam beklemeden , yanar diye korkuyorum .birde bu oryal çok zarar veriyormuş saça . saçım daha fazla böyle kalsın istemiyorum ne yapmalıyım sizce. önce bakım filan uygulayıp sonramı boyasam? hemen boyasam yanarmı saçım? yardım lütfen=(((
arkadaşlar saçımda röfle var açık platin sarısı ve ben sıkıldım bu röfleden kumrala dönmek istiyorum saçımı boyarsam kapanır mı evde boyamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
KÜLLÜMANGO lütfen yardım.saçlarım normalde küllü kumral ben bir süredir açık renge boyu yorum.enson bir hafta önce koleston 11.1 ile boyadım.dipleri turuncumsu oldu ve saçlarımda doğal bir sarı olmadı.küllü doğal bir sar ı istiyorum ne rengi tavsiye edersin
Boyanın röfleyi istediğin ölçüde kapatabileceğini sanmıyorum canım, istersen bir kuaförüne danış.. yerimseniben
bulabılırsem loreal recitalın 9.1 kullu sarısını al dıplerine yedir iyice sonrada uçlarına yay. bulamazsanda aynı işlemi loreal exelence 9.1 ile yap. eğer saçım koyulaşmasın hala saglıklı da dıyorsan sunadaki boyamanın uzerınden 10 gun sonra koleston 12.1 ile boya o bayagı alır turuncumsulugunu. ama yıpranırda daha açık oldugu için. kararını sen ver