- 16 Aralık 2008
- 235
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.681
Geçen yıl nisanda açık kestane olan saçımı önce çok açık bi kumarala boyatıp hemen üstüne röfle yaptırdım hamile kalınca hiç boyatamadım.Şu an diplerden neredeyse bir karış uzadı.Aslında kesip kurtulmak istiyorum ama çok kısa olurDip boya yaptırsam da arada mutlaka bariz bir fark olucaktır yarısı başka yarısı başka.Kendi rengime boyasam daha sonra açtıramam boya boyayı açmaz Ben sarıya devam etmek istiyorum hiç kullanamadım doya doya.Acil bir çözüm bulmam lazım...Küllümango arkadaşım bu işlerden sen anlıyosun görünen o ki.Kuaförün önüne kurbanlık koyun gibi oturup bi sürü para vermeden önce senden tavsiye bekliyorum.
kızlar saclarım siyah benim.. düz siyah... mavi syah falan degil.. sacımın belli kısımlarını sarı yapmak istiyorum uclarda özellikle.. sizce sarı ve siyah iki uç renk biarada nasıl olur
kızlar saclarım siyah benim.. düz siyah... mavi syah falan degil.. sacımın belli kısımlarını sarı yapmak istiyorum uclarda özellikle.. sizce sarı ve siyah iki uç renk biarada nasıl olur
eğer ince telliyse saçın ve iyi bir kuaförde uçları sarı ama toz gibi artarak giden yani keskin olarak ayrılmayan sarı ve siyah olursa hoş olabilir
arkadaşm yaptırmıştı. mükemmel duruyor. ama sarının tonu falan da önemli tabii. bir sürü sarı tonu var.
nasıl anlatıcam anlatıcam kuaföre bilmiyorum..superr olurr delikafadulden ben yapıyorum öyle cnm çok güzel oluyor zatn siyah saçta sarı balyajlar harika oluyor bence..ben oryalle açtırıyorum uçlarını kuaförde...
ayshe gülcüm.. saclarım böyle uun ve kahküllerim birazdaha uzun yani burun seviyemde.. bide siyah boya var.. hafif katlı oval bir kesim.. olmazmı arkadaslar.. yani uclarda sarı olmazmı ortalama bi karıs boyunda.. sacım arkadanda uzun baya
canım cok saol... bende acık renk platine yakın düşünüyorum.. tam tezat olsun diye...bence süper olur ama altın sarısı fln deil de daha cok platine yakın bi renk güsel durur
bide alttan attır sacının direk üstüne değil o zmn daha güzel oluyo bnce
son bişe daha
saclr süper görünüyo datlum
saol canım...cnm saçların güzelmiş..yerimseniben uzunluğuna dokundurtmadan kat verdir cnm..yada çok az kısalt..yandan katlıda yaptırabilirsin cnm..sonrada katlara balyaj attır istersen kahküllerine de yaptırabilirsin..ama dümdüz saçlarına yapma bence katlı saçta daha hoş duruyor tatlım...yerimseniben
saol canım...
biraz daha kat verdiririm madem.. bide balyaj dicem degil mi? yani balyaj koyudan acıga dogru mu olur.?? direk siyahın bittigi yerden baslamasın.. kuaför cıragı gibi olurum allah korusun-tatlicadiarzu- bende bişey bilmiyorum sankicok utandım..