- 16 Mayıs 2008
- 1.490
- 3
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.661
ya ben saçımı ne renk boyamalıyımda koyu olsun ay kafayı yicem artık yaa küllümangocum dediğin gibi yaptım 7 ve 7.1 boyadım yine açık oldu yaaaaaasenağlama ben bu rengi nasıl tutturcamm en son siyaha boyucam olaan olcak artık heeeee
6.1 e boya madem yine açık oluyosa
Mrb küllü mangocum ilk defa sana bişi soracağım kafam çok karışık çünkü ben saçlarımı boyatmak istiyorum şu an kahve gerekirse açtıracağım uçlarını sarı düşünoyorum diplerini ne renge boyayacağımda kararsızım sölemesi ayıp kendim yapabiliyorum bi kere yapmıştım uçlarını krepleyip sarıya boyamıştım güzel olmuştu ama dipleri konusunda kararsızım hangi renk yakışır ? Voila nın altın sarısı açık mı olur? Bi arkadaş yazmıştı altın sarısına boyamış karamel olmuş diye ama inanasım gelmedi bide sana sorayım dedim
yaa kızlarr üfff yokmu hiç fikri olan yaa....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya küllümango bana da yardım edermisin???ilk kez boyıcam önemli benim için..yoksa hiç bulaşmasammı??eski rengime çabuk dönebilirmiyim sonra??
teşekkürler canım....a.s.
dünden beri düşünüyorum....ve sonunda boyayı değiştirmeye karar verdim....ama şöyle yine çikolata kahvesi alıcam ama garnier yada palette nin....çünkü kolestonun kahvelerinin siyah gibi çıktığını yazmış burda herkes ki bende daha önce düz kahvesini boyamıştım ve siyah çıkmıştı resmen...şimdi aklıma geldi...o nedenle garnier yada palettenin çikolata kahvesini alıcam...
bu ikisinden biri.....
slm kızlar;ben yeni uye oldum size bşey sormak istiyorum.ben saçımı bisure once boyadım ve kırmızı beklerken turuncu oldu saçlarım.simdi tekrar boyamak istiyorum ama birturlu cesaret edemiyorum çünkü tam 15gün oldu boyayalı yanar diye korkuyorum.nekadar beklemeliyim sizce.daha fazla boyle gezmek istemiyorum ltfn çok acil yardımn edin bana...