- 5 Eylül 2008
- 1.529
- 1
- 38
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.701
bronz kahve tonları yakısır bence.. karamelde öylearkadaşlar bende buğday tenliyim ve saçlarım siyah sizce buğday tene ne ren saç gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bronz kahve tonları yakısır bence.. karamelde öylearkadaşlar bende buğday tenliyim ve saçlarım siyah sizce buğday tene ne ren saç gider
cnm çok saol önerilerin için.bu turp olayınıda çok merak ettim nası yapcam peki onu?amonyaksız boyanın kızılı yok diye bilyorum ben ama onun için palette aldım radiance gizemli kızıl vesonbahar kızılını karıştırıcam yrn fln yapcam artıkkaydirigubbakcemile2 umarım yanmaz diyorum.kukurtlu sabunuda deniyorum iki gündüz açıldı sanırım brz biraz.yardımcı olduğun için çok saolhihoyyyt
kizlar benim saclarimda cok sık platin sari rofleler wardi,roflelerımden sıkıldım gıdıp saclarımı koleston 8.0 acık kumrala boyadım sonuc cok kotu oldu. saclarım yesilimsi çirkin bi renk oldu yaklasık 20 gundur saclarımda bu igrenc renkle dolasıyorum bu hafta ıcınde tekrar boyıcam sacımı.sızce yenıden acık kumral boyarsam yesıllıgı gıdermı cokta koyu bı renk ıstemıyorum,bana yardımcı olursanız cok sevınırımm bu saclar psıkolojımı bozdu :)
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. saçlarımı boyamak istiyorum bana lütfen bu saçın ne renk olduğunu söyler misiniz http://ipekbocegim.com/wp-content/uploads/2008/11/adriana-limaa.jpg
çok beğendim ben bu saçı ama tam olarak ne renk bilemiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz
kolestonun kumralları yeşil , kahveleride sıyah çıkıyor malesef:) bır dahakı sefere loreal 8.3 dore açık kumral al. saçındakı yeşilligin azalmasını saglar dorelik. ama bu kezde dore bır renk olur saçın razı değilsende loreal 8.0 ile boya ama yeşillik gider mi bilemem
kızlar bn siteye yeni üye oldum ve size bi sorum olacak.. bnm saçlarımda röfle var. en son 5 ay önce yaptırmıştım dibi çok geldiği için saçlarıma açık kumral dip yaptım... sırıtmadı.. ama ben saçımı komple sedef sarısı olsun istiyorum yani bebek sarısı gibi...sizce kendim nasıl yapa bilirim? yada saçımda röfle olduğu için nasıl bi açıcı kullanmalıyım??? yardımm...!!!!!
cnm ben malesef palette 8.0 ile saclarimi boyadim ( boyamaz olaydımmm:1no2:) saclarım yesıl otesı oldu dıyebılırım,keske senı dınleyıp dorelı bı renk yapsaydım cokk pısman oldum ama iş işten gectı..sence bu hafta ıcınde tekrar 8.3 tonlarında bı renk yapsam sacımda yanma olurmu,saclarım cok uzun belıme kadar dıyebılırım kopmasını ıstemıyorum,bıde dore renklerde kızıllık olurmu? cok soru sordum sanırım, yardımcı olursan cok sewınırım,sımdıden tesekkurler...a.s.