Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

bir dahakı boyamanda içine bıraz mavı koyarsan bakırlık azalır. mavı turuncu azaltıcı olarak kullanılıyor boyalarda.

bir dahakı boyamanda içine bıraz mavı koyarsan bakırlık azalır. mavı turuncu azaltıcı olarak kullanılıyor boyalarda.

mavi boyamı alim şimdi ben. hangisini alim hangi marka önerirsin özeldende yazabilirsin reklam oluyosa. bide nekadar koyucam üçte bir falanmı ceviz kadar fındık kadar delikafadulden teşekkürler cevap için ayrıca

mavi boyamı alim şimdi ben. hangisini alim hangi marka önerirsin özeldende yazabilirsin reklam oluyosa. bide nekadar koyucam üçte bir falanmı ceviz kadar fındık kadar delikafadulden teşekkürler cevap için ayrıca

ben ındola markasının mavısını kullanıyorum. 0.11 blue yazıyor. saçının uzunluguna ve turuncumsuluguna göre değişir ne kadar koyacagın. benım saçım kısa sayılır ve ben 15 gram kadar koyarım. tupun ustunde yazması gerekli kaç ml nereye geliyor dıye.ilk gunler beklediginden daha koyu ve mavımsı yeşilimsi olur saçın ama yıkandıkça duzelir. yeşil gibi kalıcı olmuyor mavı.

çok teşekkür ederim cevabın için.yarın çıkınca alayım bide öyle deneyeyima.s.

Selam kızlar kafa derim boyaya karşı reaksiyon gösterdi ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterirmisiniz

merhaba kızlar acaba loreal casting amonyaksız saç boyasının bal köpüğü rengini deneyen var mı içinizde? saçımı bu renkle boyamayı düşünüyorum ama çok kararsızım saçımda turunculuk olmasını istemiyorum daha çok sarı tonlarında olmasını istiyorum ama bu boya nasıl bir sonuç veriyor hiç bir fikrim yok. bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

küllümangocum biliosunki ben saçımı boyamıştım 6.1 e çok açıldı bu renk oldu yine sarı:çok üzgünüm:
ImageShack - Image Hosting :: fotoraf0154small.jpg
bunu diplerdeki doğal haline getirmek için ne boyasam ben yaaaaaa şunun gibi olsun istiyorum kahwerengiye yada sarıya dönmesin kumral kalsın artık yaaaaaa kurtulamıyom sarıdan ne boyayım ben doğal saç rengimle bir olsun[img=http://img214.imageshack.us/img214/9775/3002006.jpg]

yakaladım seni küllümango bak canım ben bu rengin birazdaha açığını istiyorum ama bakırsız dediğim gibi

yada burdaki saç diplere doğru olan renk hangi boyayı numarayı alayım ben şimdi sana zahmet yazıver

oturup tüm topiği okudum resmen iki günümü aldı:1closedeyes: şimdi çıkan sonuç loreal 03 alıyorum 09 volüm koleston oksidanla içine mavi boya katıyorum dipleri boyuyorum (uçlar açık zaten) poşetliyorum 20 dakka sıcak fön tutuyorum sonra diplere yayıp tarıyorum 20 dk da öyle bekliyo. sadece suyla duruluyorum 4 gün başka işem yapmıyorum föndahil. (bakım yapıyorum)
eyer istediğim kadar açık renk çıkmazsa 15 gün bekleyip aynı işlemi koleston 12.1 ile yapıyorum. istediğim renk tutarsada 15 günde bir tarif ettiğin şekilde cila atıyorum.
doğru anlamışmıyım küllü mangocuma.s.

selam kıslar banada yardımcı olacağınızı düşünüorum ben dün saçımı boyadım ama rengini beğenmedim bide dipleri daha açık altlar daha koyu oldu palettenin altın sarılı kahve serisine boyamak istiorum ama ne zaman boyamalıyım kaç gün geçmeli ce dipler yine farklı renk olurmu onun için napmalıyım önümüzdeki haftaya kadar saçımı düzeltmem gerek..

ben uzman değilim ama zaten 1 ay geçmiş akmış baya diyosun.loreal iyi diyolar burda numaralarda var bikaç sayfa okursan canım.birde boyanın içine bi parça mavi boya koyunca bakır olmuyomuş saç bende deniycem alamadım daha çıkıpa.s.

açtırma saçını ayrıca geçen senede yaptırmışsın yanar. yanmasa bile tiftik tiftik olur

yanmasa bile kalitesi bozulur mutlaka tiftik tiftik olur yada sertleşir kurur kırılır. sürekli fön ister uğraşırım diyosan yaptır ama yazık bence. burda baya konuşulmuş bu konu boyayla açıp sonra gidip boyatabilirsin. açıcı kadar zorlamaz saçını hiç değilse. sen bilirsin tabi a.s.

birde ince telli saçların ne cesaret ya valla hayret ettim sana. ben 9volumle bile boyayınca saçlarım yıpranıyo benimkide ince telli. boya yapmaya bile korkuyorum. güvenme hayatım kuaförlere seninki çok iyiyse bilemem tabi ama. ben kaç kere gittiysem yandı saçlarım 2 senedir kesimden kesime gidiyorum tövbeliyim. küllü mangoya msj at bakim sen eyer evde boyayacaksan tabi. o bu topiğin uzmanıkaydirigubbakcemile3 kolay gelsin sana a.s.

ARKADASLAR MERHABA LUTFEN YARDIM EDIN SACLARIMI GECEN SENE rofle yaptırdım temmuzda sonra bayramda kahveye boyadım evde kendım 3 kere ve hala kapanmadı aktı cok sımdı acık bı kahve tonu soluk....tekrar sarıya donmek ıstıyorum eskısehırde ıyı kuafor bılen varmı...saclarımın yanmasından korkuyorum...ne yapabılırım önerılerınız lutfen...

arkadaşlar selam,ben saçlarımı çok küçük yaştan beri beyaz olduğundan dolayı boyuyorum
bu zamana kadar bir sürü renge boyadım
uzun zamandır mavi-siyah şeklinde gidiyordu geçen sene
kuaförde karamel rengine boyattım,ama hoşuma gitmedi
beni çok sıradan gösterdiğini düşünüp,kahvenin en koyu tonuna boyattım
uzun zamandırda evde kendim boyuyorum
ama yazda geliyor tenimde esmer saç koyu ten koyu kışın iyi oluyor ama yazın çok bronzlaştığım için yakıştıramıyorum kendime

kısacası ben kumral-kahve tonlarına boyatmak istiyorum ama kardeşim saçın yeşillenir dedi
yeşillenmemesi için ne yapmalıyım..???

merhaba kızlar,
76. sayfada çağla şikelin bi saç rengi var ya..
o ne renk allah aşkına? çok güzel bi renk..yani bana yakışır mı yakışmaz mı emin
değili aslında ama..saçımda boya yok, epey bir süredir doğal rengini kullanıyorum.
biraz da sıkıldım ggaliba. esmerim..saç rengim de kestaneye yakın bir kahverengi.
ne dersiniz acaba çağlanın resmindeki renk nasıl olur..desteğe ihtiyacım var :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…