- 16 Mayıs 2008
- 1.490
- 3
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.641
onuda denedim 15 gün sonra boyadım daha açık bi renk oldu ama yinede bakırımsı oldu ve istediğim renk olmadı kutudaki rengin yanından bile geçmedi hatta. kesin benim saçımda bi sorun var küllü kumrala boyadım her yıkamada aktı bi ay sonra kestane bakır arası bi renk kaldı. anlamadım gitti. bi arkadaş küllüye boyama yazmış ama ben bakır olmasın diye küllüye boyuyorum diğeriyle daha net bakır çıkıyo.
ay bende bi tuhaflık var :uhm:
bir dahakı boyamanda içine bıraz mavı koyarsan bakırlık azalır. mavı turuncu azaltıcı olarak kullanılıyor boyalarda.
mavi boyamı alim şimdi ben. hangisini alim hangi marka önerirsin özeldende yazabilirsin reklam oluyosa. bide nekadar koyucam üçte bir falanmı ceviz kadar fındık kadar delikafadulden teşekkürler cevap için ayrıca
ben ındola markasının mavısını kullanıyorum. 0.11 blue yazıyor. saçının uzunluguna ve turuncumsuluguna göre değişir ne kadar koyacagın. benım saçım kısa sayılır ve ben 15 gram kadar koyarım. tupun ustunde yazması gerekli kaç ml nereye geliyor dıye.ilk gunler beklediginden daha koyu ve mavımsı yeşilimsi olur saçın ama yıkandıkça duzelir. yeşil gibi kalıcı olmuyor mavı.
küllümangocum biliosunki ben saçımı boyamıştım 6.1 e çok açıldı bu renk oldu yine sarı:çok üzgünüm:
bence 7 ile 7.1 i karıştırıp oyle uygula. yenıden sadece 7.1 ile boyama yeşilimsi bır hal alabılır. ama yıne 6.1 yada daha koyusunu boyarsan bu kezde saçın doreleşmeye başlayacaktır bu yuzden bence 7.1 ile 7 numarayı karıştırıp uygula. zaten bırkaç boyamada renk oturur. eğer dorelikte rahatsız etmezse bu rıskı goze alırım dersende lorealın 5.1 ini bulabılırsen onunla boya. ama dedigim gibi renk koyulaştıkça kullude kullansan dorelik saglıyor
arkadaslar lütfen yardım edin saclarımı kolestonun bakır rengine boyadım sonra dipleri acık olunca koleston koyu kahveye boyadım simsiyah olmuştu sacım şimdi 1 ay felan gecti üstünden sacımı beyaz sabunla yıkayarak bayaa actım şimdi koyu kumral bi renk oldu ama içlerinde hala bakırlıklar var oldukçada fazlalar,ben şimdi sacımı küllü kumral rengine boyatmak istiyorum.yada acık küllü kumral,tutar mı sizce sacım? acıcı fln yıpratırmı acaba sacımın yanmasından korkuyorum,daha önce gecen sene acıcıyla bir kez actırmıştım bişey olmamıştı ama şimdi korkuyorum actırmaya..ne önerirsiniz tutmazdı actırmadan küllü kumral rengi..yardım edin :1no2:
yok canım kendim boyamıcam kuaföre gidicem,yanar mı diyosun yani şimdi ama 1 sene gecmiş üstünden 1 kez actırdım zaten sacımı of yanarmı ki bu saclarlada dolasılmıyoki içi bakırımsı dışı kumral tuhaf bi renk olduCADIARZU
yardımın için sağol canım,ama yeni bi boyayla acmaya kalksam daha kötü bi hal alıcak şimdikinden,zaten ince telli saclarım ve birazda dökülmem var,tiftik tiftik olmasına katlanamam sanırım,napıcam bilmiyorum off off gözüm korktu şimdi ya,yokmudur bunun baska bi yolu:çok üzgünüm: