Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

ya ben saçımı ne renk boyamalıyımda koyu olsun ay kafayı yicem artık yaa küllümangocum dediğin gibi yaptım 7 ve 7.1 boyadım yine açık oldu yaaaaaasenağlama ben bu rengi nasıl tutturcamm en son siyaha boyucam olaan olcak artık heeeee:kızgın:
6.1 e boya madem yine açık oluyosa

Mrb küllü mangocum ilk defa sana bişi soracağım kafam çok karışık çünkü ben saçlarımı boyatmak istiyorum şu an kahve gerekirse açtıracağım uçlarını sarı düşünoyorum diplerini ne renge boyayacağımda kararsızım sölemesi ayıp kendim yapabiliyorum bi kere yapmıştım uçlarını krepleyip sarıya boyamıştım güzel olmuştu ama dipleri konusunda kararsızım hangi renk yakışır ? Voila nın altın sarısı açık mı olur? Bi arkadaş yazmıştı altın sarısına boyamış karamel olmuş diye ama inanasım gelmedi bide sana sorayım dedim

arkadaşlar..ben saçımı ilk kez boyıcam boyarsam eğer...saçım siyah.tenim esmere yakın çok olmasada.kaşlarım kara.nası bişiler avsiye edersiniz..evde boyıcak arkadaşım..şu lorealin ultra açıcıları nası???lütfen yardım edin...

Mrb küllü mangocum ilk defa sana bişi soracağım kafam çok karışık çünkü ben saçlarımı boyatmak istiyorum şu an kahve gerekirse açtıracağım uçlarını sarı düşünoyorum diplerini ne renge boyayacağımda kararsızım sölemesi ayıp kendim yapabiliyorum bi kere yapmıştım uçlarını krepleyip sarıya boyamıştım güzel olmuştu ama dipleri konusunda kararsızım hangi renk yakışır ? Voila nın altın sarısı açık mı olur? Bi arkadaş yazmıştı altın sarısına boyamış karamel olmuş diye ama inanasım gelmedi bide sana sorayım dedim

altın sarısı yerıne dogal sarılarla boyasan daha ıyı olur. altın saırı bayagı turuncumsu bı renk ortaya çıkarır ve uçlarındakı sarıyla çok kotu tezat oluşturur. ve voila kullanma ne yapacaksan çok kurutuyor sacı ve mat gosteren bır boya. dıplerinin ne renk olması senin ten rengine goz ve kaş rengine göre değişir. kaş renginden çok uzaklaşmamaya çalış

ya küllümango bana da yardım edermisin???ilk kez boyıcam önemli benim için..yoksa hiç bulaşmasammı??eski rengime çabuk dönebilirmiyim sonra??

kızlaaaaaaarr özelliklede küllümango bana yardımcı olurmusunuzzz...

ben saçımı kolestonun kızıl büyüsüyle boyuyodum bikaç aydır ama şimdi kahveye dönmek istiyorum...bugün yine kolestonun çikolata kahvesini aldım üzerine boyarsam kızılın nası olurrr?????

daha öncede sordum başka başlıkta ama yardım alamadım...:çok üzgünüm:

şuan saçım kızıl ama aktı ve soluk bi kızıl....çikolata kahvesi nası çıkıyor birde onu söylermisiniz.....

bakın şimdi şöyle daha net olacak sanırımkaydirigubbakcemile3

benim boyadığım renk bu

redspecial.jpg

ama dediğim gibi aktı açıldı böyle koyu değil şuan....hatta yer yer kahvemsi gibi..

bugün bunu aldım.....

cikolatakahve.jpg

ama aslında istediğim renk şu.....

sizce olurmu kızlar nolurrrr yardım edinnnnn:çok üzgünüm:

yoksa değiştirip açık kahve yada elegan kahve falanmı alsam....öfff karar veremiyorum....

yardım edin lütfennnn

buyuleyicikahve2.jpg

buda elegan kahve kızlar....bundanmı alıyım sizce???

yarın değiştiricem acele yardım lütfeeennn :çok üzgünüm:

kizilin uzerine hic bir boya direkt boyanmaz cunku kizil ve kirmizi tonlar sicak tonlar ne yaparsan yap o renk bisekilde yine biyerden acik verir .( hem saclarini 1 etapta istedigin renge ulasamazsin ..sira sira yapman gerek .hani diyorsun ya suan rengim acildi akti ve kahvemsi gibi oldu eger sen o 3.cu sectigin parlak kahveyi secersen alabora olur sacin /mantiklica davran ve o suan aldigin boyayi once yap 3 hafta sonrada diger en son sectigin parlakkahveyi uygula o an tutar hihoyyyt

teşekkürler canım....a.s.

dünden beri düşünüyorum....ve sonunda boyayı değiştirmeye karar verdim....ama şöyle yine çikolata kahvesi alıcam ama garnier yada palette nin....çünkü kolestonun kahvelerinin siyah gibi çıktığını yazmış burda herkes ki bende daha önce düz kahvesini boyamıştım ve siyah çıkmıştı resmen...şimdi aklıma geldi...o nedenle garnier yada palettenin çikolata kahvesini alıcam...

nut17.jpg

bu ikisinden biri.....

yaa kızlarr üfff yokmu hiç fikri olan yaa....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

istedigin rengi malesef elde edemezsin. dogal saçlarda bıle küllü tonları tutturmak zordur ki senin bırde kızılmış saçların. ve çikolota kahvede oldukça sıcak bı renktır. senin saçındaki kızıllıgı sıcaklıgı notrlemen gerekli. bunun içinde soguk kahveler kullanmalısın. ama turkıyede malesef 5.1 dee aşagıdakı kahvelerde soguk kahveler yok.
yanı değiştireceksen çikolota kahve değilse 5.1 yada bulursan 4.1 ile boya saçlarını. bıraz azalır kızıllıgı o kadar. dedigim gibi kestirmedikçe de adrıana lımanın saç rengini elde edemezsin.

ya küllümango bana da yardım edermisin???ilk kez boyıcam önemli benim için..yoksa hiç bulaşmasammı??eski rengime çabuk dönebilirmiyim sonra??

ilkez boyayacaksan yarı kalıcı boyalardan dene. o zaman daha kolay eski halıne donebılırsın ama kalıcı bır saç boyasıyla boyadıgında mumkun değil eski saç rengine dönebilmen. saçın kahve de olsa ve sen kahveye boyasan bıle dogal saç renginden farklı sonuc alırsın. o yuzden çok ıyı duşun. boyalı saçla ugraşmakta zordur.

arkadaşlar ben palette in kızıl rengini aldım 6-88.içine herhangi bir markadan sarı karıştırsam bir zararı olurmu.boyalar farklı markalarla karışınca sorun çıkarmı.tüp boyalardan almak istiyorum.istediğim renk canlı bir turuncu...

teşekkürler canım....a.s.

dünden beri düşünüyorum....ve sonunda boyayı değiştirmeye karar verdim....ama şöyle yine çikolata kahvesi alıcam ama garnier yada palette nin....çünkü kolestonun kahvelerinin siyah gibi çıktığını yazmış burda herkes ki bende daha önce düz kahvesini boyamıştım ve siyah çıkmıştı resmen...şimdi aklıma geldi...o nedenle garnier yada palettenin çikolata kahvesini alıcam...

nut17.jpg

bu ikisinden biri.....

beyaz kelebek, mesajını tesadifen gördüm, 2 gün önce saçını çikolata kahve boyamış biri olaraka.s
Lorealin çikolata kahvesini aldım çook memnun kaldım canım...çok hoş bi kahve tonu oldu, beyazlarım da var benim tamamen kapadı..
bi alternatifin daha olsun diye paylaşmak istedima.s.

dasilvadido ve küllümango teşekkür ederim.....

canım ben garnier in çikolata kahvesini aldım bugün değiştirdim kolestonu...

sanırım yine sıcak renklerde kalmka istedim....adriana limanın rengi başka bahara kaldı....kaydirigubbakcemile2

boyayınca size nasıl olduğunu söylerim....inşallah güzel olur....kutudaki resmi arzum onanın resmi baya kızıl ama ismi çikolata kahvesi nasıl oluyor anlamadım gerçi ama...bakalım.....

slm kızlar;ben yeni uye oldum size bşey sormak istiyorum.ben saçımı bisure once boyadım ve kırmızı beklerken turuncu oldu saçlarım.simdi tekrar boyamak istiyorum ama birturlu cesaret edemiyorum çünkü tam 15gün oldu boyayalı yanar diye korkuyorum.nekadar beklemeliyim sizce.daha fazla boyle gezmek istemiyorum ltfn çok acil yardımn edin bana...

kullandığın boyan markası ve rengi neydi?
kükürtlü sabun alman gerekiyor.bi süre onunla yıkayıp akıtmalısın rengi...

15 gün geçmeden saçını boyayan çok var.amonyaksız saç boyası kullanırsan daha sağlıklı olur.açıcı kullanmadığın sürece yanıcağını sanmıyorum... bakım yapmak istiyorsan turplu suyu öneneriyorum kesinlikle.kızıl renklerin akmasınada yardımcı oluyor ve bakım yapıyor saça.3-4 kez turplu suyla bakım yapabilirsin:)
kükürtlü sabun boyayı atıyor... Goldwell System Color Remover Hair - Saçtan Boya Çıkarıcı
ayrıca bu adresede göz atabilirsin sana uygun bişiler olabilir...yerimseniben

Kızlar 2 hafta önce saçlarımı kuaföre boyattım siyah renkten karamelle geçtim güselde oldu kestrdimde sağlıklı uzasın diye ama sanıyorum boyadan ve açma işlemnden kaynaklandı saclarımın uçları püskül gibi duruyo ben yumuşacık dursun istiyorum gövdelerde ve diplerde hiç bi sorun yok sorun uçları nasıl düzeltebilirim bide cabuk nasıl uzar bana bişey deyin :Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar saçımı igora ile boyamaya karar verdim, saçım şu anda loreal excellence 6.1 küllü koyu kumral.
renginden memnunum, ama artık 15 tl olmuş ve heryerde bulamıyorum.
sorum şu igora 6-2 koyu kumral küllü
6-0 N5 koyu kumral
7-2 kumral küllü
7-0 N6 kumral bunlar arasında şimdiki saç rengime en yakın hangisi? N5-N6 da ne oluyor? bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevaplayın....

X