- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.621
bronz kahve diye satılıyo koyu sarı gibi bişey çıkıyo.sen yine çikolata kahveye veya kahvenin tonlarına geri dön.bir ara kadife kahve vardı hala varmı bilmiyorum(kolestonun)o da güzelİmdaaat:ss
SaçLarımı bronz kahvé boyadımm
daha öncé cikoLAta kahvé boyuyordm dip boyam géLmşti vé haLiyLé dipLéri ayrı ucLarı farkLı oLduu
nası koyuLaştırabiLrm dipLérinii((
kızlar ikinci resimdeki renk te çok hoş sizce ne renk bukızlar ben saçlarıma bütün boya yaptırmak istiyorum. 2.5-3 sene önce uçlarına küllü sarı balyaj attırmıştım daha sonra onlar uzadı gittiler şimdi saçımın her yeri kendi doğal renginde. İlk kez işlem görecek denilebilir yani. Tenim beyaz-buğday arası bir şey.saçlarım kahverengi, gözlerim kahverengi. Saçlarımda istediğim ton kesinlikle kahvenin bir tonu. ama hangi tonu karar veremiyorum. Kullananlar falan varsa önerileri nedir,hangisi yakışır hangisini tavsiye ederler, bana bir yardımcı olsunlar lütfen,okulum açılmadan kendime yeni bir stil istiyorum çünkü. Benim arasında kaldığım renkler şunlar :
Biraz fazla ama sırnaşık şey ne beğendiysem topladım sizin için :teytey:
kızlar merhaba bişey sorcam benim saçımda röfle var dipleri boyama zamanı gelmiş durumda acaba ben bu kez kendim boyasam olurmu? saçıma yakın renkte bi boya alıp boyasam dipler ve uçlar farklı renk olurmu ??
Kızlar merhaba yeni üye oldum ben inşallah çok güzel şeyler paylaşıcaz sizinle bundan sonra:)
öncelikle paresssse benim söyleyeceklerim olucak.canım senin saçın ne renkki boyadıklarının hiçbiri tutmuyo anlamadım önce onu söle ona göre değerlendirme yapalım.
BENCE KÜLLÜ BSEYLERE BOYAMALISIN.BENMDE OLE GARİP Bİ TURUNCULUK VARDI KÜLLÜ KOYU KUMRALA BOYADIM SÜPER OLDU YA...VE ASLA KOLESTON YAPMA.EN GÜZELİ LOREAL.BNDAN SNRA ONDAN ŞAŞMAM VALLA:lepi:kızlar merhaba...bende başka bir yerde sordum ama bende cvp alamadım..bende mkolestonun kızıl büyü süyle boyuyodum saçlarımı ve şimdi kahveye geçmek istiyorum..acaba saçımı küllü kumralla boyasam kapatırmı..saçlarım normalde koyu renk..bununla ilgili hangi markalarfı tavsiye edersiniz..doğum iznim bitiyo haftaya işime geri dönüyorum ve kuaföre o kadar para harcayamam bu hafta saçımı halletmem lazım yardımlarınız lütfenn..
BENCE KÜLLÜ BSEYLERE BOYAMALISIN.BENMDE OLE GARİP Bİ TURUNCULUK VARDI KÜLLÜ KOYU KUMRALA BOYADIM SÜPER OLDU YA...VE ASLA KOLESTON YAPMA.EN GÜZELİ LOREAL.BNDAN SNRA ONDAN ŞAŞMAM VALLA:lepi:
yok cnmm siyah gibi olmadı zaten bana bence syah hc yakısmaz.korkma valla süper oldu.zaten kestane daha koyu bi renk ki kumraldanpeki koyu kumrala boyadıktan sonra siyaha yakın bir renk olmadı değilmi çünkü bi keresinde kestaneye boyadım gidip kuaföre açtırmak zorunda kaldım mahvoldu...
ben başka bi bölümede yazdım ama cevap gelmedi burdan bilen biri cevaplarsa sevinirim. ben saçımı hangi sarıya boyarsam boyayayım (değişik markalarda denenmiştir) hep bakıra açıyo ve tutmuyo renk. çok açık küllü sarıya boyadım en sondan bi önce turuncuyu andıran bi renk çıktı.çocukken sapsarıydı ama şimdi koyu kumral. ince telli olduğu için açıcıda kullanamıyorum yanıyo hemen. marka ve numara yada boyama farklılığı varda benmi beceremiyorum anlamıyorum. bana yardımcı olun lütfen yoksa gidip bi siyah alıp boyayıp kurtulsammısenağlama bıktım uğraşmaktan.
çok açık küllü sarı boyadıktan sonra 20 gün bekletip aynı renge tekrar boyarsan istediğin renk tutacaktır tabi tam rengi 3 veya boyamadan sonra tutuyor istediğin renk oturuncada sadece dip boyama yaparsın istediğin olur inşallah yardımcı olabilmişimdir