Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

İmdaaat:ss
SaçLarımı bronz kahvé boyadımm
daha öncé cikoLAta kahvé boyuyordm dip boyam géLmşti vé haLiyLé dipLéri ayrı ucLarı farkLı oLduu
nası koyuLaştırabiLrm dipLérinii ((
bronz kahve diye satılıyo koyu sarı gibi bişey çıkıyo.sen yine çikolata kahveye veya kahvenin tonlarına geri dön.bir ara kadife kahve vardı hala varmı bilmiyorum(kolestonun)o da güzel

kızlar ikinci resimdeki renk te çok hoş sizce ne renk bu

kızlar bende bişi sorcam size saçımı en son küllü koyu kumrala boyamıştım üstler tuttu ama altlar hala kahverengibenneyaptımki(daha önce kahverengi boyamıştım) o kısımlar tutmamış.şimdide palette altın parıltılı kahve serisini gördüm çok beğendim..kumralda yakışmadı zaten:1no2:acaba kahverengi boyalı saçlarına bu seriden kulananınız varmı sonuç nasıl tutuyomu:uhm:özellikle orta tonu beğendim bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim:a015:

ddmerhan 6,1 i ben kullandım ama açmadı saçımı gerçi ultra açıcı yazıyomuydu yazmıyomuydu üstünde net hatırlamıyorum ama ben yine de söyliim canım..bi de benm saçlarım kahverengi boyalıydı seninki nasıl bilmiyorum tabi bende sadece kızıl parlamaları yok etti o kadar..

Son düzenleme:
Ben sarisinim ama kuzenimin saclarini hep ben yaptigim icin biliyorum vede az cok deneyimim var .Sen demissinki usttler tuttu altlar tutmadi gayet normal cunku ust (racine) yani senin dogal sacinin dipleri ve köK orda onun icin mukemmel tutar suphesiz her renk. ama gel gelelim uzunluklardaki icin oyle denilemez sana bir onerim var eger sen bu istedigin boyayida yaparsan sacin alabora olur benden demesi / ben Fransada yasadigim icin turkiyedekilerin isimlerini pek bilmiyorum ama senin 'decolorant' kullanman gerek ( yani turkcesi (Açici)Once bunu uygula suanki rengin uzerine. sonrada o istedigin rengi uygula ( eger saclarin uzunsa 2 paket al vede kök yerine sakin fazla surme ( ama uzunluklara istedigin kadar sür)

hmm açıcısız olmaz diyosun yanisenağlamacevap verdiğin ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım ama keşke tutsaydı ya üzüldüm şimdi ikiside kahve tonu olunca hani belki dedim açtırıp yıpratmadan kurtulabilirim:çok üzgünüm:

rija ederim ne demek a.s.Yok canikom maalesef açicisiz o paketin ustunde gordugun renge ulasman zor olur ama uzulme açici o kadar yipratmaz saçi / bunlari yaptiktan sonra guzel bir maske yap sacina ve ondan sonrada her hafta uygularsin hicbisicik olmaz ve saclarini pek kurutma makinasiyla kurutma birak kendi haliyle kurusun cunku bu ayrinti cok onemli açici kullananlar icin hihoyyyt

kızlar merhaba bişey sorcam benim saçımda röfle var dipleri boyama zamanı gelmiş durumda acaba ben bu kez kendim boyasam olurmu? saçıma yakın renkte bi boya alıp boyasam dipler ve uçlar farklı renk olurmu ??

evet kendin'de yapabilirsin hatta artik 'sadece dipler icin boya bile satiliyor arastir bul hangi renk senin icin uygun dogru rengi sec ve arada bekletme suresini kontrol edip bak anlarsin ve o zaman yikarsin saclarini hihoyyytKolay gelsin

kızlar merhaba bişey sorcam benim saçımda röfle var dipleri boyama zamanı gelmiş durumda acaba ben bu kez kendim boyasam olurmu? saçıma yakın renkte bi boya alıp boyasam dipler ve uçlar farklı renk olurmu ??

valla evde daha güzel oluyo alışın kendiniz yapmayada kuaför kazığından kurtulun ben hiç kuaföre gitmem ne yaparsam kendim

ben başka bi bölümede yazdım ama cevap gelmedi burdan bilen biri cevaplarsa sevinirim. ben saçımı hangi sarıya boyarsam boyayayım (değişik markalarda denenmiştir) hep bakıra açıyo ve tutmuyo renk. çok açık küllü sarıya boyadım en sondan bi önce turuncuyu andıran bi renk çıktı.çocukken sapsarıydı ama şimdi koyu kumral. ince telli olduğu için açıcıda kullanamıyorum yanıyo hemen. marka ve numara yada boyama farklılığı varda benmi beceremiyorum anlamıyorum. bana yardımcı olun lütfen yoksa gidip bi siyah alıp boyayıp kurtulsammısenağlama bıktım uğraşmaktan.

Kızlar merhaba yeni üye oldum ben inşallah çok güzel şeyler paylaşıcaz sizinle bundan sonra:)
öncelikle paresssse benim söyleyeceklerim olucak.canım senin saçın ne renkki boyadıklarının hiçbiri tutmuyo anlamadım önce onu söle ona göre değerlendirme yapalım.

Pardon ben görmemişim pares saçın koyu kumralmış şuanda genelde küllü renkler hep bakıra kaçıyo zaten ondan olsa gerek.ama sakın siyaha boyama daha dönemessin açıcı olmadan saçlarımda ince diyosun yapma bence.

kızlar merhaba...bende başka bir yerde sordum ama bende cvp alamadım..bende mkolestonun kızıl büyü süyle boyuyodum saçlarımı ve şimdi kahveye geçmek istiyorum..acaba saçımı küllü kumralla boyasam kapatırmı..saçlarım normalde koyu renk..bununla ilgili hangi markalarfı tavsiye edersiniz..doğum iznim bitiyo haftaya işime geri dönüyorum ve kuaföre o kadar para harcayamam bu hafta saçımı halletmem lazım yardımlarınız lütfenn..

BENCE KÜLLÜ BSEYLERE BOYAMALISIN.BENMDE OLE GARİP Bİ TURUNCULUK VARDI KÜLLÜ KOYU KUMRALA BOYADIM SÜPER OLDU YA...VE ASLA KOLESTON YAPMA.EN GÜZELİ LOREAL.BNDAN SNRA ONDAN ŞAŞMAM VALLA:lepi:

Evet kızlar asla kolestonla saçınızı boyamayın facia saçlarım o boyanın yüzünden kurudu yıprandı uçları kırıldı sürekli en son naturel coloursla boyadım çok yumuşak yaptı saçlarımı üstelik boyanmamış bir havası var daha önce hiç böyle doğal duran bir boya görmedim.şimdi saçlarımı bal köpüğünü boyıycam loreal casting colour amonyaksızla çok iyi oldugunu düşünüyorum aldıgım bilgilerdolayısıyla

BENCE KÜLLÜ BSEYLERE BOYAMALISIN.BENMDE OLE GARİP Bİ TURUNCULUK VARDI KÜLLÜ KOYU KUMRALA BOYADIM SÜPER OLDU YA...VE ASLA KOLESTON YAPMA.EN GÜZELİ LOREAL.BNDAN SNRA ONDAN ŞAŞMAM VALLA:lepi:

peki koyu kumrala boyadıktan sonra siyaha yakın bir renk olmadı değilmi çünkü bi keresinde kestaneye boyadım gidip kuaföre açtırmak zorunda kaldım mahvoldu...

peki koyu kumrala boyadıktan sonra siyaha yakın bir renk olmadı değilmi çünkü bi keresinde kestaneye boyadım gidip kuaföre açtırmak zorunda kaldım mahvoldu...
yok cnmm siyah gibi olmadı zaten bana bence syah hc yakısmaz.korkma valla süper oldu.zaten kestane daha koyu bi renk ki kumraldan

çok açık küllü sarı boyadıktan sonra 20 gün bekletip aynı renge tekrar boyarsan istediğin renk tutacaktır tabi tam rengi 3 veya boyamadan sonra tutuyor istediğin renk oturuncada sadece dip boyama yaparsın istediğin olur inşallah yardımcı olabilmişimdir

onuda denedim 15 gün sonra boyadım daha açık bi renk oldu ama yinede bakırımsı oldu ve istediğim renk olmadı kutudaki rengin yanından bile geçmedi hatta. kesin benim saçımda bi sorun var küllü kumrala boyadım her yıkamada aktı bi ay sonra kestane bakır arası bi renk kaldı. anlamadım gitti. bi arkadaş küllüye boyama yazmış ama ben bakır olmasın diye küllüye boyuyorum diğeriyle daha net bakır çıkıyo.

ay bende bi tuhaflık var :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…