Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızzlaaarrrr yardıııııım
ben saçlarımı yıllardır koleston kor ateş kızılına boyarım.ancak bu sefer vahşi kızıla boyayım dedim yeni seriden. boyanın kıvamı bi acaipti. böle gözlerimi genzimi yaktı. ve aşırı bulaşıktı. lavoboya bulaştı ozonla anca çıkardık. bi sorun var mıdır sizce?başka kullanan var mı vahşi kızılı?

bir de ben boyayı tam temizleyememişim yıkayamamamışım bu sefer saçımdan. saç derime yapışmış boyalar canımı acıttı sabah boyamıştım akşama farkettim ve hemen tekrardan yıkadım. bir sorun olmaz değil mi kızlar?

Kızlar size farklı bir soru soracağım umarım bilen birileri çıkar
2 aylık bebeğim var.Saçlarıma sarı röfle yaptırmak istiyorum.Süt verdiğim için bir sakıncası varmıdır.Saç köklerine geçen boya sütede geçebilirmi

Kızlar size farklı bir soru soracağım umarım bilen birileri çıkar
2 aylık bebeğim var.Saçlarıma sarı röfle yaptırmak istiyorum.Süt verdiğim için bir sakıncası varmıdır.Saç köklerine geçen boya sütede geçebilirmi

Arkadasım benım kuzenım de 1 bucuk ay once dogum yaptı. Bebek bır aylıkken gıttı rofle yaptırdı bunun belırlı bı ayı var mı acaba bı bılgım yok ama kuzenım boyattı onu bılıyorum.

canlarım ciğerlerim..
mavi-siyah boyanın içine 1 tüp mavi boya sıksam.. ve 9luk oksidanla kullansam nası bişi olur sizce??

küllümangocum ben senin cwbını beklemedn gittim 6.1 aldım küllü koyu kumral kızıllık olmadıda tam aksine böle bi yeşillendi gibi ya çok soğuk bişi oldu caımm napsamkiiiiiii:1no2:

küllümangocum ben senin cwbını beklemedn gittim 6.1 aldım küllü koyu kumral kızıllık olmadıda tam aksine böle bi yeşillendi gibi ya çok soğuk bişi oldu caımm napsamkiiiiiii:1no2:

umarım lorealın 6.1 ine boyamışşındır. eğer oyleyse bır sure sonra yeşillik geçer sakın acele etme kızılımsı olmasındansa yeşilimsi olması daha ıyı en azından geçer yeşilimsilik.

umarım lorealın 6.1 ine boyamışşındır. eğer oyleyse bır sure sonra yeşillik geçer sakın acele etme kızılımsı olmasındansa yeşilimsi olması daha ıyı en azından geçer yeşilimsilik.

ewt loreal 6.1 boyadım:eek: bugün yıkadımda saçlarımı açılıo gibi sanki yaa sarılar parlamaya başladı sık sık yıkayım bari şu yeşillik gitsin böle kalcak die ödüm kopuodu hayatım ama başladı düzelmeye sankiii he buarada ben küllü die onu aldım kötümü o boya umarım 6.1 boyamamışındır dedin ya korktummm şincikk:1shok:

ewt loreal 6.1 boyadım:eek: bugün yıkadımda saçlarımı açılıo gibi sanki yaa sarılar parlamaya başladı sık sık yıkayım bari şu yeşillik gitsin böle kalcak die ödüm kopuodu hayatım ama başladı düzelmeye sankiii he buarada ben küllü die onu aldım kötümü o boya umarım 6.1 boyamamışındır dedin ya korktummm şincikk:1shok:

yanlış okumuşşun . ben umarım loralın 6.1 yle boyamışşındır dedim. loreal exelence ile boyadın değil mi bırde loreal recitalın 6.1 ultra açıcı serisi var . karıştırmamışşındır heralde
sen yınede sık sık yıkama canım akması için. sonra saman gıbı kuru ve mat bır saçın olur boşuna akıtmak ugraşma. zaten akacaktır.

canım benım bılgım dahılındeki renkler küllüler ve mango rengi:) yanı ugraşmak istemiyorsan yada dıpteki saçlarınla uyumlu olsun ıstıyorsun koyu renklere yonelmen gerekli. çünkü açık renklere boyadıgında dıplerin geldigi zaman yanı 1 2 ay geçtiginde o açık renk dahada akarak turuncumsu haller alabılıyor ve bude dıpteki saçlarınla pek uyumlu olmayabılıyor.
ben bı ara boyadan bıktıgım için loreal exelence 4 numara ıle boyuyordum. koyu olsada yınede çogu ınsan begenıyordu ve dıp sorunumda pek olmuyordu

canım çok ama çok teşekür ederim cevabın şuan saçımda kapiçina rengi var bunu bir süre kullanayım diyorum dediğin rengi 1 kaç ay sonra denim diyorum şimdi ise kapiçino ( exitenn okay ) adında saç bayası var.bunun üzerine az balyaj attirim diyorum sence hangi rengi yaptirim. kuaförlere zerre kadar güvenim yok onun için kendim rengi söylim diyorum bana yardımcı olursan sevinirim.a.s.

canım çok ama çok teşekür ederim cevabın şuan saçımda kapiçina rengi var bunu bir süre kullanayım diyorum dediğin rengi 1 kaç ay sonra denim diyorum şimdi ise kapiçino ( exitenn okay ) adında saç bayası var.bunun üzerine az balyaj attirim diyorum sence hangi rengi yaptirim. kuaförlere zerre kadar güvenim yok onun için kendim rengi söylim diyorum bana yardımcı olursan sevinirim.a.s.

canım kapıcuno rengi nasıldır bılmıyorum bırde exitenn okay yazmışşın bu ne demek anlamadım

kızlar dip röfle yaptıracaktım ama son anda vazgeçtim:icecream:
röfleyi başdan aşağı yaptırdım ve sonrasında
bütün aralarda kalan turuncuya dönen renkleri daha da açtırdımhihoyyyt
saçım hiç yıpranmadı:nazar:
çünkü daha önce belime kadar olan saçlarımı kestirmiştim
bütün yıprananlar gitmiştikötükedihüso

imag0008copyqy6.jpg

arkadaşlar saçlarım siyah..siyaha boyuyorumsürekli ama renginden tam tatmin olamıyorum bir türlü:) yani daha sert bir siyah istiyorum yada daha mat bir siyah zaten çabuk akıyor.. ne önerirsiniz bana:KK43:

293olsenmk091007vc7.jpg

marykatecopydi1.jpg

marykateandashleyolsen0zx6.jpg

072707marykatebp1.jpg

bunlar ne kızlar ya.. röfle mi gölge mi sadece boya mı ne.. cok hosuma gitti bunlar böyle istiyorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae

küllümango sen sarı saç konusunda uzmansın birşey sorucam benim saçım röfleydi.ama düz sarıya döneyim dedim yavaş yavaş komlple boyadı ancak dipler kızılımsı bir sarı kaldı.diğer yerler güzel oldu.ama dipler bozuyor herşeyi sence ne yapmalıyım

yanlış okumuşşun . ben umarım loralın 6.1 yle boyamışşındır dedim. loreal exelence ile boyadın değil mi bırde loreal recitalın 6.1 ultra açıcı serisi var . karıştırmamışşındır heralde
sen yınede sık sık yıkama canım akması için. sonra saman gıbı kuru ve mat bır saçın olur boşuna akıtmak ugraşma. zaten akacaktır.

doğrudur yanlış okumuşumdur saç konusunda takıntılıyımdaa canım:eek: loreal excelens serisinden canım hep bunu kullanıyorum yumuşak yapıo saçlarımı gözümde alıştı hoşuma gitmeye başladı walla fazla koyu olmadığı içn

doğrudur yanlış okumuşumdur saç konusunda takıntılıyımdaa canım:eek: loreal excelens serisinden canım hep bunu kullanıyorum yumuşak yapıo saçlarımı gözümde alıştı hoşuma gitmeye başladı walla fazla koyu olmadığı içn

canım bır dahakı boyamadan loreal exelence 7.1 kullanmaya başla. koyu kullu kumral yanı 6.1 de kullu olsa bıle içinde kahvelik barındırıyor saçın doreleşir ust uste boyadıgında.

küllümango sen sarı saç konusunda uzmansın birşey sorucam benim saçım röfleydi.ama düz sarıya döneyim dedim yavaş yavaş komlple boyadı ancak dipler kızılımsı bir sarı kaldı.diğer yerler güzel oldu.ama dipler bozuyor herşeyi sence ne yapmalıyım

canım ben sarı saç konusunda uzman değilim:) yınede saol. dıplerin için loreal exelence 8.1 ile boya derım. ama dığer yerlerine degdirme boyayı hem boşuna yıpranmasın hemde küllüler sarı uzerınde yeşilimsilik bırakabılıyor

X