- 10 Ekim 2008
- 1.770
- 2
- 40
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #2.321
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba küllü mango nolur bana bi akıl ver.. ben saçlarıma röfle yaptırdım ama saçlarımı yaktılar.. hatta bu yüzden ameliyat bile olmam gerekti.. Ama gel görki ben hala sarıdan vazgecemiyorum:'( Senin yazdıklarını okudum ve sana çok güveniyorum.. Ben açık sarıyı çok seviyorum ve ne yazıkki artık kuaföre gidemiyorum çünkü çok korkuyorum... sence lorealin 03 ünü kullanmalımıyım? içine mavi karıştırıp.. Bide 9 peroksit kullan demişsin, sence bende kullanmalımıyım? yani orealden yandıya saçım onun için soruyorum.. nolur yardım et bana... ( bu arada kendi saç rengim koyu kestane ve diplerden de 3 - 4 parmak uzunluğunda çıktı)
arkadaslar ben saçımı sarıya boyatmıstım sonra baya indi aşagıya uzadı saclarım.sımdı kahverengı olsun istiyorum.acaba kendım boyasam olur mu.diplerı ayrı renk ucları ayrı renk mı olur.CADIARZU
kuaförler hep 15 gun sonra gelın falan der ya ıkınce kez boyatacaksa sanırm iki hafta sonra boyasan sorun olmaz canım.ablanda tuttu demı rengı cok tereddutte kaldım da sarı yerlerı olmaz dıye
sacın cok etkılenmıyosa boyadan falan bısey olmaz sanırım arkadasım boyadı ıkı gun ust uste hıc bısey olmadı