Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

bu sac rengını nasıl elde etcez kızlarr

Eklentiler

• $kk1.JPG
    $kk1.JPG
    13,7 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba küllü mango nolur bana bi akıl ver.. ben saçlarıma röfle yaptırdım ama saçlarımı yaktılar.. hatta bu yüzden ameliyat bile olmam gerekti.. Ama gel görki ben hala sarıdan vazgecemiyorum:'( Senin yazdıklarını okudum ve sana çok güveniyorum.. Ben açık sarıyı çok seviyorum ve ne yazıkki artık kuaföre gidemiyorum çünkü çok korkuyorum... sence lorealin 03 ünü kullanmalımıyım? içine mavi karıştırıp.. Bide 9 peroksit kullan demişsin, sence bende kullanmalımıyım? yani orealden yandıya saçım onun için soruyorum.. nolur yardım et bana... ( bu arada kendi saç rengim koyu kestane ve diplerden de 3 - 4 parmak uzunluğunda çıktı)

Son düzenleme:
dostlarım benim saçlarım koyu bir renk ayrıca hint kınası var şimdi beyazlarım çıkmaya başladı ben şimdi saç rengimi açmak istiyorum ne yapmalıyım oryelle açıp renk değişe bilrmiyim ne tavsiye edersiniz tşk

merhaba..aranıza bugün katıldım :)
saçlarım daha önce platindi çok sırıto die loreal çok açık küllüsüne boyadım ve şimdi saçımı eski haline döndüremiorum. koyulaşsın die şimdi de yine lorealin koyu sarısını yaptım şimdi saçım bebek saç rengi oldu :KK43:( ama ben sarı olsun hatta platin saçım geri gelsin istorum ama bu küllükten nası kurtulucam ..?

Merhaba küllü mango nolur bana bi akıl ver.. ben saçlarıma röfle yaptırdım ama saçlarımı yaktılar.. hatta bu yüzden ameliyat bile olmam gerekti.. Ama gel görki ben hala sarıdan vazgecemiyorum:'( Senin yazdıklarını okudum ve sana çok güveniyorum.. Ben açık sarıyı çok seviyorum ve ne yazıkki artık kuaföre gidemiyorum çünkü çok korkuyorum... sence lorealin 03 ünü kullanmalımıyım? içine mavi karıştırıp.. Bide 9 peroksit kullan demişsin, sence bende kullanmalımıyım? yani orealden yandıya saçım onun için soruyorum.. nolur yardım et bana... ( bu arada kendi saç rengim koyu kestane ve diplerden de 3 - 4 parmak uzunluğunda çıktı)

canım çok geçmiş olsun. nasıl ameliyat oldun ki ne yaptılar yanı?
canım boyalara reaksıyonun varsa bence pek bulaşma derım. gerçi boyalarda oreal yok. o yuzden oreal gibi seni hastanelik etmez. eğer şimdi ki saçın saglıklıysa bırkaç kere ust uste en açık kullu sarıya boyadıgın takdırde guzel bır sarı elde edersin. ama işte dıkkat etmen gerekli. kafa derin yanmasın yıne.

kızlar ben saçımı amonyaksız boyayla boyadım güya kendi tonumdan 1 ton açığa ama daha da koyu oldu sanki kafamçokkarıştı şimdi ben en erken ne zaman tekrar boyayabilirim? yine amonyaksızla boyayacağım :ecrin_bebek:

arkadaslar ben saçımı sarıya boyatmıstım sonra baya indi aşagıya uzadı saclarım.sımdı kahverengı olsun istiyorum.acaba kendım boyasam olur mu.diplerı ayrı renk ucları ayrı renk mı olur.CADIARZU

arkadaslar ben saçımı sarıya boyatmıstım sonra baya indi aşagıya uzadı saclarım.sımdı kahverengı olsun istiyorum.acaba kendım boyasam olur mu.diplerı ayrı renk ucları ayrı renk mı olur.CADIARZU

olur canım bence sadece doğal saç renginde bir boya kullanman gerekiyor ablam gölge yaptırmıştı mesela ve kapatmak için kendi renginde boyayla boyamıştı sonra gayet de olmuştu.. peki sen biliyor musun 1 kere boyadıktan sonra en erken tekrar ne zaman boyayabiliyoruz??

kuaförler hep 15 gun sonra gelın falan der ya ıkınce kez boyatacaksa sanırm iki hafta sonra boyasan sorun olmaz canım.ablanda tuttu demı rengı cok tereddutte kaldım da sarı yerlerı olmaz dıye

kuaförler hep 15 gun sonra gelın falan der ya ıkınce kez boyatacaksa sanırm iki hafta sonra boyasan sorun olmaz canım.ablanda tuttu demı rengı cok tereddutte kaldım da sarı yerlerı olmaz dıye

tuttu canım koyuydu zaten onun kendi rengi kestane rengiydi ben de yarın tekrar boyamak istiyordum ya :1no2: amonyaksız boya 24 saat sonra boyasam bir şey olur mu ki? CADIARZU

sacın cok etkılenmıyosa boyadan falan bısey olmaz sanırım arkadasım boyadı ıkı gun ust uste hıc bısey olmadı

sacın cok etkılenmıyosa boyadan falan bısey olmaz sanırım arkadasım boyadı ıkı gun ust uste hıc bısey olmadı

canım daha önceden boya yoktu saçımda ve dediğim gibi amonyaksız şu 28 yıkamada çıkan boyadan kullandım ama napsam ki karar veremedim -tatlicadiarzu-

merhaba kızlar kuzenimin 15 gün sonra nişanı var bende saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum kendi saç rengimi koyuyorum istediğim saç rengi lindsay lohan ın saç rengi ama açıcı kullanmadan o rengi tutturamam galiba eğer o renk olmassa enise ütük ün saç rengi olabilir loreal casting ile boyamayı düşünüyorum loreal casting 724 veya 645 numarasıyla o renge ulaşabilir miim ya da hangi numarayla lütfen yardımcı olun a.s.
sssssssssssssssssssssssyl9.jpg

37270472hn6.jpg

29855906sf9.jpg

bence bu renk çikolata kahve ben üç numara koyu boyadım yani sıcak çikolata boyadım buna yakın bir renk oldu(ortadaki fotoya) hem satan kız bir kaç yıkamada rengi açılır dedi şutarafagitti

bir şey sormak istiyorum saçımı ya bal köpüğü yada kahve köpüğü boyatıp uçlarına da sarı attırmak istiyorum hangisine sarı daha çok yakışır nasıl bir şey yaptımam lazım yani hangi 2renk birbirne daha uyar

arkadaşlar ben ilkdefa saçmı az önce lorealin amonyoksuz saç boyası ile boyadım..
koyu kestane saç rengim doğla hiç boya yapmadım ve boyadım saçımı ama hiç tutmadı ya bırak tutmayu milim renk değişmedi niye böğle olduya sinirden ağlıcaktımya ..nar çiçeği kızılı rengine boyadım ..

ya kızlar bsy sorucam ben sacımı boyatcam ama cok kararszm sacımda kzılımsı bi yansıma var kolestonun 4.77 sini boyadım en son.simdi küllü bi kumral yda kumral secsem yesil olur mu bundan 2 boya once lorealin acıcısını kullanmstm 6.3 ü orada bakır dore yansımalardan sonra kullu ve irize yansıma secmeyn diyodu ama baktm bu aralar kullu kumrali cok sevmeye basldm bi yandanda fındık kabugunu merak ediyrm onu mu boyasam memnun kalmazsam kullu kumrala sonra gecebilir mym napym akıl vern ben kahverengi gozlu bugday ve esmere yakın bi ten rengne sahibim sizce ne gider bana

küllümango acil yardımına ihtiyacım var..:) saçlarım platin di küllüye boyadım sonra koyu sarı ve şimdi oyuncak bebek saçı oldu .. ama ben platinliği hatta sarı olsun isitorum bu girlikten nasıl kurtulurum.. nolur yardım et ..:KK43:

X