Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

epeyce bronzlaştın bi de sarı mı düşünüyosun kahvenin dore tonlarını dene bence

Son düzenleyen: Moderatör:

bundan az daha açık bronzluktayım. örnek verebileceğin renk var mı bana öneri olarak?

sarı yapma bence sonra daha da açılır pişman olursun en iyisi doreli kahveler harem kahve var garnierin bi bak istersen

Son düzenleyen: Moderatör:
sarı yapma bence sonra daha da açılır pişman olursun en iyisi doreli kahveler harem kahve var garnierin bi bak istersen

hoşmuş. ama ben sarıya kafayı takmış durumdayım. o aradığım rengi bulana kadar devam edicem inadıma pişman olursam da bu dediğine boyarım :)

merhaba ben uzun süre bakır kullandıktan sonra platin sarısı istedim ve kuafre gittim fakat istediğim renkle alakası olmadı bu saçın üstüne hangi boyayı kullanırsam istediğim tonu elde ederim

bu kuafrün boyadığı

bunlarda istediğim ton

teşekkürler

Arkadaşlar acil yardım ben bugün boya silici ile saçımın boyasını sildim, açık kahverengi bir renk çıktı. Sonra açıcı ile açtım, şu oyuncunun saç rengi gibi oldu:

Ama ben alttaki rengi rengi istiyorum!!!!

Lütfen biri güzel bir şekilde anlatsın şu gösterdiğim rengi tam olarak nasıl yaparım.. Ne olur acil...!

Son düzenleme:

Hiçmi olmadı bu renk olması lazım dı ?

Evet, olmadı! Niye olmadı? Ben o gösterdiğim rengi nasıl yapabilirim? Lütfen anlat bana güzel bir şekilde ne olur... T_T
Hangi markanın açıcısını kullandın ?
Ve toz açıcı kullanman lazım krem değil.
1 ölcek toza 2 ölçü oksidan katman lazım,yani saçına göre ayarlacaksın onu,ama ne kadar fazla olursa o kadar çok açar.
Saçına sürdüğün açıcının kurumaması lazım,ben bunun için alüminyüm folyo ile parça parça sürüp sarıyorum,röfledeki mantık gibi ama röflede saçın hepsi alınmıyor bunda saçın hepsine süreceksin.
Arada açıp istenilen açıklığa gelmişmi bakman lazım maksimum 1 saat bekle her paket için,bunu senin ayarlaman lazım rengin hamojen dağılması için.
Ben paket yapamam diyorsan önce uçlarına sür başına bitane poşet geçir yarım saat bekle sonra açıp heryerine uçlarına köklerine saçın her bölümüne açıcı sür yine poşet geçir bir yarım saat daha bekle sonra yıka.
Saç ciyak bir sarı olursa koyu küllü sarı,yada küllü kumrala boya,olmazsa işlem tamamdır :)
Açıcının açması için ortamın sıcak olması ve açıcının saçta kurumaması lazım.
Aklına takılan bişey olursa sorabilirsin :)

Şu an saçımın rengi bakır gibi, ben haftaya saç açıcı ile tekrar açmayı düşünüyorum, acaba o zaman saçım ne kadar açılır? O sarıyı elde edebilir miyim tekrar açarsam? Niye şimdi açtığımda bakır gibi oldu, niye sarı olmadı? Ayy aklım çok karışık yardım et lütfen, o gösterdiğim sarıyı çok istiyorum sen herşeyi söyle ben yaparım yeterki anlat şu bakırdan kurtulup gösterdiğim sarıya geçeyim!

Banada yardim edin lutfen sacimda kizil var akti baya simdi acici ve kullu kumral boya aldim once acip sonrs boyas nasil olur

Canım saçın ilk bakır olucak zaten çünkü dibinde koyu renk boya vardı.
Sen dediklerimi yap,haftaya tekrar açıcı ile aç,baktın olmadı bir hafta bekle tekrar açıcı ile aç taki istediğin sarıyı elde edene kadar :)
Sarı saç sabır işidir,sabır etmezsen saçın yanar mahvolur.
Sen dediklerimi uygula olur.

merhaba bende açık kahve tonlarında tekrar kendim boyamak istiyorum karamel tonlarını siz ne öneriyorsunuz ve hangi marka ?

Yani, ben şimdi haftaya tekrar açıcı ile açayım, olmazsa tekrar açayım. Sonrasında boyayıp istediğim rengi elde edebilir miyim? :44:

Yani, ben şimdi haftaya tekrar açıcı ile açayım, olmazsa tekrar açayım. Sonrasında boyayıp istediğim rengi elde edebilir miyim? :44:
Tabiki edersin.
Ama tek kullanımlık açıcı tozlar yani kolestonun röfle seti gibi toz açıcıların içeriği az,içindeki pudrası az olduğu için 1 paket yetmiyor.
Ben 1 kiloluk aldım,yanında 1 litrelik te oksidan aldım saçlarımının dipleri çıktıkca açıcı ile açıyorum.
Hemde daha ucuza geliyor oksidan ve açıcıyı 30 liraya almıştım bir yıl önce :)
Kozmetik marketlerde bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…