Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Benim saçımda kat kat boyalar var ama en son açık kahverengi yaptım, sonra koleston açıcı ile açtım, turuncumsu bir koyu sarı oldu. Ondan sonra sıkılıp siyaha boyadım, boya silici ile silersem hangi renk çıkar acaba siyahın altından? Lütfen sorduğum soruların hepsine cevap verin... :) Çok mutlu olurum. Oyuncu yabancı, ama erkek yanlış anlamayın ben kadınım da, saçımı bu sarı yapmak istiyorum, nasıl bu sarıyı elde ederim? Kendim yapacağım ama siz lütfen tarif edin ne olur. Şu sarıyı nasıl elde ederim???

Lütfen kısa zamanda cevap verin ne olur... Yardımınıza muhtacım, çok istiyorum şu resimdeki sarıyı ne olur!

Son düzenleme:

Bu sac rofle.
Ve bence zeminindenmidir nedir cok guzel degil
Siliciyi sen kendin mi yapacaksın. Saçma bir renk olmasın dikkat et.
Bence bu rengi bulman cok zor. Siyahtan döndürerek

Bu sac rofle.
Ve bence zeminindenmidir nedir cok guzel degil
Siliciyi sen kendin mi yapacaksın. Saçma bir renk olmasın dikkat et.
Bence bu rengi bulman cok zor. Siyahtan döndürerek

Yok yok boya silici ile sildikten sonra yapacağım da nasıl yapacağım şu rengi anlatır mısınız? Ne olur!

Yok yok boya silici ile sildikten sonra yapacağım da nasıl yapacağım şu rengi anlatır mısınız? Ne olur!
Benim saçımda bu renk ama ben platin sarı yapmak istiyorum :)
Doğal saçın olsa platin sarıya 3-4 defa boyadığında bu renk olurdu ama boya varsa açıcı kullanmam şart yoksa rengi açamazsın sarı olmaz saçın..

Dedim ya benim saçım açık kahverengi idi, sonra açıcı ile açtım koyu bir sarı oldu. Sonra siyah yaptım, şimdi de boya silici kullanırsam gösterdiğim sarıyı nasıl elde ederim? Saçımı kaç defa açıcı ile açmam gerek gösterdiğim sarıyı elde etmek için? Lütfen söyleyin ne olur acil.. T_T

Canim daha yeni açmışsın.allah korusun saçlar yanabilir. Birde siyah rengi açsan kızıl gibi olur ya.
Emeklerin boşa gider.
Bari açtıktan sinra önce bir kumrala dönsen
Sonra röfle attırırsın.
Ama istersen bakarsin actiktan sonra güzel ve sağlıklı olarak gene o koyu sariyi yakalarsan once kullu acik kumrala boya
O cabuk akar. Sonra koleston 9 numarayla devam edersin. Ama bu 9 numarayi en az 1 saat sacinda bekleterek boya

Canım boya silici ile önce saçındaki siyahı sil sonra toz açıcı al 1 ölçü toza 2 ölçü oksidan koy,krema kıvamına getirip önce uclarına sür 20 dk bekle sonra köklerine sür tarakla her tarafını aldır. İstediğin renk bir defada olmaz tabiki 1 hafta bekle aynı işlemi tekrar yap,baktın olmadı 1 hafta bekle tekrar yap. Üzerine 9 numaralı boya al yani altın sarısı oluyor bu numara boya güzelce saçıcını olur ama acele etme saçlarından olursun.
Benim saçımda kestane vardı,üzerine siyah yaptım en sonda akaju bakır yaptım sonra açıcı ile sarıya döndüm :)
Yaptığım hata 2 gün üst üste açıcı kullandığım için biraz yıprandı sonra farmasinin yumurta maskesini aldım hergün düzenli kullandım şükür düzeldi saçlarım
Ama ben platin sarı istiyorum,bu defada 11.1 küllü platine boyuyucam bakalım ne çıkıcak :44:

Yani bu dediklerini yaparsam saçım benim gösterdiğim resimdeki gibi olur mu?

Son düzenleme:

boya silici nedir nasıl uygulanır?

3 kez açılmış hali bu yani bi defa daha açarsam tutar diyorsunuz.. teşekkur ederim:103:
Rica ederim ilk kez küllü sarıya boyadığında çiğlik tam gitmeye bilir ikincide tamamen küllü olur meraklanma :)
Bu arada toz açıcı daha kuvvetli açar saçını,krem açıcı kullanırsan 2 ölçü oksidan kullanman lazım,daha güzel açılsın diye..

merhabalar
ben başlık açıp sormuştum ama kimse duymadı sesimi Saç Rengi ve Saç Boyama

belki burdan akıl verirsiniz.

buğday tenliydim yaz başına kadar, epeyce bronzlaştım. bu ten renginin üstüne ne renk saç güzel gider? erkek kardeşim evleniyor iki ay sonra yeni bir şey denemek istiyorum.

gönlüm sarıdan yana ama hangi ton olur acaba ?

şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…