Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhaba,
En güncel alan burası gibi geldi soru sormak için o yuzden buradan sorayım ıstedım.

Saçımı bir çok kez boyadım hatta ilk boyam turuncu idi ama daha sonrasında bakımı cok zor oldugu ıcın gıdıp açtırdım sonrada o sarılıkları kapatacağım diye üst üste boya vurdum. En son markayı hatırlamıyorum ama kalıcı boya etıketıyle satılan bır boya almıstım kahve tonunda "ne kadar kalıcı olabilir ki" diyerek boyadım ılk zamanlar guzeldı ama daha sonrasında sacımda ne akma ne bı acılma hıcbır sey olmadı bir kac kez daha boya vurmayı denedım acılır belkı derken gıttıkce sıyaha dogru kaydı. Yaklaşık 2 ay kadardır boya vurmuyorum sacıma diplerimde bayaa bır cıkmıs durumda anca sacımın dıger yarısı oldukca koyu bır kahve tonunda ve ben biraz daha karamel tonlarına dogru ınmek ıstıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Koleston ya da palette nın acıcılarını kullanmalı mıyım? Acıkcası kuafore de cok gıtmek ıstemıyorum malıyetınden oturu bırazda fazla sacım oldugundan katlanıyor rakam. yardımcı olursanız cok sevınırım..

Merhabalar;

Eğer zamanınız var ise yani zamanla açılırsa iyi olur derseniz ALİX TÜP BOYA 110S(okunuşu 11 sıfır s) ve %9 luk oksidan alın.
ALİX'in bir tüp boyası 60 mldır. Bir tüp boya için 2 tane %9luk oksidan alın. (Eğer bir tüpten fazla boya gidiyorsa oksidan miktarını ona göre hesaplayın) Ve bu karışımı iyice karıştırdıktan sonra önce SADECE orta ve uç kısımlarına uygulayın. Renk açılmaya başladıktan 5-10 dk sonra SADECE dip kısmına boyayı sürün ve dip açılınca BEKLEMEKSİZİN kapta kalan boyaya kıvamı akıcı olacak şekilde su koyun, boyayı kafanıza döküp EN FAZLA 1 dk masaj yaparak boyayı yedirin. Ve hemen saçı yıkamaya gidin.

Bu boya epey bir saçı açacaktır.(Açıcı değildir ama açma işlemi de görür) Eğer açıklığı azsa 20 gün sonra tekrar uygulayın.

Bu boyayı önermemin sebebi saçınızın çokluğu (ve belki uzunluğu). Açıcı kullanırsanız eğer bir kutu size yetmez. Açıcı boya olmadığından saçınızın uzunluğu omuz hizasında bile olsa en az 5 kutu açıcı alırsınız. Tabi bu da epey masraflı olur. Alix boya 6 tl civarında.

Bu boyaya ve söylediğim yönteme güvenin. 2 gün önce komşumun saçını bu boyayla koyu sarıya getirdik. Başka bir şey varsa sorabilirsiniz.

Saçımda boya var demişsiniz ama en son HANGİ MARKA ve NUMARA ile boyadığınızı yazmamışsınız. Açık kestane zaten koyu bir tondur. Bakınız: (KOLESTON PERFECT 5/7)
Eki Görüntüle 736846

Koleston kumral ve küllü sarıyı karıştırmıştım koyu tuttu sadece dipler açık ve aktı baya da

$lllllllllllllllllllllllllll.jpg böyle bir renk istiyorum

Eklentiler

• $lllllllllllllllllllllllllll.jpg
    $lllllllllllllllllllllllllll.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Benim saçımın rengi böyle ben açk kahve kumral istorum . Boya kutularının arkasında önceki sonraki hali var ya benim saçım en siyahi oluyo . Açık kahvenin tutması için koyu sarı alıyım nası olsa saçım siyah anca renk renk verir . Açık kahve tutması için hngi renk almalıyım ???

Eklentiler

• $205302_100655756745406_1557032119_n.jpg
    $205302_100655756745406_1557032119_n.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 88
Benim saçımın rengi böyle ben açk kahve kumral istorum . Boya kutularının arkasında önceki sonraki hali var ya benim saçım en siyahi oluyo . Açık kahvenin tutması için koyu sarı alıyım nası olsa saçım siyah anca renk renk verir . Açık kahve tutması için hngi renk almalıyım ???

Sorunuzu inanın anlamadım.

Doğal saçınız mı siyah yoksa boyalı siyah mı ?

Elde etmek istediğiniz rengi bir ünlüden paylaşın. Boya kutusu olmasın.

Merhabalar;

Eğer zamanınız var ise yani zamanla açılırsa iyi olur derseniz ALİX TÜP BOYA 110S(okunuşu 11 sıfır s) ve %9 luk oksidan alın.
ALİX'in bir tüp boyası 60 mldır. Bir tüp boya için 2 tane %9luk oksidan alın. (Eğer bir tüpten fazla boya gidiyorsa oksidan miktarını ona göre hesaplayın) Ve bu karışımı iyice karıştırdıktan sonra önce SADECE orta ve uç kısımlarına uygulayın. Renk açılmaya başladıktan 5-10 dk sonra SADECE dip kısmına boyayı sürün ve dip açılınca BEKLEMEKSİZİN kapta kalan boyaya kıvamı akıcı olacak şekilde su koyun, boyayı kafanıza döküp EN FAZLA 1 dk masaj yaparak boyayı yedirin. Ve hemen saçı yıkamaya gidin.

Bu boya epey bir saçı açacaktır.(Açıcı değildir ama açma işlemi de görür) Eğer açıklığı azsa 20 gün sonra tekrar uygulayın.

Bu boyayı önermemin sebebi saçınızın çokluğu (ve belki uzunluğu). Açıcı kullanırsanız eğer bir kutu size yetmez. Açıcı boya olmadığından saçınızın uzunluğu omuz hizasında bile olsa en az 5 kutu açıcı alırsınız. Tabi bu da epey masraflı olur. Alix boya 6 tl civarında.

Bu boyaya ve söylediğim yönteme güvenin. 2 gün önce komşumun saçını bu boyayla koyu sarıya getirdik. Başka bir şey varsa sorabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim. Ortalama omuz hizasında saçlarım. Yalnız bir şey soracağım bu bahsettiğiniz ALİX boyasını her yerde bulabilir miyim? Ve ilk seferde nasıl bir açılma yapacak? Alacalı bulacalı gezmekte istemiyorum açıkçası etrafta. Bir de normal tüp boya aldığımda 2 tüp boya gidiyor saçımda bu durumda kaç tane boya almalıyım ALİX marka? Her saç aynı değildir biliyorsunuz ilk kez turuncu yaptıgımda nevacolor idi tek tüp boya ile tutmuştu cart bir turuncu. Hiç kimse mümkün değil tutmaz derken tutmuştu. Ardından bu kalıcı boyaya kadar ne boyadıysam hep istediğim gibi kutunun üzerindeki tonlar da tuttu boya saçımda bu sebeple de korkuyorum açıkçası biraz.

Çok teşekkür ederim. Ortalama omuz hizasında saçlarım. Yalnız bir şey soracağım bu bahsettiğiniz ALİX boyasını her yerde bulabilir miyim? Ve ilk seferde nasıl bir açılma yapacak? Alacalı bulacalı gezmekte istemiyorum açıkçası etrafta. Bir de normal tüp boya aldığımda 2 tüp boya gidiyor saçımda bu durumda kaç tane boya almalıyım ALİX marka? Her saç aynı değildir biliyorsunuz ilk kez turuncu yaptıgımda nevacolor idi tek tüp boya ile tutmuştu cart bir turuncu. Hiç kimse mümkün değil tutmaz derken tutmuştu. Ardından bu kalıcı boyaya kadar ne boyadıysam hep istediğim gibi kutunun üzerindeki tonlar da tuttu boya saçımda bu sebeple de korkuyorum açıkçası biraz.

Bekleme süresine göre açılma oranı değişir ama merak etmeyin beyaz olmaz saç çünkü boya açıcı değildir.
Bu boyayı saçı sanki açıyormuşcasına ilk önce DİBİNE DEĞDİRMEDEN saç ortasından başlayıp uçlarına doğru iyice boyayı yedirin. Saçınız tonu kırıldığı anda hemen dibine gelişi güzel sürün dip de rengini alınca HEMEN yıkayın.
2 kutu boya gidiyorsa, 2 kutu alix, 3 kutu %9luk oksidan alın
Korkmayın ben daha geçende yaptım komşuma sürekli bakarsanız bir şey olmaz. Alixi kozmetikçilerde bulabilirsiniz.

merhabalar:) benim saçım koyu kahve hiç boyamadım daha önce ve tenim de buğğdaydan biraz daha koyu. İstediğim ton şu iki saç renginden biri nasıl elde edebilrim ilk kez uygulayacağım kendim yapabilir miyim size?

http://www.bayanport.com/wp-content/uploads/2012/07/Jennifer-Lopezhaval%25C4%25B1-sa%25C3%25A7-modeli-321x450.jpg için Google Görsel Sonuçları

ya da bu saçtaki koyu kısımları ve açıkları nasıl elde ederim?

http://2.bp.blogspot.com/-C4vhKK8XZTY/UCmK-I2IT1I/AAAAAAAAAOo/Z4FcwMTCRYE/s200/55.jpg için Google Görsel Sonuçları

Arkadaslar ben saclarima 3 ay önce kaynak yaptirmistim kahverenginde (100% gercek sactan), kuaförüme boyatilir mi kaynakli saclar diye sordugumda; Daha koyu renge boyatilir ama acik renge olmaz demisti. Kizil kahveye boyattim ve boya tuttu, Simdi kendi sac rengim olan kül rengine boyatip aralara sari balyaj yaptirmak istiyorum ama nasil olucak? Bilgi verirseniz sevinirim, tesekkürler simdiden :)

Merhaba loreal çok açık kestane aldım saçlarım çikolata kahveydi biraz aktı açıldı
şimdi bu aldığım çok mu koyu tutar aldım ama pişman olucam gibime geliyor

X