Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Kendiniz açabiliyorsanız açın ama 3-4 ton açmanız gerekmekte. Turuncu seviyorsanız yapın. Ama turunculuktan kurtulmak zordur.

Merhaba thalia490 bana yardım edersen çok memnun olurum
Saçlarımda daha önce röfle vardı sonra ben saçlarımı çikolata kahveye boyadım. Aradan 6-7 ay geçti. Dün de marketten kolleston yogun renk açıcı ve çok çok açık doğal sarı boya aldım. Sırayla her ikisinide yaptım ama çok çirkin bir renk oldu(sarı bal rengi hafiften kızıllık)
Şimdi ne yapacağıma karar veremedim kuaföre gidip komple sarı mı yapsam yoksa foxtaki Nazlı Tolga gibi kumralmi yapsam?
Ten rengim acik ve tesettürlüyÜm fotoğraf koyamiyorum bu yüzden.
Kumral yapmak istesem nasıl bir yol izlemek gerekir yardım edermisiniz?

Son düzenleme:
Merhaba saçlarımı açık kestane yapmak istiyorum
şuan orta kahve saçlarım
Loreal saf açık kestaneye boyarsam tutma gibi bir şansı var mı ,yoksa saç rengimi açıp mı boyamalıyım?

ve de çok açık kestaneyle saf açık kestaneyi karıştırırsam tam olarak nasıl bir renk ortaya çıkar?

Kuaföre gitmenizi öneririm ama gidemezseniz dore tonu almalısınız. Çünkü saçınız daha önceden açılmış. Yeşillenme yapabilir. 8.3 ya da 7.3 alın bu boyalardan birini tercih ederseniz LÜTFEN %6lık oksidan kullanın. Kızıllaşmayı minimuma indirir.

7.3 ün ya da 8.3 ün kutu üstündeki renklerine aldanmayın esas renkleri budur: (Burda hafif turuncu durmuş ama %6lık oksidan kullanılacağı için turunculuk olmaz)
Eki Görüntüle 736770

Alacağınız renk aslında budur:

Daha önce saçlarınız 6 numara ve daha açık renk boyandıysa tutar. Ama saçınızda boya yok ise saçınızı bu boya ile boyamanızı tavsiye etmem siyaha yakın tutar.

İlginiz için teşekkürler
Peki siz bu ikisinden hangisini tercih edersiniz

İlginiz için teşekkürler
Peki siz bu ikisinden hangisini tercih edersiniz

Bence 8.3 alın çünkü %6lık oksidan kullanacağınız için yüklediğim resimden daha koyu tutacaktır. Eğer beğenmezseniz 7.3 alın sonra. Unutmayın ki açık saçı koyuya boyamak kolay koyu saçı açığa boyamak açmadan zordur

Peki boyama işlemini nasıl yapmalıyım
Dipler kendi rengi olduğu için daha açık uçları koyu nerden başlayacağım boyamaya?

Peki boyama işlemini nasıl yapmalıyım
Dipler kendi rengi olduğu için daha açık uçları koyu nerden başlayacağım boyamaya?

Önce açık yerden başlayın 10-15 dk bekleyip koyu olan yere boya sürün. Koyu olan yer rengini aldıktan 5 dk sonra HEMEN yıkamaya gidin.

Bu kadar koyu olacağını tahmin etmemiştim saçımda boya var, açık kestane rengini nasıl elde ederim?

Bu kadar koyu olacağını tahmin etmemiştim saçımda boya var, açık kestane rengini nasıl elde ederim?

Saçımda boya var demişsiniz ama en son HANGİ MARKA ve NUMARA ile boyadığınızı yazmamışsınız. Açık kestane zaten koyu bir tondur. Bakınız: (KOLESTON PERFECT 5/7)

Merhaba,
En güncel alan burası gibi geldi soru sormak için o yuzden buradan sorayım ıstedım.

Saçımı bir çok kez boyadım hatta ilk boyam turuncu idi ama daha sonrasında bakımı cok zor oldugu ıcın gıdıp açtırdım sonrada o sarılıkları kapatacağım diye üst üste boya vurdum. En son markayı hatırlamıyorum ama kalıcı boya etıketıyle satılan bır boya almıstım kahve tonunda "ne kadar kalıcı olabilir ki" diyerek boyadım ılk zamanlar guzeldı ama daha sonrasında sacımda ne akma ne bı acılma hıcbır sey olmadı bir kac kez daha boya vurmayı denedım acılır belkı derken gıttıkce sıyaha dogru kaydı. Yaklaşık 2 ay kadardır boya vurmuyorum sacıma diplerimde bayaa bır cıkmıs durumda anca sacımın dıger yarısı oldukca koyu bır kahve tonunda ve ben biraz daha karamel tonlarına dogru ınmek ıstıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Koleston ya da palette nın acıcılarını kullanmalı mıyım? Acıkcası kuafore de cok gıtmek ıstemıyorum malıyetınden oturu bırazda fazla sacım oldugundan katlanıyor rakam. yardımcı olursanız cok sevınırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…