arkadaşlar merhaba.3 ay önce saçlarımı loreal sublime mousse saf kahveye(30) boyadım kumral olan saçlarım siyah oldu tenim beyaz ve saçlarımın rengini doğal yollarla açıp sarı yapmak istiyorum.saçım turuncu olmayacak şekilde bir yol gösterirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler:)
selam kızlar saçım bakır renk oldu kumral boya aldım boyasam sizce sonuç ne olur
Hiç bir şey olmaz hele ki bir hafta sonra alttan turuncular kusup daha da kötü bir renk alacaktır. Turunculuktan kurtulmak için bakır renk ile boyadım yazmışsınız. aldığınız bakır rengi hangi numara ile başlıyorsa onun bir ton koyusu ve küllüsünü almalısınız.
Örneğin;
Diyelim ki siz 8.34 ile boyadınız saçlarınız bakır oldu. Bu boya 8 ile başlıyor ve sizin almanız gereken renk bir ton koyusu 7 dir ama sizin turunculuktan da kurtulmanız gerekiyor o zaman küllü de olmalı, yani almanız gereken renk 7.1 dir ve oksidanı %6 lık olmalıdır.
Ayrıca boyanın miktarı ile oksidanın miktarı eşit olmalıdır. Diyelim ki boya 50 ml ise oksidan da 50 ml olmalı. Bu söylediğim bir tüp için geçerlidir. Eğer daha fazla boyaya ihtiyacınız varsa ona göre hesap yapmalısınız.
Başka bir şey varsa sorabilirsiniz.
ben numaralardan pek anlayamdım canımm şimdi renk olarak ne almalıyımm saçım kumral olsun istiyorum..söylediklerinizi yazıyorumm yarın denicemmm bakır kızıldan kurtulmam lazım
En son hangi marka ve numara ile boyadığınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.
önce palette delükks kestane 2 hafta sonra voala dore bakır ama kutuda renk kumral gibi duruodu
şuan elimde garnıer kumral var
Lütfen elinizdeki garnierden kurtulun iade edin saçınıza birazcık önem veriyorsanız lütfen Garnier kumrala boyamayın.
tamam iade edicemm loriel marijel 6.1 i yarın temin ederim büyük bir saç boyası mağazası var oradan bulabilirim ilginiz için teşekkür ederim
merhabalar , çok yararlı bilgiler vermişsiniz ,bayağı okudum ama benimde bir sorum olacakSaçlarım orta tonlu bir kahve şu an. Kuaförler bir türlü istediğim küllü rengi tutturamadığı için bu kez kendim boyayacağım. Majirel 6.1 ve igora 0.22 turuncu azaltıcı aldım.Saçlarım omuz hizasında,bir tüp boya kullanacağım.İçine turuncu azaltıcıdan ne kadar eklemem gerek ? Bazı yerlerde bezelye tanesi kadar bazılarında 1 tüp boyaya yarım tüpe yakın eklenmesi söylenmiş,bu kadar farklı olunca kafam karıştı biraz.
Şimdiden teşekkürler
yıllardır sarı olan saclarımı kızıla boyatmıstım. sonra kızıllıgı kapatmaya calısmıstım kuaförde kusturdum, küllü boya ile boyadım. cok az kızıllık kalmıstı, en sonunda 5.0 acık kestaneye boyamştım. 2 aydır boyamıyorum. artık renk aktı uclar sararmaya basladı. şuan istediiğim renk koyu sarı. loreal 7.3 kumral dore veya o tonlarda bal köpüğü gibi bir renk istiyorum. ne yapmalıyım?