Benim şuan ki saç rengimEki Görüntüle 696904 ama ben bu rengi yapmak istiyorum Eki Görüntüle 696907 evde bunu nasıl yapabilirim..?
mesaj bölümüme kaydettim yukarda o yazının bana soruldugunu sandım ama sonrasında bulamadım aynı yeri neyse sorun deil :).
sacımı akos boyası kaarremelle boyuyorum ama sacım daha önce acıcı ile acılıp kumrala cevrildi ama daha sonrasında cok alakasız renklere boyandıgı için kendim toz acıcı ile tekrar actım ve majırel 7,35 boyadım daha sonrası akos boyası karemele ile devam ettim ama uclarda yeşillik var cok yogun olmasada şimdi kat attırdım sacıma.dicem size danışmak istiyorum karemel istiyorum sac rengimi acaba karemel rengine boyayıp üstüne cilamı atsam ne dersiniz
thaila490 :) benim de sana bir sorum olacak.. palette altın karamel ile iki kere boyamayla rengi elde ettim, bunun üzerine koleston gizemli kahveyi boyasam nasıl olur?? çok mu açar rengini? ben net üzerinden yorumlarda karamele benzer bir renk olduğunu okudum.. elimde kalmıştı da 2 kutu boya:)
Merhabalar;
Bana sorarsanız yapmayın derim. Yorumları okumuşsunuz ve de sanırım üstündeki renge aldanmışsınız. Sizin gizemli kahve diye aldığınız renk aslında AÇIK İRLANDA KIZILIdır. Yani bu renk tutacaktır.
Eki Görüntüle 698025
Tabi sizin zeminde bakırlık olduğu için daha farklı da tutma söz konusu. Çünkü ilk başta 7 ile boyayıp sonrasında AÇMADAN 8 ile başlayan bir renge boyarsanız saçınızda TON farkı oluşacak ve aktıkça daha kötü bir renk alacaktır.
Renk tavsiye edemem çünkü saçınızı tam olarak görmedim.
peki bu karamel üzerine, biraz daha rengini açabilecek bir renk tawsiye edebilir misiniz?? uçlara doğru biraz açıklık istiyorum..koleston dan özellikle? çünkü bu boya sadece saçıma zarar wermiyor..
ben de aynen açmıştım ama açık renkler tutmamıştı.bin boya denedm belki.en açık olarak küllü açık kumral tuttu sadece.o da küllü sari gbi bi renk çıkardı ortaya.dün çok enteresan durumla karşılaştım. arkadaşımın saçını açıcıyla açtık (Proxima açıcı). fena olmadı çok iyi açtı 15 dakika gibi beklettik. sonra l'oreal excellence 8.1+8.0 +7.1 ile boyadık. RENK TUTMADI KIZLAR!!!!!
OLucak şey mi?? Renk tutmadı. Açılmış beyaza yakın (çok çok hafif turunculuk vardı) saç boyayı tutmadı. Nasıl hüsrana uğradık anlatamam. Niye böyle olsun. Keramet açıcıdan mıdır boyadan mıdır?????? nedir yani neden oldu böyle
Lütfen bir mantıklı açıklama getirin şok içindeyim. beyaz saça 7.1 boya tutmaz mı?????
Full Sized Photo of olivia munn comedy awards 09 | Olivia Munn - Comedy Awards Red Carpet | Just Jared thalia hanimcim bu tonda dogal isiltili siyah tonunda bir rngi nasil elde edebilirim ayni bunun gibi yumusak bir siyah istiyorum..
dün çok enteresan durumla karşılaştım. arkadaşımın saçını açıcıyla açtık (Proxima açıcı). fena olmadı çok iyi açtı 15 dakika gibi beklettik. sonra l'oreal excellence 8.1+8.0 +7.1 ile boyadık. RENK TUTMADI KIZLAR!!!!!
OLucak şey mi?? Renk tutmadı. Açılmış beyaza yakın (çok çok hafif turunculuk vardı) saç boyayı tutmadı. Nasıl hüsrana uğradık anlatamam. Niye böyle olsun. Keramet açıcıdan mıdır boyadan mıdır?????? nedir yani neden oldu böyle
Lütfen bir mantıklı açıklama getirin şok içindeyim. beyaz saça 7.1 boya tutmaz mı?????
size yakışacak doğal ton, kendi ana renginizin 2-3 ton koyusudur. Tabi şu an küllü mü yoksa dore ton mu var saçınızda bilmediğim için tam net bir şey diyemiyorum.
Mesela benim ana rengim 7.0 ile 6.0 arasında. Bunun için benim tercih etmem gereken ton 4.0dır. Ama ben şu an sarı tonu kullandığım için ve de rengin de açılacağını düşünmem gerektiğinde; bir ton koyusu ve doreli renk tercih etmem gerekir. Yani 3.3 tür. Fakat bu renk olmadığından ilk başta 4.3 tercih ettikten sonra rengin açılmasına bakarak bir sonraki boyası vurmam gerekir.
Yani bana en son ne renk vurduğunuzu söylerseniz yardımcı olabilirim.
SUan sacim orta kestane tonlarin en son 6.30 vurmustum..
O zaman Loreal Majirel 5.1 boyamalısınız. Mutlaka küllü bir ton vurmalısınız.
Cok sagol:))Hemen almaya caliscam
açık küllü sarıda saçtaki beyazları nasıl kaptcz bilgnz var mı???ya kuaförler nasıl kaptyo aklım almyo.evde yapılan boya ne kadar kaliteli olrsa olsn sarı renkte beyazlar niye kapanmyo?????O zaman Loreal Majirel 5.1 boyamalısınız. Mutlaka küllü bir ton vurmalısınız.
açık küllü sarıda saçtaki beyazları nasıl kaptcz bilgnz var mı???ya kuaförler nasıl kaptyo aklım almyo.evde yapılan boya ne kadar kaliteli olrsa olsn sarı renkte beyazlar niye kapanmyo?????
açık küllü sarıda saçtaki beyazları nasıl kaptcz bilgnz var mı???ya kuaförler nasıl kaptyo aklım almyo.evde yapılan boya ne kadar kaliteli olrsa olsn sarı renkte beyazlar niye kapanmyo?????
mrb.öncelilkle çok tşk edrim ilgilendiğinz içinMerhabalar;
Saçınızı hangi marka ve numara ile boyuyorsunuz ?
Oksidanınızın çeşiti hangisi(%6 lık mı, %9luk mu) ?
Saçlarınızı nasıl boyuyorsunuz, kısaca anlatın.
Bunları bilmeden cevap veremem, ben annemin saçını sarıya boyuyorum ve de beyazları var kapatıyorum.
mrb.öncelilkle çok tşk edrim ilgilendiğinz içinaçık küllü sarı koleston11/1 ve oksidan %9luk olan.saçlarım kısa ve her boyamda 2 kutu boya kullanyrm ve 1 saat bekletiyorum ama bbeyazlar kapanmıyo