bu da saçımın gün ışığındaki hali. yer yer cok az da olsa kızıllıklar mevcut. fikri olan var mı acaba?
Eki Görüntüle 708208
kızlar been de saçımı evde boyamak istiyorum kuaförlere güvenmiyorum saçım şuan siyah ve kendi rengi palette IL1 ile saçımı boyasam tahminen ne renk ortaya çıkar
merhaba banada yardımcı olabilir misiniz? benim saçlarım uzun süredir hürrem kızılıydı . 4 aydan beri 3 defa 7.1 küllü kumrala en son olarakta 8.1 e boyadım.ekim kasım gibi röfle yaptırmayı düşünüyorum.yalnız temmuza kadar biraz açılsın istiyorum.beyazlarım var.kendi ana saç rengimde açık kumral.saçlarım ince telli sizce hangi renk ve hangi markayla daha iyi sonuç alabilirim? ayrıntılı anlatabilirseniz, sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Merhabalar;
Garnier 110 ile saçlarınızın rengin tonunu kırabilirsiniz. Bu boyaynın kutu içeriği bir tüp boya 40 ml, oksidanı ise 60 ml dır. Siz ayrıca %9luk oksidan alıp bri tüp boyaya (40 ml), 80 ml oksidan katmalısınız. Yani mantığı oksidan miktarı, boya miktarından 2 kat olmalıdır. 1'e 2 dır yani.
Bu arada bu boyayı KESİNLİKLE diplere sürmeyin.
Merhaba
cevabınız için teşekkürler anladığım kadarıyla hazırladığım. boyayı sadece kızıllı olan kısımlara kullanıcam. saçlarımda beyaz olduğunu belirtmiştim.daha sonra röfle yaptırana kadar neyle devam etmemi önerirsiniz. teşekkürler...
Gördüm şimdi saç renginizi.
LOREAL MAJİBLOND 901 + %12(40volume) lık oksidan ile saçlarınızı boyayınız. FAKAT SADECE boyalı olan yerlere sürün. Bu boya yaklaşık 30-40 dk (sürekli bakın belirli açıklığa ulaştığında ) geçince diplerine fırça ile değil KABACA(el ile tam dibine yedirmeden) 5-10 dk bekletin ve yıkayın.
Sonrasında yine saçınıza bakalım. Boya gerekmeyebilir. Sanırım size en az 3 tüp gerekli. Bu boyanın bir tanesi 60 ml dır. Bir tüpe, oksidan miktarı da 60 ml olmalıdır.
Siyah saçtan açık renge evde dönmeyin. Saçlarınızı dökersiniz. Açma işlemi yapmadan artık kuaförler saçtan boyayı çıkarabiliyorlar. Loreal efassor boya siliciyi kullanıyor musunuz diye kuaföre sorun. Çünkü her kuaför kullanmıyor bu ürünü.
hızlı cevabınız için çok teşekkürler. malesef saçımda çok beyaz var.boyamak zorundayım. birde saçımın tonunu açarken turuncu bir sarılık istemiyorum daha çok altın sarısı renginde bir açıklık olsun istiyorum.ceavıbınızı bekliyorum.teşekkürler
peki alttan kızıllarım fışkırabilir mi kötü bi görüntü cıkabilir mi ortaya sizce?
bahsettiğiniz bu boya silici saçlaro açıcı gibi yakmıyor mu? benim saçlarım şuan siyah ama çok az rengi atmış durumda güneşte biraz kızıl parlaması oluyor benim istediğim doğal bir koyu kahve renk olması özellikle kızıllık olmadan yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba.Suan sacimin rengi kumral tonlara yakin fakat bakirlik var belirgin sekilde.(Koleston 7 ile boyamistim) Bakirlik gitsin, küllü kumral istiyorum. Loreal Majirel 7.1 mi yoksa 8.1 mi önerirsiniz? Simdiden tesekkürler.
Yakmıyor zaten bu yüzden her kuaför bu salonunda barındırmaz, çünkü açıcıya oranla biraz daha pahalıdır bunun uygulanması. Müşteriler ucuz talep edince boya siliciyi almıyorlar. Emin olun saçlarınıZ 1 gr bile yanmaz. Hiç düşünmeden uygulatın.
901 i önermemin sebebi budur. Bu açıcı küllüdür. Bakırlığı ve kızıllığı alır.
cevabınız için teşekkür ederim ancak bir sorum daha olacak. sadece son yapılan boyayı cıkartıp önceki boyayı bıraktığı söyleniyor doğrumu? ben 2 kere üst üste siyah boyadım
teşekkür ederim. cok soru soruyorum ama kusura bakmayın, %12lik oksidan önerdiniz ve diplere değdirmeyin elinizle gelişigüzel sürün dediniz. kafa derimi yakma ihtimali falan mı var acaba?
Hayır canım böyle bir şey yok ben daha geçen gün uyguladım :) %12 oksidanın volume derecesi yüksek olduğundan etki süresi hızlıdır. Yani %9 luk oksidanla açmaya kalakarsanız 30 dk beklerken, %12 oksidanla 15-20 dk da belki ahz az sürede saçınız açılır diye %12 lik önerdim, bir de diğer farkı %12 daha fazla ton açıyor, yani sizin bir kez daha açma işlemine gerek duymazsınız.
Kafa derisine zarar vermez ama şöyle ki;
Deriye yakın olan saçlar hemen renk alır, ben size bu yüzden saç diplerine son 5-10 dk kabaca uygulayın dedim, Sizin gereken ilk etapta kızılımsı renklerden kurtulmanız, renk vermeniz değil :)
içim rahatladı çok teşekkür ederimm:)