Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Majirel Boyayi izmirde nerde bulabilirim..

Kozmetikçilerde bulamazsınız bir tek İzmirde değil Türkiyenin hiçbir yerinde kozmetikçilerde profesyonel saç boyası bulamazsınız. Loreal Majirel ya da Koleston Perfect gibi profesyonel saç boyalarını KUAFÖR MALZEMELERİ satan yerlerde ya da İNTERNETTE bulabilirsiniz.

İnternetten alamAm bu yuzden kuafor malzemezi satan bi yer ariyorum..(

açık küllü sarıda saçtaki beyazları nasıl kaptcz bilgnz var mı???ya kuaförler nasıl kaptyo aklım almyo.evde yapılan boya ne kadar kaliteli olrsa olsn sarı renkte beyazlar niye kapanmyo?????

çok tşk edrim.ya ana renk ve sarı karıştırsam yani siyah ve sarı karışrımş olcam.saçımda nasıl bi renk çıkar:26:beyazlar%15 dlblrm.

çok tşk edrim.ya ana renk ve sarı karıştırsam yani siyah ve sarı karışrımş olcam.saçımda nasıl bi renk çıkar:26:beyazlar%15 dlblrm.

Hayır beni yanlış anladınız, normalde hangi rengi kullanıyorsanız onun ana rengini kullanmalısınız. Yani siyahın içine sarı katılmaz. 6.3 kullanıyorsanız 6.0, 5.1 kullanıyorsanız 5.0 ana rengini kullanmalısınız. Bana ne anladığınızı anlatır mısınız ? Saçınızın kötü olmasını istemem ????

Ben sizin tercih ettiğiniz açıcıyı hiç kullanmadım. Bu yüzden tam net bir şey diyemem ama boya karıştırmanın hiç bir faydası yoktur. Siz oksidanı %9(30volume)luk mu tercih ettiniz ?

lorealin kendi oksidanını kullandık. üzerinde volümü yazmıyordu.

çok tşk edrm

Lorealin dediginiz boyasini bulamiyinca bende koleston 5.1 aldim simdilik cok tatli bir siyah oldu..bundan sonra hep 5.1 mi yapmaliyim..

Lorealin dediginiz boyasini bulamiyinca bende koleston 5.1 aldim simdilik cok tatli bir siyah oldu..bundan sonra hep 5.1 mi yapmaliyim..

Güle güle kullanın, bir dahakine doreli renk tercih edin yani noktanın sağında 3 olmalı. mesela 5.3, 6.3 gibi.

Mantığı şudur: Bir küllü bir doreli renk tercih edilmelidir ki saç doğal dursun ve ton farkı olmasın. Yani şimdi 5.1 vurdunuz bir dahakina 5.3 sonrakine 5.1 gibi devam edilmelidir.

Söylediğim doreli renk Palette için geçerli değil, onun numara sistemi farklı, bir de syoss için

Son düzenleme:

Heaaa anladim tamam aynen yapcam cok tesekkur tekrar

pırofilimde foto var bana hangi saç rengi yakışır sizce yardımcı olurmusunuz lütfen doğal durmasınıda istiyorum ne yapmam gerekiyor şimdiden tşk ler

pırofilimde foto var bana hangi saç rengi yakışır sizce yardımcı olurmusunuz lütfen doğal durmasınıda istiyorum ne yapmam gerekiyor şimdiden tşk ler

Sanırım daha önceki yazdığınıza nazaran sizin saçınızda hiç boya yok, değil mi ? Eğer ilk kez boyayacaksanız LÜTFEN kuaföre gidin. Çünkü ilk kez boyamak, boyalı saçı boyamaya göre daha ZORDUR. Açık tonlar size ton farkı, koyu tonlar da kızıllık oluşturabilir. Eğer saçınızda boya varsa bana en son hangi marka ve numara ile boyadığınzı söylerseniz yardımcı olabilirim.

merhaba ben de bişey sormak istiyorum saçlarımı açıp boyadım 8.0 ve 9.1 ile ama tahminimden daha küllü oldu gri gibi ben üstüne ne renk yapmalıyım ama küllü biraz kalsın istiyorum doğal tonlar seviyorum çünkü. akmasını beklicek vaktim yok o yüzden hemen boyamam lazım. şimdiden teşekkür ederim :)

Loreal majirel 8.3 al grileşme gider. Oksidan %6(20volume) olsun. Daha sonra tekrar 8.1 alırsınız. Ama renk karıştırmayın bir daha nedeni budur.

evet saçımda şu an boya yok en son 2 sene önce boyamıştım tam olarak hatırlyamıyorum numarasını ama oda kahve tonlarındaydı bu arada sorularımıza cevap verdiğiniz için çok teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…