Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

arkadaşlar merhaba. yaklaşık 7 ay önce saçlarımı kumrala boyatıp boylarına sarı balyaj attırmak istemiştim. fakat zemin koyu olduğu için pek istediğim rengi tutturamadı kuaför. iki hafta sonra yeniden boyattım. bu sefer saçlarımı kalitesiz bir açıcı ile açtıkları için saçlarım çok yıprandı. hatta yer yer kopmalar oldu.. tabi benim de bu arada hatam sürekli saç düzleştirmek oldu... her neyse.. bu arada ben saçlarımın açık renk haline alışamadığımdan kolestonun açık kestane diye bir rengi idi sanırım ona boyadım. en son da altın açık kahve diye bir renge boyadım iki ay önce. şimdi esas soruma gelirsem. saçlarımı yeniden boyamak istiyorum. bir arkadaşımın saç rengi çok hoşuma gitti. sordum 6.3, 7.3, 6.77 numaralı boyaların karışımı imiş. farklı şehirlerde olmasak gidip o kuaförde boyatacağım ama ankarada artık kuaförlere güvenmiyorum... sizce nasıl olur? bir fikri olan var mı?

arkadaşlar merhaba.3 ay önce saçlarımı loreal sublime mousse saf kahveye(30) boyadım kumral olan saçlarım siyah oldu tenim beyaz ve saçlarımın rengini doğal yollarla açıp sarı yapmak istiyorum.saçım turuncu olmayacak şekilde bir yol gösterirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler:)

arkadaşlar merhaba.3 ay önce saçlarımı loreal sublime mousse saf kahveye(30) boyadım kumral olan saçlarım siyah oldu tenim beyaz ve saçlarımın rengini doğal yollarla açıp sarı yapmak istiyorum.saçım turuncu olmayacak şekilde bir yol gösterirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler:)

Merhabalar;

Saçı 3 numara ile boyayıp sonrasında 9 numaraya getirebilmek için Kuaförler bile saçı 2 kez açmak zorundadır. Çünkü eminim ki siz kutunun üstündeki resme aldanıp aldınız saf kahveyi. Siyah zaten 2 numaradır. 3 onun bi ton açığıdır. Yani siz aslında siyaha boyamışsınız tabiki saçınızı açmak siyahtan daha kolaydır.

Size tavsiyem PROFESYONEL bir kuaföre gidip saçınızı AÇTIRMADAN, LOREAL EFASSOR BOYA SİLİCİ ile saçlarınızdaki koyuluktan kurtulmanız. Bu saçı MİNİMUM yıpratır. Bu sayede hem sağlıklı bir şekilde sarıya kavuşursunuz hem de saçlarınızı 2 kez açtırmanıza gerek kalmaz.

Önerdiğim boya siliciyi maalesef her kuaför kullanmıyor. Lütfen İSMEN sorup yani bu markayı kullanıyor musunuz diye, ona göre bir kuaföre gidin.

selam kızlar saçım bakır renk oldu kumral boya aldım boyasam sizce sonuç ne olur

selam kızlar saçım bakır renk oldu kumral boya aldım boyasam sizce sonuç ne olur

Hiç bir şey olmaz hele ki bir hafta sonra alttan turuncular kusup daha da kötü bir renk alacaktır. Turunculuktan kurtulmak için bakır renk ile boyadım yazmışsınız. aldığınız bakır rengi hangi numara ile başlıyorsa onun bir ton koyusu ve küllüsünü almalısınız.

Örneğin;
Diyelim ki siz 8.34 ile boyadınız saçlarınız bakır oldu. Bu boya 8 ile başlıyor ve sizin almanız gereken renk bir ton koyusu 7 dir ama sizin turunculuktan da kurtulmanız gerekiyor o zaman küllü de olmalı, yani almanız gereken renk 7.1 dir ve oksidanı %6 lık olmalıdır.
Ayrıca boyanın miktarı ile oksidanın miktarı eşit olmalıdır. Diyelim ki boya 50 ml ise oksidan da 50 ml olmalı. Bu söylediğim bir tüp için geçerlidir. Eğer daha fazla boyaya ihtiyacınız varsa ona göre hesap yapmalısınız.

Başka bir şey varsa sorabilirsiniz.

Hiç bir şey olmaz hele ki bir hafta sonra alttan turuncular kusup daha da kötü bir renk alacaktır. Turunculuktan kurtulmak için bakır renk ile boyadım yazmışsınız. aldığınız bakır rengi hangi numara ile başlıyorsa onun bir ton koyusu ve küllüsünü almalısınız.

Örneğin;
Diyelim ki siz 8.34 ile boyadınız saçlarınız bakır oldu. Bu boya 8 ile başlıyor ve sizin almanız gereken renk bir ton koyusu 7 dir ama sizin turunculuktan da kurtulmanız gerekiyor o zaman küllü de olmalı, yani almanız gereken renk 7.1 dir ve oksidanı %6 lık olmalıdır.
Ayrıca boyanın miktarı ile oksidanın miktarı eşit olmalıdır. Diyelim ki boya 50 ml ise oksidan da 50 ml olmalı. Bu söylediğim bir tüp için geçerlidir. Eğer daha fazla boyaya ihtiyacınız varsa ona göre hesap yapmalısınız.

Başka bir şey varsa sorabilirsiniz.

ben numaralardan pek anlayamdım canımm şimdi renk olarak ne almalıyımm saçım kumral olsun istiyorum..söylediklerinizi yazıyorumm yarın denicemmm bakır kızıldan kurtulmam lazım

ben numaralardan pek anlayamdım canımm şimdi renk olarak ne almalıyımm saçım kumral olsun istiyorum..söylediklerinizi yazıyorumm yarın denicemmm bakır kızıldan kurtulmam lazım

En son hangi marka ve numara ile boyadığınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.

önce palette delükks kestane 2 hafta sonra voala dore bakır ama kutuda renk kumral gibi duruodu

Palette kestane 5 ile başlar, voila dore bakır ise 8.34 tür. Herkes bu hatayı yapıyor. Hep kutunun üstündeki renklere aldanıyorsunuz. Önemli olan renkler değil numaralarıdır.

Ben şimdi size bir şey sorayım kestaneden sonra dore bakır nasıl tuttu hiç anlamadım tuttuysa bile dipler tutmuştur. Size tavsiyem Loreal Majirel 6.1 dir. ve oksidan çeşidiniz %6 lık olmalıdır. Bu boya market boyası değildir. Lütfen bu boyayı bulun. Saçınıza daha fazla zarar vermeyin. Saçı sürekli boyamak açmaktan daha çok YIPRATIR.

Bu boyayı kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten temin edebilirsiniz. Ve söylediğim gibi boya ile oksidan miktarlarını iyi ayarların yoksa turunculuk gitmez.

Lütfen elinizdeki garnierden kurtulun iade edin saçınıza birazcık önem veriyorsanız lütfen Garnier kumrala boyamayın.

tamam iade edicemm loriel marijel 6.1 i yarın temin ederim büyük bir saç boyası mağazası var oradan bulabilirim ilginiz için teşekkür ederim

tamam iade edicemm loriel marijel 6.1 i yarın temin ederim büyük bir saç boyası mağazası var oradan bulabilirim ilginiz için teşekkür ederim

Rica ederim umarım sonuçtan memnun kalırsınız. İlk başta şu ankinden biraz koyu gelir ama aslında bir ton koyusur bunu 15-20 yıkama sonrasında siz de görürsünüz. Güle güle kullanın inşallah.

merhabalar , çok yararlı bilgiler vermişsiniz ,bayağı okudum ama benimde bir sorum olacak :KK3: Saçlarım orta tonlu bir kahve şu an. Kuaförler bir türlü istediğim küllü rengi tutturamadığı için bu kez kendim boyayacağım. Majirel 6.1 ve igora 0.22 turuncu azaltıcı aldım.Saçlarım omuz hizasında,bir tüp boya kullanacağım.İçine turuncu azaltıcıdan ne kadar eklemem gerek ? Bazı yerlerde bezelye tanesi kadar bazılarında 1 tüp boyaya yarım tüpe yakın eklenmesi söylenmiş,bu kadar farklı olunca kafam karıştı biraz.

Şimdiden teşekkürler :nazar:

yıllardır sarı olan saclarımı kızıla boyatmıstım. sonra kızıllıgı kapatmaya calısmıstım kuaförde kusturdum, küllü boya ile boyadım. cok az kızıllık kalmıstı, en sonunda 5.0 acık kestaneye boyamştım. 2 aydır boyamıyorum. artık renk aktı uclar sararmaya basladı. şuan istediiğim renk koyu sarı. loreal 7.3 kumral dore veya o tonlarda bal köpüğü gibi bir renk istiyorum. ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
bu da saçımın gün ışığındaki hali. yer yer cok az da olsa kızıllıklar mevcut. fikri olan var mı acaba?

$IMG_3635.jpg

kızlar been de saçımı evde boyamak istiyorum kuaförlere güvenmiyorum saçım şuan siyah ve kendi rengi palette IL1 ile saçımı boyasam tahminen ne renk ortaya çıkar

merhaba banada yardımcı olabilir misiniz? benim saçlarım uzun süredir hürrem kızılıydı . 4 aydan beri 3 defa 7.1 küllü kumrala en son olarakta 8.1 e boyadım.ekim kasım gibi röfle yaptırmayı düşünüyorum.yalnız temmuza kadar biraz açılsın istiyorum.beyazlarım var.kendi ana saç rengimde açık kumral.saçlarım ince telli sizce hangi renk ve hangi markayla daha iyi sonuç alabilirim? ayrıntılı anlatabilirseniz, sevinirim. şimdiden teşekkürler.

merhabalar , çok yararlı bilgiler vermişsiniz ,bayağı okudum ama benimde bir sorum olacak :KK3: Saçlarım orta tonlu bir kahve şu an. Kuaförler bir türlü istediğim küllü rengi tutturamadığı için bu kez kendim boyayacağım. Majirel 6.1 ve igora 0.22 turuncu azaltıcı aldım.Saçlarım omuz hizasında,bir tüp boya kullanacağım.İçine turuncu azaltıcıdan ne kadar eklemem gerek ? Bazı yerlerde bezelye tanesi kadar bazılarında 1 tüp boyaya yarım tüpe yakın eklenmesi söylenmiş,bu kadar farklı olunca kafam karıştı biraz.

Şimdiden teşekkürler :nazar:

Doğru duymuşsunuz. Marjirel in boya miktarı 60 ml dır. Sçlarınızdaki turunculuğun fazlalaığına göre 5-10 ml koymanız gerekir, en fazla.

yıllardır sarı olan saclarımı kızıla boyatmıstım. sonra kızıllıgı kapatmaya calısmıstım kuaförde kusturdum, küllü boya ile boyadım. cok az kızıllık kalmıstı, en sonunda 5.0 acık kestaneye boyamştım. 2 aydır boyamıyorum. artık renk aktı uclar sararmaya basladı. şuan istediiğim renk koyu sarı. loreal 7.3 kumral dore veya o tonlarda bal köpüğü gibi bir renk istiyorum. ne yapmalıyım?

Saçlarınızın arkadan ve dipten çekip yükler misiniz ? Bu şekilde tahmini bir şey söylemiş olurum.

X