Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhabalar;

saçlarınızı karamel yani 7.40 ile boyanmış, sarının üstüne dore renk vurmazsanız saçta yeşillenme yapar. Sanırım saçlarınız akmıştır. Eğer aktıysa Loreal Majirel 7.3 + %6(20volume) ile uygularsanız yeşillenme gider.

İlk başta saçlarınızı daha öncekine göre koyu gibi gelse de zamanla açılacaktır saçlarınız.

Önerdiğim boya market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten temin edebilirsiniz.

Bu renk platindir. Açılarak elde edilmiştir Dip boyası ise Koleston perfect 8/3 + %9(30volume)luk oksidan kullanılmıştır. Saçınız sarı değilse bu saçı açmadan elde edemezsiniz.

öncelikle cevabınız icin tesekkür ederim.. saclarımı bir kez palette acıcıyla actım ve suanki rengi ; http://n1304.hizliresim.com/18/s/mdmyk.jpg sizce istedigim renge ulasmam icin tekrar acmalımıyım yoksa boya tutarmıı ????

1tup açıcı krem 50ml
1oksidan losyon 50ml
2peket açıcı pudra 2*5g yazıyor

Buna rağmen turuncu mu tuttu ? O zaman koleston öneririm ya da bir daha açmak istemiyorsanız Garnier 110 ile turuncu yerleri boyayın. Garnier in boya ölçüsü bir tüp boya 40 ml, oksidan 60 ml dır. Oksidanı 60 yerine 40 ml koyun

Evet açıcıya ihtiyacınız var ne yazık ki. Açarken saçlarınızda turunculuk kalmış. Palette yerine koleston öneririm ve diplerine sürmeyin.

bilgilendirdiğiniz için çok teşekürller

öyleyse kestane tonlarında bir renktense kumral öneriyorsun galiba dimi?

buu arada daha sitede de yeniyim tam kullanmayıda bilmiyorum yukardakinide yanlş bir biçimde yapmışım ve sanırım o cvp bana değildi galiba

mesaj bölümüme kaydettim yukarda o yazının bana soruldugunu sandım ama sonrasında bulamadım aynı yeri neyse sorun deil :).
sacımı akos boyası kaarremelle boyuyorum ama sacım daha önce acıcı ile acılıp kumrala cevrildi ama daha sonrasında cok alakasız renklere boyandıgı için kendim toz acıcı ile tekrar actım ve majırel 7,35 boyadım daha sonrası akos boyası karemele ile devam ettim ama uclarda yeşillik var cok yogun olmasada şimdi kat attırdım sacıma.dicem size danışmak istiyorum karemel istiyorum sac rengimi acaba karemel rengine boyayıp üstüne cilamı atsam ne dersiniz

Thalia teşekkürler canım,dediğin gibi 7.3 ile boyadım yeşillikler baya gitti,gerçi biraz kızardı saç ama şu yeşilleri bir atalım ona da bakarız elbet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…