Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Teşekkürler yardımlarınız için. Komple akıtma işlemi yaptırmıştım. Bir tek o var. O kadar ciddi sorun yok ama boyayınca uçlar akıyor ve diplere göre koyu kalıyor. Boya tutuyor sanırım.

Siz bu işlerden anlıyorsunuz acaba haber spikeri Nazlı Tolga'nın saç rengi 7 numara mıdır? Ana tonu. Arada açmalar var yoksa. Aynen o saçı istiyorum aslında.

Hayır 8.1 dir ve oksidanı %9(30 volume)luk kullanılmıştır. Ama saçınız 8 numaradan koyuysa açtırma yaptırmalısınız.

canım bir sorum olacaktı bana garnier 110 önermiştin bu saç rengimi çok daha turunculaştırmasın . kafam karıştıda

merhaba benim saçımın orjinali koyu kumraldı bende ilk renk açıcı papatya spreyiyle açtım çok hoş açık bi karamel olmustu ama malesef boyatmam gerekti,1hafta kadar önce kuaförde 5.71 diye bi renge boyadım ama koyu kestane tarzı birşeydi ama şuan tekrar koyu kumral oldu saçımdada biraz dorelik varmıs eski zeminden kaynaklı heralde.
şimdi ise 7.00 kumral rengini çok istiyorum yapabilirmiyim kendim boyayarak sanırım 2 kere boyamam gerek açtırmak istemiyorum önerileriniz neler? hangi marka hangi serisi..

En son 5.71 ile boyandıysa ve siz 7 ile başlayan renkleri istiyorsanız saçınızı açtırmanız gerekir. Açtırmadan saçınıza 7.0 uygularsanız sadece dip yani kendi saçınızın olduğu yerler tutacaktır. Bu yüzden boya önererek ne saçınıza ne de paranıza zarar vermek istemem.

Sizce gölgeler tüm saçta olunca mı daha güzel yoksa uçlara doğru daha belirgin olunca mı?

Merhabalar;

Gölgelerin uçta ya tüm saçta olması benim ya da sizin verebileceğiniz karar değil aslında. Bunun için SAÇ KESİMİNİZ, YAŞINIZ, TEN VE GÖZ RENGİNİZ önemlidir. Mesela 18 yaşında biri için saçı çok uzunsa esmer ve renkli gözlüyse ona uçlarına karamel balyaj olmalı tabiki esmer olduğu için karamelin tonu da önemli.

Bir de kendi saç renginin üstüne mi yoksa boyanın üstüne mi olacak. Eğer boyanın üstüneyse aşırı zıtlıt yaratan gölgeler olduğundan 10 yaş daha yaşlı gösterir.

Bu yüzden sizi görmediğim için yorum yapamayacağım.

thalia, gölgeler kendi saç rengimin üstüne olacak,kendi saç rengim koyu kumral-siyah arası bir şey.Yaşım 24,daha büyük görünmek istemem.Ten rengim açık gibi,buğday-beyaz arası.Yüzüm incedir.Saçlarım çok uzun belimde ama ön taraflar katlı olduğu için kısa,omuz hizasında. Ben zaten böyle çizgi çizgi belirgin balyaj istemiyorum o tarz gölgeler çok banel gibi geliyor bana.Böyle daha çok aralara dağıtılmış dalga dalga,saç sanki güneşte açılmış gibi duran şık gölgeleri seviyorum.

peki 1 ton olsada açılmaz mı? yada şu loreal casting serisinin cafe latte rengi 623 müş o nasıl durur ki benim istediğim sadece 1 kaç ton açılsın

Kendi saçınızın üstüne yaptıracaksanız size ombre ya da krepe balyaj öneririm. Teniniz de açık renk güzel gider, ama sarı değil bal ya da karamel rengi öneririm. Bunun gibi;

Eki Görüntüle 692801

peki 1 ton olsada açılmaz mı? yada şu loreal casting serisinin cafe latte rengi 623 müş o nasıl durur ki benim istediğim sadece 1 kaç ton açılsın

Siz rengin adına ve kutunun üstündeki resme aldanıyorsunuz sizin dediğiniz kutunun üstündeki gibi değil bu renk tutacaktır.

Yavaşca açmak istiyorsanız Garnier 110 öneririm saçınızı 20 gün arayla dibinize sürmeden daha önce boyalı kısma sürerseniz saçlarınız yavaşça açılır. Bu boya açıcı değildir. Dibine sürmeyin ton farkı oluşur.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.sacımı boyamayı tercih ediyorum artık çünkü istediğim rengi bikere tutturuyolar sonrası her boyamada değişiyor.kendi sac rengim daha önceden oriel ile açıldıgı için biraz kolay oluyor fakat karemel rengine boyadım güzel olda ama uclarda biraz yeşillenme oldu aranızda baya tecrubeli arkadaşlar görüyorum birazcık fikir alabilirsem sizden sevinirim.sac boyamın markası akos karemel rengini aldım ama fazlada memnun kalmadım acıkcası önerebilceğini boya markası var mı kızlar

15 haziranda düyünüm var ve ben saçımın rengini deyiştirmek istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim saç rengim koyu kahve ve koleston ay ışığı kahvesi boya aldım ama nasıl sürücem bilmiyorum yani saçımı tutmicak tutması için ne yapa bilirim şimdiden çoook teşekürler

arkadaşım haziranda düğünün varsa bence zor ne bilim ya tutmazsa filan keşki yardımcı olabilseydim ama insallah hem bana hem sana yardımcı olur burda arkadaşlarımız inana ki sabahın korunde girdim belki cevap gelmiştir ama daha yeni üyeyim ve yeni yazdıgım için biraz daha bekliyim bari

peki sence kestane,kahve arası bir renk olmaz mı gölge olarak?

Kendi renginizin üstüne önermiyorum. Çok basit durup ton iyi ayarlanmazsa sizi gölgeler yaşlı gösterebilir bu yüzden fotoğrafınızı alıp google a balyaj yazıp orda çıkan resimleri fotğrafınızı tutmanız. Tabiki öncelikle sizin beğenmeniz gerekir :)

Merhabalar;

o boyayı saçınıza vurmanızı önermiyorum çünkü tahminen siz ordaki resme aldanıp aldınız. aslı renk bunun hafif dore yansıması tutucak çünkü;

Size tavsyem ilk kez boya yapıyorsanız kuaföre gitmeniz çünkü ilk boyayı evde yapmanız saçınızı kına gibi gösterebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…