canım ben baya bi derin araştırmaya girdim bu konuda bi saç sitesinde aspirini duydum ve denedim sonuç inanılmaz direk alıntı olarak yazıyorum sana
"Boyama sonrası ortaya çıkan renkte hafif yeşil ton var, neden?
Sarı saçlar, suyun içinde bulunan bakır, tuz veya klor gibi maddelerden veya uzun süre güneşte kalmaktan ötürü bazen hafif bir yeşil ton alabilir. Bu yeşil ton, boyalı saçlar için üretilen şampuanlarda bulunan küçük kırmızı pigmentler ile ortadan kaldırılabilir. Saçınızı şampuan ile yıkadıktan sonra iki adet aspirin hapını suyun içinde eritip, saçınızı bu su ile yıkayıp durularsanız saçınızdaki bu sorunun geçeceğini göreceksiniz"
aynen bu yazıyodu ben boyalı saçlar için olan elidorla 2 kez yıkadım ama öle böle değil yarım saat çitilemişimdir duruladım 3-4 kutu aspirini boşalttım bi leğene baya su doldurdum kafamı soktum çitilemeye devam ettim su resmen yeşil oldu
daha sonra tuzla ovdum aynı suyun içinde tuzda boşalttım içine bi yarım saatte öyle uğraştım resmen yeşili akıttı yada kusturdu bilmiyorum sonra tekrar yıkadım yeşillik tamamen gitti tabiki çıkan renk pek güzel değildi mucize beklemedim ama yeşillik yok oldu kuaföre gidicem 3 gün sonra akıtabildiğim kadar akıtıcam bu şekilde hiç değilse boya falan yaparlarsa güzel olsun belkide hiç gerek kalmaz 3 güne sende dene şok olucaksın