Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Arkadaslar, bir hafta önce saçımı açtım şimdi koyusarı tonlarında, aslında küllü kumral istiyordum ama başarısız oldum. :KK14: Bende bu renk olsun diyorum şimdi, bu rengi direkt nasıl bulabilirim? Yani saçım epey yıprandı, fazla deneme yapmak istemiyorum. Özellikle .Nicole Kidman tonu daha iyi daha açık, ama diğerine de razıyım. Yardımcı olursanız sevinirim..:KK17: Eki Görüntüle 622628 $kk1.jpg

kızlar benim saçım normalde koyu kumralla kestane arası bir renk.diplerim çıktığında çok gözüme batıyor.3 haftada bir de kuaföre gidcek kadar vaktim yok.o yüzden evde kendim boyayabilceğim bir renk arıyorum.en azından 2 ay idaretsin

arkadaşlar bugün tarçın bakıra boyadım, biraz koyu istediğimden içine kumral kattım ama çok açık tuttu. Ben daha koyu istiyordum, bir dahaki boyamaya ne katsam koyulaşır? Ya millet içine sarı katıyo bundan daha koyu oluyor,:KK14:
Eki Görüntüle 623542

-bu sefer 2 tarçın 1 kumral kattım,
-gelecek sefer 1/1 mi yapayım?
-başka bir renkle mi karıştırayım?
-oksidanım 30 luktu, 20 lik mi kullanayım?

yardım lütfen, ben şunu istiyorum.. :KK17:
Eki Görüntüle 623543

laydievıl, çok sağol bu konu başlık ve verdiğin bilgiler için. fikir veren herkese de teşşekürler. Dün kuaföre gittim. $bakimli-sac (1).jpg bu rengi istedim. gördüğünüz gibi uçlarda ışıklar var. saçımda palettenin 6.65'i vardı. Bir de eskiden kalma uçlarda kızıllık.

Kuaför saçımı önce açtı. iyi ki yanmadı iyice. Sarı açıldı ancak. Sonra tarçın bakırın en koyu tonuna boyadı. Turuncu oldu. Balyaj atıp, yine bakır tonlarıyla bekletme yapmadan cila attı göya. Saç oldu mu turuncu. Hürremin en açık turuncusu, uçlarda iyi atılamamış sarı balyaj. İğrenç. Dün bütün akşam bu sayfaların hepsini okudum. Eşim git adam düzeltsin dedi ama. Gidecek bu sefer koyu boyayacak. Ben boşuna mı açtırdım saçımı. Zaten anlasa bu başıma gelmezdi.

Daha açık renkler istiyordum. Dün 8.00 sarı almıştım, onu osidasyon kremi olmadan cila yaptım. Turunculuğu almadı ama pırıltı verdi. Küllüden korkmuştum. Ama yine de 7.1 küllü ve palettenin altın pırıltılı toffeesini aldım. Ne olur ne olmaz. 7.1 ile önce cila denedim. Çok şükür şimdilik idare eder. Aynı altın pırıltılı toffe gibi bir renk oldu. Cila ile hem de çok az kimyasal işlem oldu. Tekrar oksidasyon kremli bir boyama istemiyordum. Çünkü dün çok yandı saç diplerim. Kokusu cabası.

Teşekkür ederim, yarın utanmadan işe gidebileceğim. Bu arada o renk nasıl tutardı acaba.

ben saçımı çikolata kahveye boyattım orijinal rengi koyu kestaneydi ama boyatnca daha koyu oldu. yıkadıkça açılır mı sizce? :KK43:

Ya meraba benim bi sorum olacak size bu siteyi yeni buldum.ben saclarımı boyucam ama çikolata kahvesi yada ışıltılı kahve istiyorum koleston 7/77 ama ana sacım suan siyah benim ilk uygulamada istedigim rengi alabilirmiyim acaba yada kaç uygulamadan sonra alırım acaba evde boyucam.simdiden tsk ediyorum

öncelikle mrb kızlar saç rengim siyah koleston 3/0 koyu kahveye boyuyorum dogal olarak siyah oluyo kaşlarımda siyah ama ben artık sıkıldım bu renkten çok büyük bi değişim degilde kahve tonlarına dönmek istiyorum beyaz sabunla yıkayarak akıtmaya çalışıyorum 1 ayda tamamen kurtulcagıma eminim kendi saç rengim kestane istediğim renkler ise şu tonlardaEki Görüntüle 602053 Eki Görüntüle 602054 bergüzar korelin ve fahriye evcenin kahve tonu bu rengi hangi boyayla nasıl tutturabilirim şimdiden teşekkrler:KK16:

Neden kimse sorularımızı yanıtlamıyoo:KK50::KK50::KK50:

ladyevil, öncelikle böyle bir konu açıp sorularımızı yanıtladığın için teşekkürler.
saçımın başına gelenleri özetliyorum:
gerçek rengim kumral, uçlarım komple platin krepe balyajdı, üstlerde de çok seyrek platin balyajlar vardı.ardından 6 ay hiçbir işlem yaptırmamıştım.kuaför değiştirmek durumunda kaldım, seyrek dip balyajı istedim, amacım zaten varolan seyrek balyajlarımı tazeletmekti, ancak kuaför uçlar kadar yoğun balyaj yaptı saçıma, kendi rengim arada %10 kadar kaldı, ve uçlarım küllü platin balyajken, bana yaptığı dip balyaj bakırımsı bir sarı oldu.
ertesi gün saçıma katlanamayıp 7.1e boyadım, ancak diplerdeki turuncu yansımadan kurtulamadım, uçlar ise yeşerdi ve matlaştı.
bunun üzerine başka kuaföre gittim, saçı yeniden açarak boyayı akıttı, üzerine cila yaptı.balyajların rengi açıldı, bu kez de ana saç rengim bakıra döndü.bakır-turuncu yansımaları zaten hiç sevmem.şimdi dipten kumral da gelmeye başladı.saç rengim karmakarışık, çok üzülüyorum...
çok koyu renk tavsiye etmeyin nolur, ben beyaz tenli renkli gözlü açık renk kaşlıyım, çok koyu hiç yakışmaz.
bundan sonrası için ne yapacağımı bilemiyorum.diplerimi turuncuya boyatıp, üzerine balyaj attırıp, sonsuza kadar bu soysuz renkle dolaşmayacağıma göre ne yapmalıyım? bana uzun vadeli de olsa bir öneride bulunmanızı rica ediyorum.
daha koyu bir kumrala boyatıp, o renk oturunca uçlara ışıltı mı attırayım? yoksa yine alttan turuncu yansımalar mı çıkar? uçlara ışıltı attırmaya kalkınca uçlar mı yanar?
kendi saçımı 4 ay uzatıp, kendi saçım üstüne balyaja mı dönsem, buna dayanabileceğimi hiç sanmıyorum, bu turuncular kesilip bitene kadar yani 2 yıl fln mutsuz olurum.
bi ton bi ton mu koyulaştırsam yoksa acaba her ay.eninde sonunda kendi rengim üzerine balyaja dönmek istiyorum, boya-balyajı hiç sevmiyorum, her ay dip boya- 4 ayda 1 de balyaj ister, üstelik kendi saç rengim de çıkınca dipten, 3 renk olur saç.kendi rengim üstüne ışıltı yaptırdığımda 6 ayda 1 gidiyorum sadece kuaföre, diplerim de hiçbir zaman abes veya bakımsız durmuyor.
uzun yazdım, kusura bakmayın.allah rızası için bu işten anlayan biri-birileri bana fikir versin.şimdiden teşekkür ederim, sevgiler.

Kızlar merhaba, boya yapıldıktan sonra saç ne zaman yıkanmalı sizce ? Daha bugün yapıldı ama yıkamak istiyorum

Boya yapılıp yıkandıktan sonra, 2 gün yıkama diyordu kuaförüm. :KK70: Ben de 2 gün yıkamamaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Kızlar bu saç tam olarak hangi renk bir türlü bulamadım?

Bu kızın saçınında üst kısmındaki rengi merak ediyorum?

Birde ben saçımı geçen sene siyaha boyattım fakat aktı renk güneşte kızılımsı duruyor bu renklere boyatabilir miyim?

leydievil umarım derdime derman olursun:) benim bi kaç sorum olacaktı yardımcı olursan sevinirim..ben evde kendim açtım mavi siyah saçı külülerle falan ona buna boyaya boyaya karamelimsi bi renk oldu ama renk uyumsuzluklarıda var tabi ..şimdiye kadar hep farklı daha açılması için en açık renklere (küllü -normal) boyadım son boyada 0.22 ve akos mavi kullandım ama bazı yerlerde bakırlık kaldı ..şimdi heryer eşit olsun diye ve burda boyayanlardanda begendigim den syoss altın karamel aldım ..sarılarda yaptıgım gibi içine 0.22 ve maviden koysan renkte bi degişiklik olurmu koymalımıyım..birde cila atmayı düşünüyorumboyadan öncemi sonramı olmalı .3 sorumda daha sarımsı karamel istedigimden içine sarı karıştırsammı yoksa akmasınımı beklemeliyim akıncada sarımsı oluyor galiba yada cilayı sarı yapsam nasıl olur..çok soru sordum kusuruma bakma malum saç yıprandı .yanlış bi işelm yapmak istemiyorum..

X