Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Selam kızlar ben dün papatya özlü %100 doğal sabun aldım.Saçlarımdaki boyayı biraz olsun akıtmak istiyorum kullanan var mı ilgilenenlere teşekkür ederim

Benim sacım altın parıltılı toffe sacımı actıktan sonra boyadım cnm bu renk oluo turunculuk yok gibi şuan hatta aktı akmış halide tatlı bi karamel rengi oluo yardımcı olmuştur umarım

Eklentiler

• $DSC07948.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 105

altın parıltılı toffe boya canım karemelin 1-2 ton koyusu oluo akıncada gene tatlı bi karemele dönüo zaten ama senn gösterdiğin renk baya koyu olur söyliyim karemele alıştıysan bu renk canını sıkabilir son sayfalara bakarsan sac rengimi eklemiştim ben görüp karar verebilirsin tatlm

Kızlar merhaba ! Size bir sorum olacak. Benim saçlarım kahverengiydi, devamlı kolestonun 8.1 iyle boyuyordum, yazın güneşte biraz daha açıldı ve koyu sarı bir hal aldı. Sonra çıkan dipler için yarım tüp 8.1 ile 11.3 vanilya sarısını karıştrdım. Güzel oldu ama yine de alttaki koyu sarı kadar açılmadı. Şimdi diplerim geldi. Ben de syoss 9.5 küllü sarı aldım ama içinden %12 lik oksidan çıktı. Şimdi ya çok açarsa diye korkuyorum. Boyamayı nasıl yapmalıyım ? Önce altlara sonra diplere sür dediler ama emin olamıyorum % 12 çok mu açar diye.

Merhaba...

Ben 4 senedir aralıksız saçlarımı Koleston 6.66 ile boyuyorum. Çok güzel bir kızıl çok da memnunum ancak burada duyduğum bir boyayla saç rengimi değiştirmek istiyorum: Palette 7.65

Ancak bu kadar kızıl boyanın üzerine altın parıltılı olan bu boyaya geçmem saçlarım için zararlı olur mu? Yardımcı olabilir misiniz bana? Hiçbir işlem yapmadan direk evde bu boyayı kullanabilir miyim acaba?

Herkese merhabaaa..ben bu saç rengini yapmak istiyorum kendi saçım normal kahve boyalı ama tam olarak bu renk nedir anlayan varsa yardımcı olabilirmii acaba...

Benim sacım altın parıltılı toffe sacımı actıktan sonra boyadım cnm bu renk oluo turunculuk yok gibi şuan hatta aktı akmış halide tatlı bi karamel rengi oluo yardımcı olmuştur umarım

bende küllü sarıyla karıştırdım canım güzel oldu ne çok açık nede çok koyu ortada bir renk 20 gün sonra tekrar boyamayı düşünüyorum renk oturduğunda daha canlı olur diye düşünüyorum ama şuan uçları biraz açılıcak yıkadıkça :44:

merhaba benim saçlarımda röfle vardı sıkılıp koyulttum kahve tonlarındaydı uzun süredir böyle kullanıyodum ama çok sıkıldım sarıya dönmek istedim saçlarımı oryalle açtık uçlarda problem yok rengi çok güzel bi sarı, ama en dipler platin ,,sonrası hafif turuncu avatarımdaki renk tonlarına hangi boya karışımı ile ulaşabilirm ???????????? tabi turunculuğunda gitmesi için yardııımmmmmmmmmm

kızlar benim saçım açık kumral üzerine sarı balyajlıydı. ve ben bir anda bugün saçımı kolestonun çikolata kahve + patlıcan moru ikisin alıp karıştırdım. eski kuaförum bu renkle bir ton elde elmıstı onu yapmaya çalıstım. fakat renk güzel oldu ama biraz fazla kızılımsı oldu sanki. akıcak biliyorum ama ben şimdi bu rengin üzerine hangi kahveden kullanmalıyım. sizce?:44:

Siz cevap vermeden. Ben boyadım syoss küllü sarı ile gayet de güzel oldu ama yine de daha küllü bir ton isterdim azcık da olsa turuncu yansıma var sanki. ben bu konuda çok hassas olmama rağmen pek rahatsız olmadım ama hiç olmamasını nasıl sağlayabilirim ?

bende bu ay papatyayla karıştırabilirim karıştıranları gördüm güzel olmuş karemalle toffeyi yada papatyayı karıştıranlar cok canım sanada fikir olsun diye söyleyim dedim

kızlar benim saçım aralarında sarı paket vardı kahve üzerine. Sonra koyu kestane yaptım 1.5 ay feelan etti şimdi aktı biraz sizce hiç saçlarımı açtırmadan direk altın karamel felan yapsam tutarmı ? Yada bu saç rengini açmadan elde edebilrimiyim?

Son düzenleme:
Gecen ay actığım saclarımı palette altın parıltılı toffe ye boyamıştım bugünde yeşillik olmasını istemedim için biraz daha canlı olsun istedim loreal 7.43 sultan bakırı ile palette natural 8.0 bal köpüğünü karıştırdım ki iyiki karıştırmışım karıştırdğım halde koyu oldu ki saclarım akmıştı cok koyu değildi rengi ve loreal saclarımı catır catır yaptı bidahaki ay karamel bakır tonları ve acık renk istediğim için daha farklı karışımlar denicem bu konuda deneyimleri olan arkadaşlar fikir verebilirmi acaba ?

altın parıltılı toffe akmış hali

flaşsıs cekim (palette 8.0 - loreal 7.43 sultan bakırı karışımı)

flaşlı yakından cekim (palette 8.0 - loreal 7.43 sultan bakırı karışımı)

umarım zamanla akar

Merhabalar. Saçlarım şuan bu renk. Ve diplerimde 4 parmak kendi rengim var. Kendi saçım da kestane rengi. Şimdi daha açık bi sarı istiyorum. Koleston yoğun renk açıcı ve Loreal Paris çok çok açık doğal sarı 01 saç boyası aldım. Benim sorum açıcıyı saçlarımda nasıl kullanmam gerektiğim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Saçlarımı ikinci boyamam da hüsranla sonuçlandı, açıcısız olmuyormuş, boşuna umutlanmışım, boşa giden boyalar da cabası

valla ben bu rengi nasıl elde ettiğimi nası anlatıcam acaba ama özetlersem kendi dogal sacın kahve siyah ise lorael çok çok açıkdore sarı açıcı ile palette küllü sarı 11.1 karıştırbu renk cıkıyor tabii açıklıgı koyuluguna sen karar ver syoss altın karamel canlı turuncular içeriyor palette altın karamel zaten tek başına bakırlıgı yogun bir renk sarıy adonuk degil haberiniz olsun ama güzel eşit dagılımı var palette 9.0 sarı renk boyası karamel tonlar isteyenlerin rengi kızıllık barındırmayan cok acık kahve barındıran mükemmel bi rengi var ama sacınız cok acık sarı ise bulaşmayın .. ve saçınızda kızıllık varsa alır 9.0 numara

saçlarım koyu renk kahverengi.kendi saç rengim bu.hiç boyatmadım.daha farklı açık tonda bişeyler istiyorum.röfle,gölge,boya vs olabilir.bu konulardan anladığımda pek söylenemez.sorun şu ki açık renk istiyorum fakat gözlerim çekik,nasıl olur hangi renk olur bilemiyorum.çekik gözlü beyaz tenli birine hangi renk yakışır?fikir verirmisiniz banada??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…