Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

bu renkleri tutturursan banada haber ver bende o kadar çok istiyorumki,hele ilk renk süper ötesi bişeyakos nası bi boyaymışki bi arkadaş iyi sonuç almıştı ama:26:

bu renkleri tutturursan banada haber ver bende o kadar çok istiyorumki,hele ilk renk süper ötesi bişeyakos nası bi boyaymışki bi arkadaş iyi sonuç almıştı ama:26:

akosu burada duydum bende ilk.
çok zamandır almayı düşünüyordum mavi ve gümüş rengini ama önümde boyanmış örneği olmadığı için cesaret edip almadım şimdiye kadar.
sonra burada bir konu gördüm sonunda küllü kumral hayalime kavuştum diye oradan aldığım cesaretle aldım bakalım umarım ulaşabilirim bu renklere.
ama benim saçım bu kadar açılmaz sanırım kızıl-açık kahve duruyor şu an güneş ışığında

[/FOhmm evet o konuydu galiba..aslında bende bi ara almaya teşebbüs edicektim sonra hiç duymadığım için vazgeçtim ama arkadaş güzel renk tutturmuş gerçekten..Açılır canım bi kaç kerede açılır ama ilk seferde bekleme yavaş yavaş olurNT]

bonito saçımın rengini göstererek bi kuaföre sordum,bu renkleride gösterdim.Benim saçımda koyu şuanda seninli gibi kızıl değil ama karamele yakın bişey ,saçını açtırmadan bu rengi tutturamazsın diyoakosu falan sordum bakalım ne dicek

MERHABALAR ... TECRÜBELİ OLAN BİRİSİ BANA ACİLEN YARDIM EDEBİLİR Mİ ?

YAKLAŞIK BİR YIL ÖNCE SAÇIMI FARMACOLOR'UN ŞU RENGİNE BOYAMIŞTIM - GOLDEN BLONDE - :

SAÇIMIN ŞU ANKİ HALİ İSE BU (DİPLERİ BAYAĞI ÇIKTI,ÜSTTEKİ SAÇIMIN KENDİ RENGİ ALTTAKİ BOYADAN KALAN),FOTOLARI IŞIKTA ÇEKTİM BU ARADA :

BOYAYI HİÇ BEĞENMEDİM HEM RENGİ TAM İSTEDİĞİM GİBİ OLMADI HEM DE SAÇIMI ÇOK YIPRATTI,FOTODA DA BELLİ OLUYORDUR ; DAHA MAT,DAHA CANSIZ HALE GELDİ VE ÇOK DAHA FAZLA DÖKÜLÜYOR.ÜSTÜNE DE BİR YILDIR BOYA YAPMADIM SAÇLARIM ÇOK DAYANIKSIZ OLDUĞU İÇİN,ARTI AŞIRI YAĞLANMA VE KEPEK VAR

ŞİMDİ TEKRAR BOYAMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUM.SİZCE BOYA TAMAMEN GİTTİKTEN SONRA MI TEKRAR BOYASAM,YIPRANIR MI BU HALDE BİR BOYA DAHA ATSAM ? BU RENK NASIL BİR RENKSE BİR YILDIR ÇIKMADI GİTTİ.İLK DEFA BİR SARI TON DENEDİM

EĞER ŞU AN BOYALI HALİYLE VEYA BOYA AKTIKTAN SONRA BOYARSAM ;

1. YA ARALARA YA DA UÇLARA AKOS'UN MAVİ RENGİNDEN ATACAĞIM ;

2. YA TAMAMEN KIZILA BOYAYACAĞIM;ÇİLEK KIZILI OLABİLİR YA DA DAHA FARKLI BİR TON ...

3. YA KARAMEL TONLARINDA İSTİYORUM Kİ DÜŞÜNDÜĞÜM BOYALAR :

PALETTE ALTIN KARAMEL :
AMA BUNUN BİRKAÇ TON AÇIĞINI ELDE ETMEK İSTİYORUM.

LOREAL 834 :
BUNUN BİREBİR KUTUDAKİ İLE AYNISINI VEYA BİR TON AÇIĞINI İSTİYORUM.

SYOSS ALTIN KARAMEL :
BUNUN DA KUTUDAKİYLE AYNI OLMASINI İSTİYORUM.

KOLESTON GİZEMLİ KAHVE :
BUNUN DA BİR TON KADAR AÇIĞINI İSTİYORUM.

DAHA KISACASI EĞER KARAMEL TONLARINDA OLURSA KENDİ SAÇ RENGİMDEN OLDUKÇA AÇIK BİR RENK,HAFİF KIZILIMSI VE ASLA SARIYA KAYMAYAN BİR TON İSTİYORUM.GEÇEN SEFER BOYADIĞIM GARİP BİR SARI OLDU SANKİ VE KENDİ RENGİMDEN FAZLA BİR ŞEY FARK ETMEDİ

BEYAZ TENLİ,MAVİ-YEŞİL GÖZLÜYÜM.HANGİSİ DAHA ÇOK YAKIŞIR VE HANGİ BOYA DAHA AZ YIPRATIP RENK KONUSUNDA DAHA PARLAK VE HOŞ OLUYOR ? BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ OLAN SAÇIMIN DAHA YIPRANMAMASI ASLINDA,HATTA MÜMKÜNSE BİRAZ KENDİNE GELSİN SAÇLARIM VE ÇABUK SIKILAN BİR İNSAN OLDUĞM İÇİN EN FAZLA DÖRT-BEŞ AY KALMASINI DAHA SONRA KENDİLİĞİNDEN AKMASINI İSTİYORUM BOYANIN.KARAMEL TONLAR İÇİN BU PEK MÜMKÜN DEĞİL SANIRIM ? ÇOK KARARSIZIM NE YAPMALIYIM ?

AYRICA BU KONUDA TAMAMEN ACEMİYİM.İSTEDİĞİM RENKLERİ NASIL ELDE EDERİM BANA YARDIM EDER MİSİNİZ ? BİR ARKADAŞIM İSTEDİĞİNE PLATİN KARIŞTIR RENGİ AÇILIR DEDİ AMA HİÇ ANLAMIYORUM BU KONULARI AÇINCA DA BAKIRA,SARIYA DÖNMESİNDEN ÇEKİNİYORUM BİR DE ...

bu kutulardaki renklere alanıpta boyadığın zaman aynı sonuç çıkmıyo malesef,ben yıllardır saçımı boyayan biri olarak saçımı tekrar açıcam ve orial koyup koymama konusunda o kadar tereddütlüyümki...birincisi kesinlikle yıpranıcak,ikincisi turuncuda olur bakırda bunun garantisi yok..sen şimdiki renginin arasına mavi boyamı atmayı düşünüyosun..bence hiç olmaz..bütün boyalar illaki yıpratıyo saçı bi süre sonra akıp değişik bi renk bırakıyo eğer evde boyamaya kesin kararlıysan ilk önce bi kuaföre sor derim

Bire bir olmayacağından ben de eminim en azından çok yakın olsun,bir kez işte bu sarı tonlarda bir kez de kızıl boyadım ikisinde de istediğim gibi olmadı çünkü :/ Orial ne peki ? Yıpransa bile çok yıpranmamasını istiyorum,en azından hangi boya daha sağlıklı ise onu seçeyim.Bakırlık da aşırı olmadığı sürece problem olmaz herhalde ... Mavi boya konusunda kuaföre danışmıştım,boyayamam o renk boya yok onlar sprey boya demişti :S Sorduğum kozmetikte de aksine çok iyi tutuyor en az bir hafta kalıcı oluyor akos mavi dedi.Tümden kendi saçım olsa neyse ama boyalı kısımlarda nasıl bir sonuç çıkar ondan çekiniyorum ..

ben daha öncede saçlarımı bu şekilde açıp yavaş yavaş boyayarak baya açmıştım aslında
önce 6.1 + 7.1 sonra 7.1 + 8.1 sonra 8.1 + 9.1 karıştırarak boyamıştım hatta üzerine syoss altın karamel ve syoss kumralı karıştırıp boyamıştım ama hep tonları karamel tonlarında illaki turunculuk kalmıştı malesef
şimdi akosu deneyeceğim umarım koyu da olsa küllü kumral tonlarında olur da yavaş yavaş istediğim tona ulaşırım

orial saç açıcı,az tuttuğun sürece çok yıpranmaz ama eskisine göre daha zor taranır azda olsa etkisi oluyo yani..kuaför bilmiyo demekki mavi boyayıne bilim mavi renk bana cazip gelmiyo aslında tabi herkesin tarzı zevkleri farklıdır.Eğer çokta mavi istiyosan aralarda saçını tek bi renge boyayıp ondan sonra yap yoksa hoş bi görüntü olmaz

o kuaför bana hiç yardımcı olmadı akos hakkında hiç bişey sölemiyo,çağla şikelin saç rengi için ilk önce saçını açtır sonra aralara sarı balyaj,üstünede küllü kumral boyat dedi..bence hiç alakası yok,o renk imkansız tutmaz bu şekilde boyamayla,hani çağla şikelin yüklediğin bi resmi vardıya birinci resim..ki ben evde yapmak istiyorum dedim hala bana kuaföre yaptır diyo..sanki çok mükemmel olucak.Neyse onu boşverdim,bende bu akosu günlerdir araştırıyorum,karar verdim bunlarla boyıcam,akosla boyayan iki kişide güzel sonuçlar almış,akos mavi ve gümüş karışımlarından...ben 12.1 ektra küllü platin+akos mavi+akos gümüş+9 luk oksidan sipariş vericem ama aynı sitede aynı boyaları bulamıyorum,sende istediğin rengi belirle ona göre bi karışım yap bence,kötü olucağını zannetmiyorum..Bi konu var sonunda küllü kumral hayalime kavuştum diye,o konuyu baştan sona kadar okudum,çok faydalı oldu gerçekten,bence sende bi göz at,hatta hepsini oku,eminim karar vermende etkili olucaktır

Son düzenleme:
unutmadan bişey daha söliyim,8.1 boyayla istediğin renge ulaşıcağını sanmıyorum..ben bu renklere yakın bi ton için dediğim gibi koleston 12.1 karıştırıcam ve 9 luk oksidan..bence daha açık bi ton al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…