bende zaten bahsettiğin konudan görüp sipariş verdim kargoda henüz boyalarsaçım şu an aşırı yıpranmış durumda olduğu için fazla açık boyalara yönelemiyorum zaten uçları simsiyah boyadan döndürdüm bu renge daha fazla boyayla bi kerede açılmaz diye düşünüyorum dipleri çok açılır uçları koyu kalır yine
bir de ben çağla gibi esmer tenli değilim kışın bayaa beyaz oluyorum :26: o yüzden çok çok açık olmasa da ilk seferde yavaş yavaş değiştireceğim rengini umarım en azından yaza kadar baya açılmış olur hem saçlarımda toparlanır bu süre içinde
şu an tek istediğim bu turunculuktan kurtulmak
konuda ki 2. bi arkadaşın koyduğu fotoğraf vardı deneme yapanlardan onunki gibi olsa bile yeter
Eki Görüntüle 554339 arkadaşlar fotoğrafı yüklemeyi başarabildim mi bilmiyorum ama ben bu rengi elde etmek istiyorum.saçlarım şuan kahverengi,biraz çikolata tonunda.napabilirmde kuaföre gitmeden elde edebilirim bunu.fikir verin bana:26:
bir hafta daha beklersen,sana daha net cevap verebilirim..bu ton diil ama daha açığını yapmaya çalışıcaz bakalım,bi iki arkadaş daha var boyıcak,eğer iyi sonuç alırsam sanada tavsiye ederim
valla olcaksa 1hafta beklerm ama benm saçlarm brz hızlı uzadğı için kökleri çıkmaya başladı çoktan.ne deniceksin sen merak ettm?
saçlarım açıcılarla çok yıprandı ama saç dibim geliyo ve ben kendi rengine boyamak istiyorum doğal rengim kumral ve uzun süre boyatmamayı düşünüyorum...sadece uç kısımlarını boyicam daha çok kopar mı???bi de yeşillenmeyen bi kumral boya söylermisiniz???
Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak. saçlarımı evde kendim altın karamele boyuyordum. fakat çık renkten sıkılıp koyultmak istedim 4.60 altın kahve rengine boyadım altın parıltılar olur diye düşünmüştüm ama yanıldım.saçlarım çok koyu oldu kızılımsı oldu.bunun üstüne bronz kahve yapsam nasıl olur.yada ne renk yapmalıyım ki karamelin kou tonları olsun. cevap vern herkese şimdiden teşekkürler...
kızlar merhaba kolestonla saçımı boyadım kutunun içindeki renk aktifleştiriciyi kullanmak konusunda kararsızım nasıl bir renk veriyor orjinal rengi bozuyor mu bi de saça cila atmak diye bişey varmış bu onunla aynı şey mi biliyorsanız paylaşabilir misiniz ???
kızlar benim saçların son durumu budur
Eki Görüntüle 551102
siyahtan açtım 4 aşamada sonra üzerine 7.1 küllü kumral boyadım ama aktı
şimdi akos mavi ve akos gümüş renklerini sipariş ettim gelmesini bekliyorum
yaklaşık bu tonlarda olsun istiyorum
Eki Görüntüle 551099 Eki Görüntüle 551100 Eki Görüntüle 551101 Eki Görüntüle 551103
benim saçımın üzerine 8.1 akos mavi ve akos gümüş karıştırarak boyasam açılır mı sizce bu şekilde
ne yapmalıyımm yardııııııımmmmmmmmmmmm
MERHABALAR ... TECRÜBELİ OLAN BİRİSİ BANA ACİLEN YARDIM EDEBİLİR Mİ ?
YAKLAŞIK BİR YIL ÖNCE SAÇIMI FARMACOLOR'UN ŞU RENGİNE BOYAMIŞTIM - GOLDEN BLONDE - :
SAÇIMIN ŞU ANKİ HALİ İSE BU (DİPLERİ BAYAĞI ÇIKTI,ÜSTTEKİ SAÇIMIN KENDİ RENGİ ALTTAKİ BOYADAN KALAN),FOTOLARI IŞIKTA ÇEKTİM BU ARADA :
Eki Görüntüle 551789
BOYAYI HİÇ BEĞENMEDİM HEM RENGİ TAM İSTEDİĞİM GİBİ OLMADI HEM DE SAÇIMI ÇOK YIPRATTI,FOTODA DA BELLİ OLUYORDUR ; DAHA MAT,DAHA CANSIZ HALE GELDİ VE ÇOK DAHA FAZLA DÖKÜLÜYOR.ÜSTÜNE DE BİR YILDIR BOYA YAPMADIM SAÇLARIM ÇOK DAYANIKSIZ OLDUĞU İÇİN,ARTI AŞIRI YAĞLANMA VE KEPEK VAR
ŞİMDİ TEKRAR BOYAMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUM.SİZCE BOYA TAMAMEN GİTTİKTEN SONRA MI TEKRAR BOYASAM,YIPRANIR MI BU HALDE BİR BOYA DAHA ATSAM ? BU RENK NASIL BİR RENKSE BİR YILDIR ÇIKMADI GİTTİ.İLK DEFA BİR SARI TON DENEDİM
EĞER ŞU AN BOYALI HALİYLE VEYA BOYA AKTIKTAN SONRA BOYARSAM ;
1. YA ARALARA YA DA UÇLARA AKOS'UN MAVİ RENGİNDEN ATACAĞIM ;
2. YA TAMAMEN KIZILA BOYAYACAĞIM;ÇİLEK KIZILI OLABİLİR YA DA DAHA FARKLI BİR TON ...
3. YA KARAMEL TONLARINDA İSTİYORUM Kİ DÜŞÜNDÜĞÜM BOYALAR :
PALETTE ALTIN KARAMEL :AMA BUNUN BİRKAÇ TON AÇIĞINI ELDE ETMEK İSTİYORUM.
LOREAL 834 :BUNUN BİREBİR KUTUDAKİ İLE AYNISINI VEYA BİR TON AÇIĞINI İSTİYORUM.
SYOSS ALTIN KARAMEL :BUNUN DA KUTUDAKİYLE AYNI OLMASINI İSTİYORUM.
KOLESTON GİZEMLİ KAHVE :BUNUN DA BİR TON KADAR AÇIĞINI İSTİYORUM.
DAHA KISACASI EĞER KARAMEL TONLARINDA OLURSA KENDİ SAÇ RENGİMDEN OLDUKÇA AÇIK BİR RENK,HAFİF KIZILIMSI VE ASLA SARIYA KAYMAYAN BİR TON İSTİYORUM.GEÇEN SEFER BOYADIĞIM GARİP BİR SARI OLDU SANKİ VE KENDİ RENGİMDEN FAZLA BİR ŞEY FARK ETMEDİ
BEYAZ TENLİ,MAVİ-YEŞİL GÖZLÜYÜM.HANGİSİ DAHA ÇOK YAKIŞIR VE HANGİ BOYA DAHA AZ YIPRATIP RENK KONUSUNDA DAHA PARLAK VE HOŞ OLUYOR ? BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ OLAN SAÇIMIN DAHA YIPRANMAMASI ASLINDA,HATTA MÜMKÜNSE BİRAZ KENDİNE GELSİN SAÇLARIMVE ÇABUK SIKILAN BİR İNSAN OLDUĞM İÇİN EN FAZLA DÖRT-BEŞ AY KALMASINI DAHA SONRA KENDİLİĞİNDEN AKMASINI İSTİYORUM BOYANIN.KARAMEL TONLAR İÇİN BU PEK MÜMKÜN DEĞİL SANIRIM ? ÇOK KARARSIZIM NE YAPMALIYIM ?
AYRICA BU KONUDA TAMAMEN ACEMİYİM.İSTEDİĞİM RENKLERİ NASIL ELDE EDERİM BANA YARDIM EDER MİSİNİZ ? BİR ARKADAŞIM İSTEDİĞİNE PLATİN KARIŞTIR RENGİ AÇILIR DEDİ AMA HİÇ ANLAMIYORUM BU KONULARIAÇINCA DA BAKIRA,SARIYA DÖNMESİNDEN ÇEKİNİYORUM BİR DE ...
Baya bir kızıl olmuş saç.
İstenen rengin elde edilmesi için bir kez daha açılması gerekiyor mix mavi gümüş vs bu kızıllığı kapatmaz
flashtan dolayıda olduğundan daha kızıl çıkmış normalde daha koyu kumral-bakır arası bir renk :26:
peki sence 8.1 ve akos mavi-gümüş karışımıyla ne renk bir saç elde ederim bu kadar açık olmasını zaten beklemiyorum tek seferde ama kumral tonunu yakalayabilir miyim sence ?
flashtan dolayıda olduğundan daha kızıl çıkmış normalde daha koyu kumral-bakır arası bir renk :26:
peki sence 8.1 ve akos mavi-gümüş karışımıyla ne renk bir saç elde ederim bu kadar açık olmasını zaten beklemiyorum tek seferde ama kumral tonunu yakalayabilir miyim sence ?
Dogru saç rengini seçerken neye dikkat etmek lazım ki ? Sadece ten değil ,yüz hatlarını da dikkate almak lazım gibi.
Ben hangi rengin beni daha iyi göstereceğini kestiremiyorum
Siz deneme yanılma yoluyla mi dogru rengi buluyorsunuz ?
Merhaba, benim kendi saç rengim açık küllü kumral ama saçımı önce kızıla, sonra da koyu kestaneye boyamıştım. Şimdi kendi rengime dönmek istiyorum. Buradaki tavsiyelere bakarak şu ürünleri aldım:
1- Koleston yoğun renk açıcı
2- İgora 0.22 turunculuk giderici
3- 2 tüp Loreal Majirel 7.1 küllü kumral boya
4- 3 tüp koleston %9 oksidan.
5- Çam terebentin
Bunları nasıl kullanmam gerektiğini söyleyebilir misiniz acaba? Tam anlayamadım diğer açıklamalardan.
Şu anki saçım bu, içinde kızıl parlamalar var ancak ışıktan belli olmamış: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Doğal saçım da bu: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Zemin şu anda 4, çam terebentini çok yıpranmasın diye kullanmak gerektiğini okumuştum ama sanırım yanlış öğrenmişim :) Bilgiler için teşekkürler.Merhaba,
Önce açıcıyla saçı açın saçı sık sık kontrol ederek istenen tona kadar açıldığından emin olduktan sonra yıkayın
7.1 alındıysa 7-8 tonlarına kadar açılması gerekir resimden tam anlayamadım ama zemin sanırım 3-4 tonlarında.
Eğer saç yeterince açılmazsa bir kez daha açmak gerekebilir.
Daha sonra istenen tonla aynı renkte cila yapılmalı saça,sonra da 7.1 + bir miktar 0.22 turuncu azaltıcı ekleyip boyayın.
Turunculuk tek seferde kapanır mı zemin açıldıktan sonra ne kadar turunculuk kaldığına göre değişir.
Tek seferde kapanmayabilir.
Çamterebentin boyayı solduran bir yağ bunu uzun vadede koyu boyalı saçları hafif soldurmak için kullanıyorum ben saçı açma özelliği yok sadece boyayı soldurur az da olsa akıtır ama dediğim gibi uzun süre kullanmak gerekir.
Saç zaten açılacağı için çamterebentine gerek yok.
Ama açmadan önce az da olsa soldurmak isteniyorsa şampuana bir miktar eklenerek 1-2 ay kadar kullanılmalı.