bu renkmi kalıcak yoksa açıcakmısın daha
ne renk olucana karar veröedimki bakır sarı karamel sarı o tarz bişi istiyorum ama nasıl yapıcam inanki bilmiyorum yardımcı olabilirmiisn canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu renkmi kalıcak yoksa açıcakmısın daha
canım nasıl yapıcam?
ne renk olucana karar veröedimki bakır sarı karamel sarı o tarz bişi istiyorum ama nasıl yapıcam inanki bilmiyorum yardımcı olabilirmiisn canım.
Eki Görüntüle 549245 Eki Görüntüle 549246 Eki Görüntüle 549247 Eki Görüntüle 549248 Eki Görüntüle 549249 Eki Görüntüle 549250 Eki Görüntüle 549251 Eki Görüntüle 549252 Eki Görüntüle 549253
şimdi bayanlar dikkatle bakın bu saç kristen stewartın uzun süredir kullandığı saç rengi hiçbir değişiklik yok ama birinde karamel, birinde kahve köpüğü, birinde kapuçino,birinde kızıl, ve birinde açık sarıya yakın bir kahverengi duruyor... Sizce bu saç tam olarak ne renk??? Benim saçlarım kapuçino bu saçı elde etmek için ne yapabilirim ama asla kuaföre gidip açtıramam çünkü zaten saçlarım çok seyrek kuaför bile dökülür dedi. Sizlerin yardımını bekliyorum..
o tonlarda hep kızıllık olur,küllü sarı deneyebilirsin
canım bu rengi 2 hfta kullanım diyorum sonrasında bunun üzerine küllü sarı ile boyasam ortaya ne renk cıkar bide kaçlık oksidan kullanıcam
eğer boyadıktan sonra yine turunculuk olursa o zaman bu cila işlemini uygularsın,şimdi tekrar boyayacağın için gerek yok...saçının rengi tam 2. resimdeki gibimi,güzel bi renk çıkar diye düşünüyorum bu rengin üstüne güzel olur..bende küllü sarı yaptım ama çok açılmadı senin saçın şuanda benimkinden daha açık göründüğü gibiyse
resimden birazcık daha acık canım .küllü renkler kapatır herhalde küllü açık kumral nasıl olur peki?
küllü açık kumral pek açmaz,senin istediğin renk baya açık...bence küllü sarı güzel olabilir,küllüyüde turunculuk olmasın diye sölüyorum yinede sen bilirsin canım
canım koyu sarı açık kumral açık karamel karıştırıp boyasam sonuç nasıl olur acaba bi arkadas yapmış cok hoşuma gitti. zemin önemli tabi benim saçımın üzerine nasıl olur
canım küllü renkler sacta yeserme yapabiliormuş dogrumu
valla bilemiyorumki canım denemek lazım ben çok boya denedim ama hiç karışım yapmadım,ama sölediğin renkler güzel,alt renginde açık olduğu için güzel bişey çıkar sanıyorum...gerçekten merak ettim böle bi karışımdan nası bi renk çıkar bi dene istersen,nasıl olsa açık renk istiyosun.Evet küllü renk yeşillik yapabiliyomuş ama bende olmadı...bu dediğin 3 renk daha cazip geldi bana şimdi[/QUOT
kuaföre gittim canım 1 hafta falan bekle üzerine koyu sarı dore yap cok güzel olur dedi zemin üzerine olur koyu ton yapma sacın rengi acık dedi .nasıl olur bilmiorumki
bakır röfle mi olurmuş..tüm saçınımı boyadı
Evet bakır röfle oldu. Saçımı yıllardan beri 5.0 koleston ile boyuyorum. Onun üzerine sakin, kızıl olmayan bir karamel rengi beğendik. Açıcı uygulamadı. Gerek olmadığını, saçımın tuttuğunu söyledi... Tuttu da. Ama röfle oldu... Ayrıca tepemde tarçın kızılı pırıltılarla dolaşıyorum. Panikle hemen boyamamaya ve birşey uygulamamaya karar verdim... Bugün yıkadım, bakalım n'olacak... Sizlerin görüşleri de çok değerli benim için.... Tşk :)
valla bilemiyorumki canım denemek lazım ben çok boya denedim ama hiç karışım yapmadım,ama sölediğin renkler güzel,alt renginde açık olduğu için güzel bişey çıkar sanıyorum...gerçekten merak ettim böle bi karışımdan nası bi renk çıkar bi dene istersen,nasıl olsa açık renk istiyosun.Evet küllü renk yeşillik yapabiliyomuş ama bende olmadı...bu dediğin 3 renk daha cazip geldi bana şimdi[/QUOT
kuaföre gittim canım 1 hafta falan bekle üzerine koyu sarı dore yap cok güzel olur dedi zemin üzerine olur koyu ton yapma sacın rengi acık dedi .nasıl olur bilmiorumki
işte bende onun için küllü sarıyla boya dedim,gerçi senin sölediğin karışımda güzeldi ama açık kumral falan pek açmaz çünkü açık saçın zaten..sen bilirsin canım biçok seçenek var denemeden göremezsin sonuçta saçın açık renk şuanda sarıya daha yatkın..baktın sarıyla boyadın rengini beğenmedin açık falan olursa karışım yaparda boyarsın
işte bende onun için küllü sarıyla boya dedim,gerçi senin sölediğin karışımda güzeldi ama açık kumral falan pek açmaz çünkü açık saçın zaten..sen bilirsin canım biçok seçenek var denemeden göremezsin sonuçta saçın açık renk şuanda sarıya daha yatkın..baktın sarıyla boyadın rengini beğenmedin açık falan olursa karışım yaparda boyarsın
canım açık küllü sarıyla kuaför kızıllık olan yerleri boyicak bu işlemi 3 defa falan yapıcaz kızıllık uçlarda zaten 5 cmde.sonrasındada güzel bi sarı tonuna boyicam.bugun görüştük saçı kuaförde yaptrıdım sandı.:):) kuaför kesin yakardı