Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

bende zaten bahsettiğin konudan görüp sipariş verdim kargoda henüz boyalar :KK76: saçım şu an aşırı yıpranmış durumda olduğu için fazla açık boyalara yönelemiyorum zaten uçları simsiyah boyadan döndürdüm bu renge daha fazla boyayla bi kerede açılmaz diye düşünüyorum dipleri çok açılır uçları koyu kalır yine :KK50:
bir de ben çağla gibi esmer tenli değilim kışın bayaa beyaz oluyorum :26: o yüzden çok çok açık olmasa da ilk seferde yavaş yavaş değiştireceğim rengini umarım en azından yaza kadar baya açılmış olur hem saçlarımda toparlanır bu süre içinde
şu an tek istediğim bu turunculuktan kurtulmak :nazar:
konuda ki 2. bi arkadaşın koyduğu fotoğraf vardı deneme yapanlardan onunki gibi olsa bile yeter :KK52:

bende zaten bahsettiğin konudan görüp sipariş verdim kargoda henüz boyalar :KK76: saçım şu an aşırı yıpranmış durumda olduğu için fazla açık boyalara yönelemiyorum zaten uçları simsiyah boyadan döndürdüm bu renge daha fazla boyayla bi kerede açılmaz diye düşünüyorum dipleri çok açılır uçları koyu kalır yine :KK50:
bir de ben çağla gibi esmer tenli değilim kışın bayaa beyaz oluyorum :26: o yüzden çok çok açık olmasa da ilk seferde yavaş yavaş değiştireceğim rengini umarım en azından yaza kadar baya açılmış olur hem saçlarımda toparlanır bu süre içinde
şu an tek istediğim bu turunculuktan kurtulmak :nazar:
konuda ki 2. bi arkadaşın koyduğu fotoğraf vardı deneme yapanlardan onunki gibi olsa bile yeter :KK52:

hangi siteden verdin?bende ordan alıyım..eğer açık renkler kullanmak istemiyosan 2. resmi koyan arkadaşın kullandığı boyayı kullanabilirsin..akoslar turunculuklardan kurtulmak için işe yarıcaktır diye düşünüyorum..inşallah öle olur:KK53:

$mucizebesinler_132992107555.jpg arkadaşlar fotoğrafı yüklemeyi başarabildim mi bilmiyorum ama ben bu rengi elde etmek istiyorum.saçlarım şuan kahverengi,biraz çikolata tonunda.napabilirmde kuaföre gitmeden elde edebilirim bunu.fikir verin bana:26:

Eki Görüntüle 554339 arkadaşlar fotoğrafı yüklemeyi başarabildim mi bilmiyorum ama ben bu rengi elde etmek istiyorum.saçlarım şuan kahverengi,biraz çikolata tonunda.napabilirmde kuaföre gitmeden elde edebilirim bunu.fikir verin bana:26:

bir hafta daha beklersen,sana daha net cevap verebilirim..bu ton diil ama daha açığını yapmaya çalışıcaz bakalım,bi iki arkadaş daha var boyıcak,eğer iyi sonuç alırsam sanada tavsiye ederim

bir hafta daha beklersen,sana daha net cevap verebilirim..bu ton diil ama daha açığını yapmaya çalışıcaz bakalım,bi iki arkadaş daha var boyıcak,eğer iyi sonuç alırsam sanada tavsiye ederim

valla olcaksa 1hafta beklerm ama benm saçlarm brz hızlı uzadğı için kökleri çıkmaya başladı çoktan.ne deniceksin sen merak ettm?

valla olcaksa 1hafta beklerm ama benm saçlarm brz hızlı uzadğı için kökleri çıkmaya başladı çoktan.ne deniceksin sen merak ettm?

bu renkler için aldığım boyalar var,mesela gümüş ve mavi karıştırıcam ,açık sarı falan,eğer kesin tarif ver dersen veririm,ama ne renk çıkıcağını bilmiyorum şuanda..boyayınca resim koyarım,hoşuna giderse sende aynısını denersin,ama ben yapıcağım renk daha açık,sen böle koyumu istiyosun

Merhaba arkadaşlar bir süredir sorulara cevap veremiyorum küçük bir ev kazası sonucu elim yandı tedavisiyle uğraştım daha sonra sınavlar vs derken ilgilenemedim.
Sayfalar ilerlemiş sorulara baktım da bir çoğu konu başında uzun uzun açıkladığım hususlar hala cila nasıl yapılır kızıllığı hangi yansıma tonları alır tarzı sorular görüyorum konu başında cilayı birbirini nötrleyen renkleri ve daha bir sürü önemli ayrıntıyı açıkladım konu başı hiç okunmuyor mu?
1.sayfaya hiç bakılmadığını o kadar yazıyı boşuna yazdığımı düşünmeye başladım :)

saçlarım açıcılarla çok yıprandı ama saç dibim geliyo ve ben kendi rengine boyamak istiyorum doğal rengim kumral ve uzun süre boyatmamayı düşünüyorum...sadece uç kısımlarını boyicam daha çok kopar mı???bi de yeşillenmeyen bi kumral boya söylermisiniz???

Şuan zemin rengi nedir?
İstenen kumralın tonu nedir?
Ona göre volüm renk ton vs önereceğim yıpranıp yıpranmayacağı zeminin açıklığı koyuluğuna göre söyleyebilirim ona göre volüm önereceğim çünkü.

Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak. saçlarımı evde kendim altın karamele boyuyordum. fakat çık renkten sıkılıp koyultmak istedim 4.60 altın kahve rengine boyadım altın parıltılar olur diye düşünmüştüm ama yanıldım.saçlarım çok koyu oldu kızılımsı oldu.bunun üstüne bronz kahve yapsam nasıl olur.yada ne renk yapmalıyım ki karamelin kou tonları olsun. cevap vern herkese şimdiden teşekkürler...

Şuan zemin tam olarak ne renk?
Karamel 7 tonlarındadır zemin 4 numara ise karamel elde edilmesi zor.
Bronz kahvenin numarasını bilmediğim için yardımcı olamıyorum.

kızlar merhaba kolestonla saçımı boyadım kutunun içindeki renk aktifleştiriciyi kullanmak konusunda kararsızım nasıl bir renk veriyor orjinal rengi bozuyor mu bi de saça cila atmak diye bişey varmış bu onunla aynı şey mi biliyorsanız paylaşabilir misiniz ???

Cilanın adını değiştirmişler büyük ihtimalle bizim 15 günde bir yaptığımız cila işleminden bir farkı yok.

kızlar benim saçların son durumu budur
Eki Görüntüle 551102
siyahtan açtım 4 aşamada sonra üzerine 7.1 küllü kumral boyadım ama aktı
şimdi akos mavi ve akos gümüş renklerini sipariş ettim gelmesini bekliyorum
yaklaşık bu tonlarda olsun istiyorum
Eki Görüntüle 551099 Eki Görüntüle 551100 Eki Görüntüle 551101 Eki Görüntüle 551103
benim saçımın üzerine 8.1 akos mavi ve akos gümüş karıştırarak boyasam açılır mı sizce bu şekilde :KK76:
ne yapmalıyımm yardııııııımmmmmmmmmmmm :KK9:

Baya bir kızıl olmuş saç.
İstenen rengin elde edilmesi için bir kez daha açılması gerekiyor mix mavi gümüş vs bu kızıllığı kapatmaz

Son düzenleme:
MERHABALAR ... TECRÜBELİ OLAN BİRİSİ BANA ACİLEN YARDIM EDEBİLİR Mİ ? :KK43:

YAKLAŞIK BİR YIL ÖNCE SAÇIMI FARMACOLOR'UN ŞU RENGİNE BOYAMIŞTIM - GOLDEN BLONDE - :

thumb_8FD%20%20%208.30%20Golden%20Blonde.png

SAÇIMIN ŞU ANKİ HALİ İSE BU (DİPLERİ BAYAĞI ÇIKTI,ÜSTTEKİ SAÇIMIN KENDİ RENGİ ALTTAKİ BOYADAN KALAN),FOTOLARI IŞIKTA ÇEKTİM BU ARADA :

Eki Görüntüle 551789

BOYAYI HİÇ BEĞENMEDİM HEM RENGİ TAM İSTEDİĞİM GİBİ OLMADI HEM DE SAÇIMI ÇOK YIPRATTI,FOTODA DA BELLİ OLUYORDUR ; DAHA MAT,DAHA CANSIZ HALE GELDİ VE ÇOK DAHA FAZLA DÖKÜLÜYOR.ÜSTÜNE DE BİR YILDIR BOYA YAPMADIM SAÇLARIM ÇOK DAYANIKSIZ OLDUĞU İÇİN,ARTI AŞIRI YAĞLANMA VE KEPEK VAR :KK43:

ŞİMDİ TEKRAR BOYAMAK İSTİYORUM AMA KORKUYORUM.SİZCE BOYA TAMAMEN GİTTİKTEN SONRA MI TEKRAR BOYASAM,YIPRANIR MI BU HALDE BİR BOYA DAHA ATSAM ? BU RENK NASIL BİR RENKSE BİR YILDIR ÇIKMADI GİTTİ.İLK DEFA BİR SARI TON DENEDİM :KK43:

EĞER ŞU AN BOYALI HALİYLE VEYA BOYA AKTIKTAN SONRA BOYARSAM ;

1. YA ARALARA YA DA UÇLARA AKOS'UN MAVİ RENGİNDEN ATACAĞIM ;
akosmavi-200x268.jpg

2. YA TAMAMEN KIZILA BOYAYACAĞIM;ÇİLEK KIZILI OLABİLİR YA DA DAHA FARKLI BİR TON ...

3. YA KARAMEL TONLARINDA İSTİYORUM Kİ DÜŞÜNDÜĞÜM BOYALAR :

PALETTE ALTIN KARAMEL :
P_NSlider_PDL_544_280x450.jpg
AMA BUNUN BİRKAÇ TON AÇIĞINI ELDE ETMEK İSTİYORUM.

LOREAL 834 :
HCo1_14.jpg
BUNUN BİREBİR KUTUDAKİ İLE AYNISINI VEYA BİR TON AÇIĞINI İSTİYORUM.

SYOSS ALTIN KARAMEL :
alt%C4%B1n-karamel.gif
BUNUN DA KUTUDAKİYLE AYNI OLMASINI İSTİYORUM.

KOLESTON GİZEMLİ KAHVE :
WellaKoleston8-74-500x500.jpg
BUNUN DA BİR TON KADAR AÇIĞINI İSTİYORUM.

DAHA KISACASI EĞER KARAMEL TONLARINDA OLURSA KENDİ SAÇ RENGİMDEN OLDUKÇA AÇIK BİR RENK,HAFİF KIZILIMSI VE ASLA SARIYA KAYMAYAN BİR TON İSTİYORUM.GEÇEN SEFER BOYADIĞIM GARİP BİR SARI OLDU SANKİ VE KENDİ RENGİMDEN FAZLA BİR ŞEY FARK ETMEDİ :KK43:

BEYAZ TENLİ,MAVİ-YEŞİL GÖZLÜYÜM.HANGİSİ DAHA ÇOK YAKIŞIR VE HANGİ BOYA DAHA AZ YIPRATIP RENK KONUSUNDA DAHA PARLAK VE HOŞ OLUYOR ? BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ OLAN SAÇIMIN DAHA YIPRANMAMASI ASLINDA,HATTA MÜMKÜNSE BİRAZ KENDİNE GELSİN SAÇLARIM :KK43: VE ÇABUK SIKILAN BİR İNSAN OLDUĞM İÇİN EN FAZLA DÖRT-BEŞ AY KALMASINI DAHA SONRA KENDİLİĞİNDEN AKMASINI İSTİYORUM BOYANIN.KARAMEL TONLAR İÇİN BU PEK MÜMKÜN DEĞİL SANIRIM ? ÇOK KARARSIZIM NE YAPMALIYIM ? :KK43:

AYRICA BU KONUDA TAMAMEN ACEMİYİM.İSTEDİĞİM RENKLERİ NASIL ELDE EDERİM BANA YARDIM EDER MİSİNİZ ? BİR ARKADAŞIM İSTEDİĞİNE PLATİN KARIŞTIR RENGİ AÇILIR DEDİ AMA HİÇ ANLAMIYORUM BU KONULARI :KK43: AÇINCA DA BAKIRA,SARIYA DÖNMESİNDEN ÇEKİNİYORUM BİR DE ...

Doğal renk sanırım 7 tonlarında bir kumral,Boyanan renk 9.3 diye tahmin ediyorum.
Çiğ bir renk olmuş düz 7 tonuna boyanırsa daha sonra cila yapılırsa biraz çiğliği alınır zemine yaklaşır sanırım.
Bu haldeyken istenen renge boyanırsa dipler iyi bir renk olabilir ama devamı bakır ağırlıklı yine çiğ bir renk olacaktır.
Tamamen boyanabilir ama kızılın tonu iyi belirlenmeli.
Aralara mavi atılmaz bahsettiğiniz boya mix tondur yani birebir mavi rengi vermez açıcı ile platine kadar açılmadığı sürece.

Benim de istediğim saç rengi aslında yukarıdaki resimdekinden.Benim saçlar koyu kahve gözlerde kahverengi artık kahveyi biraz daha açmak istiyorum bir sürü renk denedim bi türlü açamadım en son çare kuaföre gitmek.Bu arada mavi lens aldım kendime saçlarımada gölge düşünüyorum nasıl olur acaba.Avatar resmimdeki kızın saçlarıda çok güzel gözleride mavi o renkte yaptırsam yakışırmı acep.

selam benm şaçlarım kahve rengi tonuydu kızıl boyadım üzerine fakat çabuk aktı pigmentasyon yapsam tekrar boyasam bi faydasını görrmüyüm işlemn boya daha uzun süre durumu saçımda lütfen yardım??

Selam arkadaşlar şu anda çok üzgünüm. Syoss 8 ile güzel olan saçlarımı bitkisel boyaya dönmek için color soin 8 c alıp kuaförde boyattım. Dipleri hariç çok güzel oldu dipleri açık pembemsi oldu. Zaten 10 gün ancak gitti. Bu gün color soin alamadığım için koleston 674 teracota alıp hatta 2 kutu alıp komple boyadım. Ama sonuç dipler kızıl kahve uçlar farklı . İstediğim bakır karamel bir renkti. Ne yapmam lazım. Şu color soin de beyazlarım pembe olmasaydı bende bu rengi yapmazdım.

Baya bir kızıl olmuş saç.
İstenen rengin elde edilmesi için bir kez daha açılması gerekiyor mix mavi gümüş vs bu kızıllığı kapatmaz

flashtan dolayıda olduğundan daha kızıl çıkmış normalde daha koyu kumral-bakır arası bir renk :26:
peki sence 8.1 ve akos mavi-gümüş karışımıyla ne renk bir saç elde ederim bu kadar açık olmasını zaten beklemiyorum tek seferde ama kumral tonunu yakalayabilir miyim sence ?
:KK42:

flashtan dolayıda olduğundan daha kızıl çıkmış normalde daha koyu kumral-bakır arası bir renk :26:
peki sence 8.1 ve akos mavi-gümüş karışımıyla ne renk bir saç elde ederim bu kadar açık olmasını zaten beklemiyorum tek seferde ama kumral tonunu yakalayabilir miyim sence ?

bonito ne zaman boyıcaksın:KK14:özel mesaj kutunu boşalt

günaydın kızlar

huzur sokağında Feyza nın saçları ne renk ? Boyalarla pek aram yoktur bu rengi boyatmak istiyorum. Bilen arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

Dogru saç rengini seçerken neye dikkat etmek lazım ki ? Sadece ten değil ,yüz hatlarını da dikkate almak lazım gibi.
Ben hangi rengin beni daha iyi göstereceğini kestiremiyorum :KK43:
Siz deneme yanılma yoluyla mi dogru rengi buluyorsunuz ?

Önemli olan güneşte-flaştaki yansıması zaten o yansımanın kapanıp küllü-sandre bir sarı olmaz sanırım istenen renkle zemin rengi çok zıt.
Bekleme süresi iyi ayarlanmamış sanırım saç açılırken.
Kızıl yansıma kalmış sadece mavi ile nötrlenmez mat diye de bilinen yeşil boya eklenmesi gerekir.
Kumral tonu için uzun süre sık sık boyanıp cila yapılması gerekir.

Merhaba, benim kendi saç rengim açık küllü kumral ama saçımı önce kızıla, sonra da koyu kestaneye boyamıştım. Şimdi kendi rengime dönmek istiyorum. Buradaki tavsiyelere bakarak şu ürünleri aldım:

1- Koleston yoğun renk açıcı
2- İgora 0.22 turunculuk giderici
3- 2 tüp Loreal Majirel 7.1 küllü kumral boya
4- 3 tüp koleston %9 oksidan.
5- Çam terebentin

Bunları nasıl kullanmam gerektiğini söyleyebilir misiniz acaba? Tam anlayamadım diğer açıklamalardan.

Şu anki saçım bu, içinde kızıl parlamalar var ancak ışıktan belli olmamış: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Doğal saçım da bu: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Not: Loreal Majirel'i Ankara'da bulamayan arkadaşlar için bilgi, Tunalı'da Kıvılcım parfümeride hem majirel hem igora mevcut. Majirel'in fiyatı 12.5 tl.

Son düzenleme:
Dogru saç rengini seçerken neye dikkat etmek lazım ki ? Sadece ten değil ,yüz hatlarını da dikkate almak lazım gibi.
Ben hangi rengin beni daha iyi göstereceğini kestiremiyorum :KK43:
Siz deneme yanılma yoluyla mi dogru rengi buluyorsunuz ?

Bu konu çok ayrıntılı ve zevk meselesi olduğu için özellikle renk önerisi yapmıyorum ben de.
Sadece işin teknik kısmıyla ilgili sorulara cevap veriyorum.
Çünkü ten rengi,göz rengi,cilt alt tonu,yüz yapısı vs önemli,bir de insanın kendine yakıştırdığı renklerle benim tavsiye ettiğim renkler aynı olmayabilir.
Zevk meselesi olan konularda yorum yapmıyorum deneme ile öğrenmeli bence de herkes kendine yakışan rengi- tonu.
Ama genel hatlarıyla bazı öneriler var onlara bakılıp da denenebilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...elirleme-alt-tona-uygun-makyaj-onerileri.html
Bu konuda da genel hatlarıyla alt tona uygun saç rengi önerileri verildi.

Merhaba, benim kendi saç rengim açık küllü kumral ama saçımı önce kızıla, sonra da koyu kestaneye boyamıştım. Şimdi kendi rengime dönmek istiyorum. Buradaki tavsiyelere bakarak şu ürünleri aldım:

1- Koleston yoğun renk açıcı
2- İgora 0.22 turunculuk giderici
3- 2 tüp Loreal Majirel 7.1 küllü kumral boya
4- 3 tüp koleston %9 oksidan.
5- Çam terebentin

Bunları nasıl kullanmam gerektiğini söyleyebilir misiniz acaba? Tam anlayamadım diğer açıklamalardan.

Şu anki saçım bu, içinde kızıl parlamalar var ancak ışıktan belli olmamış: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Doğal saçım da bu: ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Merhaba,
Önce açıcıyla saçı açın saçı sık sık kontrol ederek istenen tona kadar açıldığından emin olduktan sonra yıkayın
7.1 alındıysa 7-8 tonlarına kadar açılması gerekir resimden tam anlayamadım ama zemin sanırım 3-4 tonlarında.
Eğer saç yeterince açılmazsa bir kez daha açmak gerekebilir.

Daha sonra istenen tonla aynı renkte cila yapılmalı saça,sonra da 7.1 + bir miktar 0.22 turuncu azaltıcı ekleyip boyayın.
Turunculuk tek seferde kapanır mı zemin açıldıktan sonra ne kadar turunculuk kaldığına göre değişir.
Tek seferde kapanmayabilir.

Çamterebentin boyayı solduran bir yağ bunu uzun vadede koyu boyalı saçları hafif soldurmak için kullanıyorum ben saçı açma özelliği yok sadece boyayı soldurur az da olsa akıtır ama dediğim gibi uzun süre kullanmak gerekir.
Saç zaten açılacağı için çamterebentine gerek yok.
Ama açmadan önce az da olsa soldurmak isteniyorsa şampuana bir miktar eklenerek 1-2 ay kadar kullanılmalı.

Merhaba,
Önce açıcıyla saçı açın saçı sık sık kontrol ederek istenen tona kadar açıldığından emin olduktan sonra yıkayın
7.1 alındıysa 7-8 tonlarına kadar açılması gerekir resimden tam anlayamadım ama zemin sanırım 3-4 tonlarında.
Eğer saç yeterince açılmazsa bir kez daha açmak gerekebilir.

Daha sonra istenen tonla aynı renkte cila yapılmalı saça,sonra da 7.1 + bir miktar 0.22 turuncu azaltıcı ekleyip boyayın.
Turunculuk tek seferde kapanır mı zemin açıldıktan sonra ne kadar turunculuk kaldığına göre değişir.
Tek seferde kapanmayabilir.

Çamterebentin boyayı solduran bir yağ bunu uzun vadede koyu boyalı saçları hafif soldurmak için kullanıyorum ben saçı açma özelliği yok sadece boyayı soldurur az da olsa akıtır ama dediğim gibi uzun süre kullanmak gerekir.
Saç zaten açılacağı için çamterebentine gerek yok.
Ama açmadan önce az da olsa soldurmak isteniyorsa şampuana bir miktar eklenerek 1-2 ay kadar kullanılmalı.
Zemin şu anda 4, çam terebentini çok yıpranmasın diye kullanmak gerektiğini okumuştum ama sanırım yanlış öğrenmişim :) Bilgiler için teşekkürler.

X