- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
bende boya konusundan çekenlerdenim siteniz bu konuda yardımcı olabilir diye yeni üye oldum .Bu arada merhaba sizlere istediğim saç rengini göstermek istiyorum ama resmi yükleyemiyorum yardım edebilecek olan var mı acaba?
bende mi bir sorun var pc de mi anlamadım lütfen hayırsever biri bana resmi adım adım nasıl yüklicemi anlatabilir mi eklenti ekleye basıyorum dosyaları seçiyorum tmm diyorum olmuyor?
bir de gündüz ışığında karamel değil bakır renk olmuş. çok üzüldüm... mecburen boyayacağım değil mi.....:2:
arkadaşlar dün akşam saçımı silici ile loreal matrixle actım saçımda kızıl siyah kahve her renk vardı sacım yıpranmadan eşit sekilde acıldı heryeri aynı renk yıpranma yanma kopma hiç bişey olmadı üzerine kahve kramel karıştırıp boyadım bu renk cıktı.yanlız siyahtan döndügüm için kızıllıklar cok fazla .ne yaparsam kızıllıklardan kurtulurum hangi renkle bu kızıllıgı kapatırım yardımcı olursanız cok sevinirim bu rengin üzerine ne renk olur
ayşeee çok güzel olmuş yalnız burdan hiç turunculuk varmış gibi gözükmüyo:26:
saol canım bayagı ugrastık ama ışıkta hafiften varmış gibi gelior sanki .şimdi bu sacın üstüne ne renk olur hangi renkleri kullanabilirim?
cila yapabilirsin kızıllıklardan kurtulmak için