- 24 Ağustos 2009
- 4.625
- 1.121
Igora,exicolor,neva gibi tüp boyalar kullanıyorum ben,ama tüp boya önerdiğimde market ürünlerinden öneremez misiniz tarzı yorumlar geldiği için artık marka önermiyorum.
Palette Koleston vs daha kaliteli geliyor sanırım çok duyulduğu için.
Ama doğru zemine doğru renk seçildiğinde markanın pek önemi kalmıyor zaten.
ladyevil bana gölgeli saç örneği gösterebilirmisin acaba?gölge ile balyajın farkını hala anlamadım da
ladyevil bana gölgeli saç örneği gösterebilirmisin acaba?gölge ile balyajın farkını hala anlamadım da
Söylenenler gibi aynen,gölge de bir balyaj çeşidi aslında ama genelde doğal saç rengi üzerine 1 ya da 2 ton açık ya da koyu tonlama şeklinde.
Gölge doğal görünür ama balyajın doğal görünme şartı yok renkli bile atılabiliyor
yani doğal derken böyle cırlak ,rüküş bir şekilde olmasın da ama öyle belli belirsiz de olmasın bi hava katsın istiyorum.gölgeyle bu mümkün mü sence
Ten rengi ve ten alt tonu saç rengi belirlemek için önemli.
Çikolata kahve sıcak bir ton sıcak alt tonlu kişilere daha çok yakışır.
Bu konudan alt tonunuzu öğrenebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...elirleme-alt-tona-uygun-makyaj-onerileri.html
Ben genelde set boyalar önermiyorum,profesyonel tüp boyalar kullanıyorum exicolor,selective,nevacolor,igora gibi tüp boyalar öneriyorum.
Boya daha yoğun hazırlanabilir,oksidanı düşük tututabilir (saçın tamamı 9lukla boyanacaksa diğer yerler 6lık gibi)
Röfleyi pek belirgin göremedim resimde çok seyrek ve koyu görünüyor ama resim beni yanıltıyorsa başka işlemler yapmak da gerekebilir.
Zeminin boyalı olup olmadığına ve ne kadar koyu olduğuna göre değişir.
bayanlar saçımı koleston çikolata kahveya boyayım diyorum ancak çok koyu olacagı söyleniyor sanıl olur sizce bana kül kumralımı daha iyi gder bir fikire ihtiyacım var
saç boyasına kendi oksidanı ve 9 luk peroksit katsam zararı olur mu?
Mrb LaydEvil benim bir sorum daha olacaktı sanaaa
Loreal Excellence 5.0 Açık kestane saç boyasının görselindeki
renk tam benim istediğim renk. Ama bir önceki boya deneyimimdeki
gibi görseldekinden koyu olmasından korkuyorum. Bu boyayı hangi
renkle karıştırırsam istediğim gibi bir renk elde edebilirim? Mesela fındık
kabuğuyla karıştırsam olabilir mi:44:
Şuanki renk rengim böyle, 2-3 haftaya kadar boya yapacağım için daha da
akar koyu yerler.
Eki Görüntüle 540890
Eki Görüntüle 540892
Sizce şu tarz ince çizgi halinde atılmış balyajlar insanı olduğundan daha mı yaşlı gösteriyor?Daha genç işi olan kalın atılmış balyajlar mıdır?Eki Görüntüle 540894
Lady yardım ett banaa lütfennn :26:
saçlarımı tam anlamıyla açmadan bu şekildeydi bunun üzerine 1 kere loreal sublime mousse 2.0 siyah boyadım deniz güneş derken açıldı bende üzerine 1.o neva siyah boyadım 20 gün önce Eki Görüntüle 541091
önce çok hoşuma gitti siyah rengi özlemiştim ama o simsiyah kuzguni rengi hemen aktı gitti bende hiç sevmem akmış saçı güya kendi halinde uzatacaktım ama dayanamadım bugün açıcıyla hafif rengini kırdım kızıllık oldu yarın saçıma boya alacağım
aslında yavaş yavaş sarıya çevirebileceğim küllü renklerden istiyordum kendi doğal saçlarım tam olarak bu renk çünkü Eki Görüntüle 541092
ama az önce gördüğüm bu renk çok hoşuma gitti Eki Görüntüle 541093
çok fazla açmamada gerek kalmadan elde edebileceğim bir renk gibi ama numara olarak ne olmalı
genel olarak nevacolor kullanıyorum kızıllık olan saçın üzerine ne almalıyım lütfen yardııııımmmmmmmmmmm