Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhaba canım bu konuda bilgin varmı bilmiyorum ama hamilelik döneminde boyamak için bildiğin bi bitkisel boya varmı yada gerçekten bitkisel diye bi boya var mıı

Açıkçası ben yüzde yüz organik saç boyası olduğuna inanmıyorum mutlaka kimyasal içeriyor saçı açan boyayı aktive eden maddeler.
Ama organik olduğu söylenen boyalar var,iyice bir araştırmak gerekir içeriğini yine de.
Naturtint,Natural Colors,Tierra bildiklerim.

Saç boyaları haricinde doğal yollarla saç rengi değiştirme yöntemleri kına,papatya,ceviz kabuğu vs.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...iren-diger-dogal-yontemlertecrubelerimiz.html

Açıkçası ben yüzde yüz organik saç boyası olduğuna inanmıyorum mutlaka kimyasal içeriyor saçı açan boyayı aktive eden maddeler.
Ama organik olduğu söylenen boyalar var,iyice bir araştırmak gerekir içeriğini yine de.
Naturtint,Natural Colors,Tierra bildiklerim.

Saç boyaları haricinde doğal yollarla saç rengi değiştirme yöntemleri kına,papatya,ceviz kabuğu vs.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...iren-diger-dogal-yontemlertecrubelerimiz.html

Teşekkür ederim canım cevabın için bende beyaz problemi var bir aylıkda hamileyim o yüzden sormuştum canım o markalara bi bakım bakalım

merhaba ladyevil banada bi yardım edersen çok sevinicem :KK31:
benim saçlarım boyasız koyu kestane
en son mart ayında kolestonun açık kahvesine boyamıştım ama saçlarım koyu renk olduğu için siyaha yakın oldu :KK50:
o zamandan beri boyamıyorum o siyahlık kalmadı
nasıl bu rengi elde edebilirim
Eki Görüntüle 541253
saç boyama hakkında pek fikrim yok açtırmakta istemiyorum :26:
şimdiden teşekkürler.

1.0 siyah boyanın üzerine imkanı yok daha açık renk hele ki 7 tonlarında olan eklenen resim tutmaz.
Resimdeki renk 7/77 çikolata kahveye benziyor.
Muhtemelen şuan saçınız gölgede siyah güneşte solgun kızıl-kahve yansımalı bir renk olmuştur.
Güneşteki yansıma aldatıyor olabilir ama saç 1 numara siyaha boyanmış saç 20günde maksimum 1-2 ton açılmıştır.
Açıcı kullanmak gerekir.

saçlarımın altında açıcı olduğu için zaten dediğin gibi 1-2 ton zaten akmıştı bende saç kreminin içine açıcı su ve oksidan kreminden koydum bi 10-15 dk beklettim kızıllı -siyahlı oldu
açıcıyla açıcam aynı şekilde tekrar turuncu ya kadar sonra boyayacağım çok kızıl olsun istemiyorum o yüzden sormuştum
teşekkür ederim :KK9:

Yaptirdim kizlar yorum yapon lutfen nasil renk begendiniz m i? oncesi yapim asamasi :))krape balyaj attilar yarim saat bekledim
Sonrasi istedigim renk olmus mu cok tedirginim yorumlariniza ihtiyacim var

seni üzmek istemem alakası olmamış canım :26: zemin rengininde değişmesi gerek bence üstleri kendi rengin heralde

Yaptirdim kizlar yorum yapon lutfen nasil renk begendiniz m i? oncesi yapim asamasi :))krape balyaj attilar yarim saat bekledim

renk çok hoş ve doğal olmuş amaaa ne yazık ki fotoğraftaki ton değil.Ancak şöyle de bir durum var fotoğrafın renk düzenlemesinden dolayı böyle tatlı bir sarı olmuş
mesela böyle $ffj93 (2).jpg

Kızlar, benim saçlarım boyasız ,kestane renginde, uzun ve dalgalı. Saçımın bir tutamını laciverte yakın ancak canlı bir maviye boyamak istiyorum. Sizce kestane rengi saçta mavi nasıl görünür? Ayrıca kesin karar verirsem sizce boyayı nerden temin etmeliyim, özellikle almam gereken bir boya markası var mı, yoksa boya seçimini kuaföre mi bırakmalıyım? Bir de saçım boyasız da olsa yine de açılması gerekir mi üzerine mavi boya yapılabilmesi için?

bence çok güzel olmuş,çok parlamış saçların anında bakımlı olmuş. ama fotoğraftaki saç renginden daha bakırımsı gibi senin saçın. ama arkadaşın da dediği gibi fotoğrafta gördüğün renk de fotoşop sonucu elde edilmiş zaten ,ışıkla vs

merhabalar şimdi anlataym bi an deli anıma geldi saçlarımı koyu kahveye boyadım bildiğin simsiyah olduu beyaz sabun fln derken akttım boyayı azda olsa daha sonra lorealın kahve akıtıcı boyasıyla boyayıp çikolata kahve rengine yakın bi renk elde ettim ama ondanda sıkıldım saçlarımı ultra açıcı boyayla açtım ve tupturuncu oldu daha sonra açık küllü kumrala boyadım şuanda saçlarımın uçları açık kumral gibi ama dipleri hala turuncu :KK43: ve uçları yıpranmış durumda bana yardım ederseniz minnettar olurum lütfen beni bu durumdan kurtarın kuaföre gitmek istemiyorum çünkü daha berbat yapıyorlar saçlarıı :KK43:

lorealın 5.35 madras amber rengını kullanan varmı??? Saçlarım açık bakır ben kendi saç rengime dönmek istedim (orta kumrala) fakat yeşilleme olur diyedüz kumral yerine kızıllık olan bir kahve tercih etmek zorunda kaldım loreal perfe 5.35 i rasgele seçtim sonuctan memnun kalan vardır inşallah:26:

merhaba ladyevil banada bi yardım edersen çok sevinicem :KK31:
benim saçlarım boyasız koyu kestane
en son mart ayında kolestonun açık kahvesine boyamıştım ama saçlarım koyu renk olduğu için siyaha yakın oldu :KK50:
o zamandan beri boyamıyorum o siyahlık kalmadı
nasıl bu rengi elde edebilirim
Eki Görüntüle 541253
saç boyama hakkında pek fikrim yok açtırmakta istemiyorum :26:
şimdiden teşekkürler.

Dore kahveye benziyor 5.3 ama şuan saç kaç tonlarında bilmediğim için birebir resimdeki gibi tutar diyemem.
7.3 gibi açık renklerle desteklenmesi gerekebilir.

Bence hoş olmuş ama turunculuk bırakarak açmış kuaför.
Cila atabilirdi üzerine.

Kızlar, benim saçlarım boyasız ,kestane renginde, uzun ve dalgalı. Saçımın bir tutamını laciverte yakın ancak canlı bir maviye boyamak istiyorum. Sizce kestane rengi saçta mavi nasıl görünür? Ayrıca kesin karar verirsem sizce boyayı nerden temin etmeliyim, özellikle almam gereken bir boya markası var mı, yoksa boya seçimini kuaföre mi bırakmalıyım? Bir de saçım boyasız da olsa yine de açılması gerekir mi üzerine mavi boya yapılabilmesi için?

Mavi,pembe gibi renkler pigment olmayan yani açıcı ile platine kadar açılmış saçlarda tutar.
Koyu kestaneyse saç güzel durabilir ama dediğim gibi saç çok açık tona kadar açılıp mix tone olarak geçen 0.11 ile boyanabilir.
Daha sonra oksidansız su bazlı saç boyalarıyla boyanabilir.
Bu konuda farklı renklerin bulunduğu markaları ve kataloglarını paylaşmıştım;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...nal-renkler-deneyenlerdenemek-isteyenler.html

merhabalar şimdi anlataym bi an deli anıma geldi saçlarımı koyu kahveye boyadım bildiğin simsiyah olduu beyaz sabun fln derken akttım boyayı azda olsa daha sonra lorealın kahve akıtıcı boyasıyla boyayıp çikolata kahve rengine yakın bi renk elde ettim ama ondanda sıkıldım saçlarımı ultra açıcı boyayla açtım ve tupturuncu oldu daha sonra açık küllü kumrala boyadım şuanda saçlarımın uçları açık kumral gibi ama dipleri hala turuncu :KK43: ve uçları yıpranmış durumda bana yardım ederseniz minnettar olurum lütfen beni bu durumdan kurtarın kuaföre gitmek istemiyorum çünkü daha berbat yapıyorlar saçlarıı :KK43:

Sadece dipleri tekrar aynı renge boyayın açıcı kullandıktan sonra cila yapılması gerekirdi o yüzden tutmamıştır boya.
Turunculukların tamamen kapanması için 6 ve yukarısı tonlarla boyanması gerekir 7 ve aşağısı için turunculukları kapatmak zor birkaç kere boyanıp cila atılması gerekir.

kızlarr yardımm!! bn sureklı rofle kullanyrum ama ıstedıgım rengı bı turlu tuttramadım saclarım parlasın ıstyrum parlakk ve acıkk sarı olsun ıstyrum ama kesınlıklee beyazımsı degıll acabaaa hangı rofle tonunu ıstemem gerekıyor kuafrden ve nedennn parlamıyrum benım saclarımmm sampuanlarımı ozellkle ona gore secyrum ama yınede ıse yaramıyrlarr malesssff :KK43:

Merhaba
Loreal Excellence Creme 8.3 Koyu Sarı Dore

Saçlarım şuan bu renk. Ama ben küllü renklere sardım. :\ Evde yapabilir miyim ? Küllü sarı istiyorum.. Özellikle aslı enverin saç rengi..
Asl Enver Resimleri
Asl Enver Resimleri
Aralar benım saçımda da gölgeli gibi. Sadece bu küllü tona nasıl ulaşabilirim bilmiyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim..

kızlar nerden soracağımı bilemedim en güncel bu safayı buldum benim saçlarımın dipleri kendi rengi kestane uçlardada sarı vardı mart ayından beri boyamadım ama bugun kuaföre gidip boyattım ama pek ii bişe çıkmadı ortaya koyu kumral istedim aralarda yeşilimsi renkler kaldı ve diplerime farklı birenk uyguladı diplerimden sarı sarı gölgeler ben burdayım diyor kendim lorealın bugulu gecesini alsam evde tutturabilirmiyim ve cuma boyasam (mecburen cuma bidaha boyayamayabilirim bebek düşünüyorumda) saçıma zarar verirmi bakımda yapıyorum ama bilemedim:KK50: nolur yardım edin banaa

kızlar nerden soracağımı bilemedim en güncel bu safayı buldum benim saçlarımın dipleri kendi rengi kestane uçlardada sarı vardı mart ayından beri boyamadım ama bugun kuaföre gidip boyattım ama pek ii bişe çıkmadı ortaya koyu kumral istedim aralarda yeşilimsi renkler kaldı ve diplerime farklı birenk uyguladı diplerimden sarı sarı gölgeler ben burdayım diyor kendim lorealın bugulu gecesini alsam evde tutturabilirmiyim ve cuma boyasam (mecburen cuma bidaha boyayamayabilirim bebek düşünüyorumda) saçıma zarar verirmi bakımda yapıyorum ama bilemedim:KK50: nolur yardım edin banaa

Resim olsaydı daha iyi yardımcı olabilirdik özellikle diplerin şuanki rengini tam olarak anlayamadım.
Bir de boyalarının isimleri yerine numaraları verilmesi gerekiyor buğulu gece tarzı isimlerin numaralarını bilemediğim için yardımcı olamıyorum.

Son düzenleme:
$04112012046.jpg

resim böle biraz parladı uçlara doğru daha koyu ama aralarda yeşilimsi parlamalar oluyor hafiften. bide döndürmek istediğim renk palette 4-36 bugulu gece loreal demişim ama yanlış olmuş. beyaz sabun boya akıtır diyolar ama ne kadar doğru bilemiyorum hafta içi beyaz sabunla yıkayıp cuma tekrar boyasammı istediğim renge :KK50:

Son düzenleme:
X