Merhaba canım bu konuda bilgin varmı bilmiyorum ama hamilelik döneminde boyamak için bildiğin bi bitkisel boya varmı yada gerçekten bitkisel diye bi boya var mıı
Açıkçası ben yüzde yüz organik saç boyası olduğuna inanmıyorum mutlaka kimyasal içeriyor saçı açan boyayı aktive eden maddeler.
Ama organik olduğu söylenen boyalar var,iyice bir araştırmak gerekir içeriğini yine de.
Naturtint,Natural Colors,Tierra bildiklerim.
Saç boyaları haricinde doğal yollarla saç rengi değiştirme yöntemleri kına,papatya,ceviz kabuğu vs.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...iren-diger-dogal-yontemlertecrubelerimiz.html
1.0 siyah boyanın üzerine imkanı yok daha açık renk hele ki 7 tonlarında olan eklenen resim tutmaz.
Resimdeki renk 7/77 çikolata kahveye benziyor.
Muhtemelen şuan saçınız gölgede siyah güneşte solgun kızıl-kahve yansımalı bir renk olmuştur.
Güneşteki yansıma aldatıyor olabilir ama saç 1 numara siyaha boyanmış saç 20günde maksimum 1-2 ton açılmıştır.
Açıcı kullanmak gerekir.
merhaba ladyevil banada bi yardım edersen çok sevinicem
benim saçlarım boyasız koyu kestane
en son mart ayında kolestonun açık kahvesine boyamıştım ama saçlarım koyu renk olduğu için siyaha yakın oldu
o zamandan beri boyamıyorum o siyahlık kalmadı
nasıl bu rengi elde edebilirim
Eki Görüntüle 541253
saç boyama hakkında pek fikrim yok açtırmakta istemiyorum :26:
şimdiden teşekkürler.
Kızlar, benim saçlarım boyasız ,kestane renginde, uzun ve dalgalı. Saçımın bir tutamını laciverte yakın ancak canlı bir maviye boyamak istiyorum. Sizce kestane rengi saçta mavi nasıl görünür? Ayrıca kesin karar verirsem sizce boyayı nerden temin etmeliyim, özellikle almam gereken bir boya markası var mı, yoksa boya seçimini kuaföre mi bırakmalıyım? Bir de saçım boyasız da olsa yine de açılması gerekir mi üzerine mavi boya yapılabilmesi için?
merhabalar şimdi anlataym bi an deli anıma geldi saçlarımı koyu kahveye boyadım bildiğin simsiyah olduu beyaz sabun fln derken akttım boyayı azda olsa daha sonra lorealın kahve akıtıcı boyasıyla boyayıp çikolata kahve rengine yakın bi renk elde ettim ama ondanda sıkıldım saçlarımı ultra açıcı boyayla açtım ve tupturuncu oldu daha sonra açık küllü kumrala boyadım şuanda saçlarımın uçları açık kumral gibi ama dipleri hala turuncuve uçları yıpranmış durumda bana yardım ederseniz minnettar olurum lütfen beni bu durumdan kurtarın kuaföre gitmek istemiyorum çünkü daha berbat yapıyorlar saçlarıı
kızlar nerden soracağımı bilemedim en güncel bu safayı buldum benim saçlarımın dipleri kendi rengi kestane uçlardada sarı vardı mart ayından beri boyamadım ama bugun kuaföre gidip boyattım ama pek ii bişe çıkmadı ortaya koyu kumral istedim aralarda yeşilimsi renkler kaldı ve diplerime farklı birenk uyguladı diplerimden sarı sarı gölgeler ben burdayım diyor kendim lorealın bugulu gecesini alsam evde tutturabilirmiyim ve cuma boyasam (mecburen cuma bidaha boyayamayabilirim bebek düşünüyorumda) saçıma zarar verirmi bakımda yapıyorum ama bilemedimnolur yardım edin banaa