Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

mrb kızlar saç rengim koyu kahve.saçlarımı kumral tonlarına boyamak istiyorum ama saçlarımda kızıl veya bakır yansıma olur mu? saç rengim koyu oldugu için yansıma olabilir dediler.önerebileceginiz bir formul varmı ?nasıl elde edebilirim açık kumral rengi.yardımlarınız için şimdiden teşekkurler.

Zemin renginin doğal mı boya mı olduğuna göre değişir.
Boyalıysa açılması zor olur ve yansıma bırakır.
Doğalsa tek seferde birkaç ton açabilecek boyalar var bekleme süresi vs iyi ayarlanırsa yansımasız açılabilir saç.

Kızlar şu 3 renge bayıldım özellikle 1. ye ....Bi aya yakın saçıma ya bakımı yapıp boyatmak istiyorum 3üde çok güzel ama özellikle 1.de takılı kaldım :)
Bunlar ne renk?
Nasıl elde edebilirim bu renkleri?

Arkadasimin saçi dore kumral. Dorenin en yogun igrenc hali. Açik küllü kumral için hangi numarayi kullanmali. Koleston hariç. Burda bulunmuyor. Dipler koyu ama. Kestane. 5 sm uzamis.

Cok cok tesekkurler. Cok yardimci oldunuz. Hemen bugun uyguluyorum

O kadar ayrıntılı resimli yazdım derdimi , kimseden cevap bile yok ?

arkadaslar benım de sacım koyu kahverengı bende kumral ıstıyorum beyaz tenlıyım olur mıu sızce hangı boya markaları ıyı olur sızce?????

canım ben cvp vericem diyeyim ama kelin ilacı olsa başına sürer bende senin il fotarafındaki gibi istedim vee aynı 2. halin oldum yok saçım çok koyuymuş da bilmem ne bilmem ne yaşımdan çok büyük gösteriyor ayrıca tenimde çok kötü durdu ya bir kişi bile demedi iyi olmuş yarın gidip kızıl yapıacam deniz çakırın ki tenime o gidiyor ama sarı defteri bitti benim için

yupiiiiii görünmez değilmişim :)

şaka bir yana valla görünmez sandım kendimi, iki kelime yazan arkadaşlar cevap almış valla alndım o kadar resim yükle derdini ayrıntılı anlat ama kimse oralı olmasın :) neyse sağlık olsun bir cevap bile olsa birilerin yaşadığını görmek güzel :) canım valla boyalarım bu gün elimde olacak. Hafta sonu deneme yapıcam , bundan daha kötü olamaz herhalde :) Bende kapattım artık yok arkadaş parasıylsa bile olsa adam gibi saç yapılmıyor. Ki para da hani öyle kum gibi değil.
Bende vaz geçtim zaten, özledim ya şöyle adam gibi sağlam saçları

Boyalarım geldi, ancak hafta sonu uygulama yapmıycam , kullumango arkadaşımızın birçok cevabında bu tür saçlara tonlama yapmanın daha uygun olucağını yazmış. Epey araştırma sonucu igora 9.5-1 numaralı tonlama boyadan buldum, sipariş ettim pazartesi elime geçer onu uygularım diye düşünüyorum. Umarım küllümango arkadaşımız bu yazılanları görür da yanlış bişey yapmamı engeller.

suanki sacım bal rengi hafif sarı yansımalı...resimdeki renge boyamak istiyorum sence hangi tonlar kullanmalıyım??

Eklentiler

• $545772_357704517645421_1726410141_n.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 84

Merhaba mesajı gördüğümde çok uzun olduğu için o an ilgilenemedim :)
Çok fazla boya karıştırmaya çalışıyorsunuz.
Çıkan sonucu kestiremedim açıkçası.
Bazıları kırmızı nötrleyici,bazıları turuncu...ama ben saçta o kadar karmaşık renkler göremedim.
Gerek yok yani.
Cila olayı doğrudur zaten o kadar işlem görmüş bir saç tekrar boyanmamalı.
İstenen yansımayı karşılayabilecek boyalar var.
Sonraki mesajınızda yazdığınız 9.5-1 olabilir mesela.
Tonlama zaten ciladır.
Bir çay kaşığı kadar su bir yemek kaşığı 6lık oksidan ve yarım tüp kadar boya ile hazırlayın
Saç uzunluğuna göre oranlar değişir.

yıllardır sarı saç istiyordum
ama yıpranmasınan korktuğum için yaptıramıyordum.1 ay evvel markette koleston 12.0 cok acık doğal
sarıyı alıp denedim.karamel gibi garip bi renk oldu 1 hafta sonra voila altın sarı yaptım üzerine
su an buna benzer bişi olduEki Görüntüle 520136 ben tam sarı istiyorum ne yapmam lazım.tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum:44:

Ben istanbulda bakırköyde bir kuaför var hep ona gidiyorum DORUK güzellik harika saç boyuyor kadın ne istersem o rengi yapıyor çokta şeker bir bayan fiyatlarıda çok uygun evde zaman kaybetmeye uğraşmaya değmiyor..

Bu rengi açıcısız sarı yapmak imkansız.
açma işlemi uygulamak gerekir turunculuk bırakmadan açılması gerekir.

Dore kumralın yoğun haliyse turunculuğu boldur o saçın.
Açık küllü kumral elde edilmesi çok zor.
Şuan zemin 7.3 ise 8.1 e ulaşmak için volüm artırmak gerekir.
Bu da saça turunculuk katar.
Zaten bol doreli bir saçı hem küllü hem daha açık renge boyamak oldukça riskli.
Yeşerme yapabilir,tamamen yansımanın kapanmayacağı da kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…