Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Lütfen yardımcı olun, boya konusunca hiçbir şey bilmiyor gibiyim. Saçım koyu kumraldı, koleston 11/1 ile boyadım. küllü kumral gibi bir şey oldu. Sarılaştı ama fazla değil. Ben şu renk istiyordum. http://www.itusozluk.com/image/katheryn-winnick_65482.jpg Hatta kaşlarımı da boyadım, saçım güzel olsaydı çok uyumlu olacaktı. Şimdi saçım bu renk iken, daha önce hiç boyamamıştım sadece 11/1 ile boyadım yani saçım fazla yıpranmış değilken, hangi renk boya almalıyım ki bu rengi tutturayım? Aynı renge boyamaya devam mı etmeliyim yoksa açıcı mı kullanmalıyım? yardımcı olun lütfen, olursa çok dua ederim :)

Eki Görüntüle 506643
saçlarım koyu kestane
bu rengi nasıl elde edebilirim
daha önce koleston açık kahveye boyadım. ama saçlarım siyaha yakın bi kahve oldu. nedenini anlayamadım :44:
yardımcı olabilir misiniz?

slm arkadaşlar

benim büyük bir sorunum var saçlarım platindi erkek arkadaşımın ısrarı ile koyuya boyattım kuaförde ve aktı kahve rengine ama yeşilimsi bi renk oldu sonra lorealin 8/1 ile 8,0 garnier karıştırıp %6 oksidonla kendim boyadım ve acayip bir renk cıktı turunculuk istemiyordum ama buda pek yeşilimsi kumral oldum şimdi benim ricam arkadaşlar sizden en azından parlak bir sarı olsun saçım istiyorum kuafre gitmek istemyorum yardımcı olurmusun ne olur hatta uçları yandı ve kestirmekten küt kaldı saçlarım teşekür ederimmmmmmmm resim koyacağım ama bitürlü beceremedim :KK43:

merhaba ben saçlarımı açıcıyla açtım turunculuk gitsin diye de 11/1 boyadım beyazımsı oldu üstüne 8/1 ve 9.0 karıştırıp boyadım birazcık koyulastırdı ama hala grimsi ve açık ben daha sarı açık kumral olsun istiyorum. sadece cila yapsam boyamasam olur mu ? yardım edebilir misin lütfen :KK43: teşekkürler şimdiden..

Iyi aksamlar. Bana da yardimci olabilirseniz sevinirim. Benim dogal sac rengim koyu kestane. Ben her zaman loreal 8.1 ile boyuyorum, koyu kumral gibi oluyor ama ben daha acik, mesela acik kumral hadi olmadi orta kumral gibi istiyorum. 8.1 yerine 9.1 yada 10 ile boyasam sonuc nasil olur? Acma islemi sart mi? Ince telli ve kuru saclarim oldugu icin pek sicak bakmiyorum. Simdiden tesekkurler.

arkadaşlar yardım lütfeeeeeeeeeeeeeeenn:KK52:
benım saçım şuan $koyusaç.jpg

bu şekilde ulaşmak istediğimiz ise;
Eki Görüntüle 512580

birde sorum şu bazı yerlerde gümüş ve gri boyadan söz edilmiş kızlar yardım edinnn haftasonuna kadar alıp boyamak istiyorummmm 3 günüm vaarrr:KK52:

Yeni üye olduğum için öncelikle merhabalar kızlar, hepinizle tanıştığıma da memnun oldum şimdiden :)

Bir sorum olacaktı, benim saçım fotoğrafta gördüğünüz üzere bu renk, fotoğraf biraz karanlık görünmüş ama platine yakın.
$ghkl.jpg

Aylardır deli gibi istediğim sarılar ise sırasıyla aşağıda :'(

$The-blonde-elena-gilbert-from-books-elena-gilbert-17498809-320-480.jpg

$asutherland1.jpg

$Ellen-Pompeo-golden-hair-woman-o.jpg

İstediğimi tam olarak anlatabilmişimdir umarım.. Doğal, tatlı ve bunlar gibi hafif altınımsı bir renk istiyorum. Yani böyle altın parıltıları olan koyu sarılara çalan bir renk, hem tenimin beyazlığını ve yüzümü de ortaya çıkaracağını daha zarif olacağını düşündüm. Kendi fotoğrafımdaki saç beni yorgun ve solgun gösterdiği için artık değiştirmek tatlı doğal bir renk yapmak istiyorum. Ben anlatabildim mi bilmiyorum biraz karışık oldu sanırım ama siz ne demek istediğimi anlamışsınızdır :)

Özellikle 1. resimdeki çok hoşuma gitti çok tatlı. Resimleri yeni sekmede gerçek boyutuyla açınca renkler daha net görünüyor kızlar. Çok şey istemiş olacağım ama bunları nasıl elde edebilirim? Neyle neyi karıştırarak, hangi markayla veya tek bir renkle mi vs... Evde boyayacağım ayrıca, formülünü öğrendikten sonra evde tutar diye düşündüm çünkü zemin açık renk. Şimdiden çok teşekkür ederim gelecek cevaplar için.

Iyi aksamlar. Bana da yardimci olabilirseniz sevinirim. Benim dogal sac rengim koyu kestane. Ben her zaman loreal 8.1 ile boyuyorum, koyu kumral gibi oluyor ama ben daha acik, mesela acik kumral hadi olmadi orta kumral gibi istiyorum. 8.1 yerine 9.1 yada 10 ile boyasam sonuc nasil olur? Acma islemi sart mi? Ince telli ve kuru saclarim oldugu icin pek sicak bakmiyorum. Simdiden tesekkurler.

Birkaç ton için açma işlemine gerek olmaz,ama boyalı saçı boyayla açmak doğal saç rengini boyayla açmaktan daha zordur.
9vol oksidan kullanmanız gerekir bu da saçta hafif turunculuk katabilir.
10.1 ile boyayın,saçın durumuna göre eğer turunculuk kalırsa küllü bir renkle cila yapabilirsiniz.

Yeni üye olduğum için öncelikle merhabalar kızlar, hepinizle tanıştığıma da memnun oldum şimdiden :)

Bir sorum olacaktı, benim saçım fotoğrafta gördüğünüz üzere bu renk, fotoğraf biraz karanlık görünmüş ama platine yakın.
Eki Görüntüle 514569

Aylardır deli gibi istediğim sarılar ise sırasıyla aşağıda :'(

Eki Görüntüle 514582

Eki Görüntüle 514585

Eki Görüntüle 514586

İstediğimi tam olarak anlatabilmişimdir umarım.. Doğal, tatlı ve bunlar gibi hafif altınımsı bir renk istiyorum. Yani böyle altın parıltıları olan koyu sarılara çalan bir renk, hem tenimin beyazlığını ve yüzümü de ortaya çıkaracağını daha zarif olacağını düşündüm. Kendi fotoğrafımdaki saç beni yorgun ve solgun gösterdiği için artık değiştirmek tatlı doğal bir renk yapmak istiyorum. Ben anlatabildim mi bilmiyorum biraz karışık oldu sanırım ama siz ne demek istediğimi anlamışsınızdır :)

Özellikle 1. resimdeki çok hoşuma gitti çok tatlı. Resimleri yeni sekmede gerçek boyutuyla açınca renkler daha net görünüyor kızlar. Çok şey istemiş olacağım ama bunları nasıl elde edebilirim? Neyle neyi karıştırarak, hangi markayla veya tek bir renkle mi vs... Evde boyayacağım ayrıca, formülünü öğrendikten sonra evde tutar diye düşündüm çünkü zemin açık renk. Şimdiden çok teşekkür ederim gelecek cevaplar için.

9 tonlarında doreli bir renkle (9.3) cila ardından boya işlemi yapabilirsiniz.

merhabalar,ben saçlarımı koyu kumral yapmak istiyorum ama igora ve koleston arasında seçim yapamadım.siz hangisini öneririrsiniz? veya bunlardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka ekonomik bir boya var mı?

Ya insanın kendi ettiğini kimse yapmaz çok güzel bir siyah saçım vardı beyaz tenliyimde yakışıyodu ama sıkılmıştım hep siyah hep siyah kumral tonlarını istiyodum arlarda ışıltılar olabilirdi kuaföre gittim tanıdıkta yani dedi saçın çok siyah ama açarsam çok yıpranır dedi en iyisi platin sarısıyla açayım kırarım bu siyahlığı dedi neyse açtı pekte sevmediğim bir renk çıktı ortaya ne kahve ne kumral dedi bunun arasına atıcam yaptı çevremdekiler beğendi ama benim içime sinmiyor ben kumral istemiştim bu çıktı :KK43:(((( bişey de diyemiyorum annem ve yengem boya demiştilerr onlara itiraf edemiyorum ama pişmanım şimdi bu saçım nasıl düzelicek yardımlarınızı bekliyorum diyolar ancak 4-5 yıkamayla yerine oturur bir kuförde diyor bekle biraz kullan sonra istediğin tona gidersin bilmiyorum ne yapacam ya ben :KK43:

Ya insanın kendi ettiğini kimse yapmaz çok güzel bir siyah saçım vardı beyaz tenliyimde yakışıyodu ama sıkılmıştım hep siyah hep siyah kumral tonlarını istiyodum arlarda ışıltılar olabilirdi kuaföre gittim tanıdıkta yani dedi saçın çok siyah ama açarsam çok yıpranır dedi en iyisi platin sarısıyla açayım kırarım bu siyahlığı dedi neyse açtı pekte sevmediğim bir renk çıktı ortaya ne kahve ne kumral dedi bunun arasına atıcam yaptı çevremdekiler beğendi ama benim içime sinmiyor ben kumral istemiştim bu çıktı :KK43:(((( bişey de diyemiyorum annem ve yengem boya demiştilerr onlara itiraf edemiyorum ama pişmanım şimdi bu saçım nasıl düzelicek yardımlarınızı bekliyorum diyolar ancak 4-5 yıkamayla yerine oturur bir kuförde diyor bekle biraz kullan sonra istediğin tona gidersin bilmiyorum ne yapacam ya ben :KK43:

evet bikaç yıkamadan sonra renk açılır,oturur kendine gelir. sabretmelisin.

merhabalar,ben saçlarımı koyu kumral yapmak istiyorum ama igora ve koleston arasında seçim yapamadım.siz hangisini öneririrsiniz? veya bunlardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka ekonomik bir boya var mı?

Merhaba,
Market ürünlerini genelde önermiyorum Koleston da bunlar arasında.
Igora,exicolor,nevacolor gibi tüp boyalar önerdiğim markalar arasında,Koleston yerine Igora derim.
Koleston'un koyu renkleri çok koyu tutuyormuş,tecrübelerden öğrendiğim kadarıyla.

kızlar ben saçımı kendi yöntemlerimle açarak sarı yaptım çok yakıştını söliyemem ama değişiklik olsun diye bikaç aydır böleyim sçım çabuk uzadığından zor oluyor zaten değiştircektim bende gittim neva 8.37 açık kumral altın kahve aldım dipleri hoş oldu ama geri kalan ksım yeşilimsi oldu zaten sarılarda tam kapanmadı şimdi ben gene 8.37 alıp dipler hariç boyamayı düşünüyorum acaba yeşili kıran kırmızı alıp çok az katayımmı boyaya yoksa 7.37 kumral altın kahvemi alayım saçımda çok koyu olsun istemiyorum belirgin kahve istiyorum parlayan :)

Eki Görüntüle 517062

mesela böle bi kahve olabilir veya daha açık şimdiden teşekkürler :21:

evet bikaç yıkamadan sonra renk açılır,oturur kendine gelir. sabretmelisin.

canım sabredemedim açık kumral aldım boyadım bir nebze daha iyi ama bir kamu kurumundayım hiç kimse beğenmedi bende kızıla dönücem ama nasıl olur bilmiyorum kuaföre gidicem en iyisi saçlarım çok yıpranıcak :KK43:

Arkadaşlar benim saç maceramda şöyle. 14 yıl röfle kullanan biri olarak sarı platin hastasıyım, ancak 14 yılda ancak 3-4 defa düzgün röfle yapılmıştır, pahalı ucuz farketmez birileri illa ki rezil etti saçlarımı yaktı, bende kendi saçıma döndüm Belime kadar tertemiz boyasız uzattım, tabi hastalık yine nüksetti, dayanamadım ve altta ilk resimde gözüken saçımı yaptırmak istedim kuaföre resimle gittim, kendi saçım üzerine krepe şeklinde röfle yapması gerekti normalde , kendi saçıma lütfen dokunma diye rica ettim, 3 renk saçları sevmiyorum , ama malesef ilk resimin yanındaki saçla çıktım kuaförden, cila atarken saçıma büyük ihtimal oksidanı yüksek girdi ve ana renk bozuldu, nedenini bilmediğim şekilde de balyajlar felaket yıprandı saç uçlarım resmen çalı süpürgesi, yada hani çakmak tutarsınız saçınıza yanar büzüşür aynen o şekildeydi. Tabi o koltuktan kalktıktan sonra yanmış saça mı üzülürsün parana mı ... , kendimi teskin etmeye çalıştım 5 ay bakım fln toparlandı saç, ama bu sefer dipler çıkınca boyanan saçta iyice akınca iğrenç bir saça büründüm arada röfleler, onun arasında açılmış turuncu kiremit rengi dipte kendi rengim. o şerefsiz kuaförün derdi dip çıksın 2 ay sonra bana dip için gelsin , dip boyasına mahkum edeyim, kendi saçıma düzgün atsaydı röfleyi 1 kere yeterdi röfle yaptırmak bana. ama amaç para kazanmak adamlarda. Neyse çok uzattım afedersiniz , 5 ay sonra sözde tanıdık bir kuaföre gittim, dedim bana kalın seyrek balyalar at platine yakın , dip boyası istemiyorum saçımı da kesmeye kıyamıyorum, en azından platinler yoğun olsın ki aradaki renk ve dip beni rahatsız etmesin. Yok ben ona öyle dememişim, demişim ki tut saçımı sık sık ince sık röfle yap, Hatta eski balyajların üstüne getir ve saçımı yak :KK43: HİÇ SAÇINIZI BOYA YADA RÖFLE SONRASI DEĞİL FÖNSÜZ, TARAYAMADAN ÇIKTIĞINIZ OLDUMU :KK43: AYNEN bu oldu , saçıma tarak süremiyordu kuaför, fırçaya tarağa patır patır kopuyordu saç :KK43: bi daha para bayıldım, ve çıkınca hüngür hüngür ağladım :KK43: bir daha saçıma hiç bir kuaför dokunamaz arkadaş, ölene kadar da dokundurmıyacam, kesimi mi bile artık kendim yapıyorum, 3 ayda epey saçımı toparladım , tabi çok sağlıklı değil, ama fön ısıtıcı kullanmıyorum, bol bakım yağları , sirkeler ( sirke kopan saçları inanılmaz şekilde güzel onarıyor) epey toparladım ,

şimdi 3 ve 4 numaralı resim şu anki saç rengim, dibim çıkmış ama hiç rahatsız değilim dibimle ilgili bir sorunum yok, istediğim boyalı saçıma gümüş ve kül rengi ile cila atmak, son resimdeki saça yakın bir saç rengi.
Eki Görüntüle 518492 $111.jpg $adsız.jpg $adsız2.jpg $luzes.jpg
Aldığım ürünler şunlar
En son resimdeki gümüş kül yansımaları istiyorum, saçımdaki dorelikten bir nebze kurtulmak istiyorum, çok koyulaştırmadan. Fil dişi sarısı %50 Gümüş %25 Kül Grisi % 10 Kumral %15 , Oksidan en fazla %5 kullanıcam , saç diplerimin açılmasını istemiyorum çünki , bana en azından ürünlerin miktarı hakkında yönlendirecek birilerin fikrine muhtacım :KK43:

şimdiden çok teşekkür ederim ilginize

Akos Saç Boyasi (KÜL GRISI) ()
Akos Saç Boyasi (S.10 GÜMÜS) ()
Akos Saç Boyasi (S.11 FIL DISI SARISI) ()
Igora Royal Saç Boyasi (7-00 ekstra dogal kumral) ()

X