Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

bayanlar bu ara kafamda paptya balyaj yaptırmak var ama bazı cekıncelerım var :

1) kahve gozlu dogal sac rengı koyu kestane olan beyaz tenlı bırısıyım sızce sarı tonlarında papaty abalyaj yakısırmı bana ?
2) papatya balyajı her kuafor yapabılırmı ?
3) malıyetı nedır ?
4) saclarım su an rengıne ıfade edemıcem tam olarak ama koyu kullu kumral yapmıstı kuafoe o da aktı aktı sarımtırak bı renk oldu kahve ve sarı arası bı renk ve benıım bu papaty abalyajı yaptırmam ıcın kendı sac rengıme donmem sart mı ?
donmem sartsa koyukestane bı boya alsam evde kendım boyasam boyadıktan bı hafta sonra gıtsem kuafore ıstedıgım renk tutarmı yoksa yıkdıkca altındakı o sarı ve kahve arası renk mı acıga cıkar
lutfen hıc bı bılgım yok bılenarkadaslar yardımlarınzı beklıyorum :KK54::KK54::KK54::KK54:

Merhabalar

Saç hikayemi mümkün olduğunca kısa anlatacağım. Geçen sene koyu kahve doğal saçımın üstüne akaju kahve çikolata kahve gibi renkler uyguladım sonra sağlıklı olması için kına yaktım uzun süre. 3 hafta önce de kuaföre gidip saçımı bakır kumral gibi bir renge dönüşmesini istedim ve tabi kuaför saçımı yaktı kopmalar oldu rengi de bildiğiniz portakal rengi yaptı ertesi gün tekrar kahve boyadı ve karamelimsi bir renk oluştu ancak açarken eşit yapamadı sanırım ki saçım tek renk olmadı farklı tonlarda durdu ve ben de dün loreal A1 5.35 alıp boyadım. kutudaki renklere bakarsak kumralımsı olacak sanıyordum ama resmen kopkoyu bi kahve oldu anlayacağınız tekrar başa döndüm ben koyu saç rengi istemiyorum renk açılacak diye doğal kıvırcık olan saçlarım boyamadan sonra düzleşti... şimdi bundan nasıl kurtulabilirim bu renk akar mı beklemeli miyim akması için herhangi birşey yapabilrimiyim yoksa tekrar kuaföre mi gitmeliyim acil yardım edebilirseniz çokk sevinirim herkese selamlar.

malesef kınadan sonra boya tutmuyor tutsa bile birçok aşamadan sonra tutuyor fakat yıpranmış bi halde.bende bi dönem saç uçlarıma taş kına(siyah) sürmüştüm daha sonra zamanla kahveye dönüştü ve saçımda kına olduğunu unuttum boyadım.yıkadıktan sonra saç uçlarım(4 parmak uzunluğundaki bölüm) rengarenk oldu:KK53:.sanırım sende de aynı sorun olmuş.kuaföre gittim uçları kesmeden bişey yapamam dedi... eğer kına uçlara ınmişse kestir sonra devam et derim hem beslenmişte olur:114:

Ne yazık ki o aşamayı geçtim açtı saçımı yıprandı zaten ama şimdi 5.35le boyadıktan sonra çok koyu oldu tekrar canım sağol :KK43:

bayanlar bu ara kafamda paptya balyaj yaptırmak var ama bazı cekıncelerım var :

1) kahve gozlu dogal sac rengı koyu kestane olan beyaz tenlı bırısıyım sızce sarı tonlarında papaty abalyaj yakısırmı bana ?
2) papatya balyajı her kuafor yapabılırmı ?
3) malıyetı nedır ?
4) saclarım su an rengıne ıfade edemıcem tam olarak ama koyu kullu kumral yapmıstı kuafoe o da aktı aktı sarımtırak bı renk oldu kahve ve sarı arası bı renk ve benıım bu papaty abalyajı yaptırmam ıcın kendı sac rengıme donmem sart mı ?
donmem sartsa koyukestane bı boya alsam evde kendım boyasam boyadıktan bı hafta sonra gıtsem kuafore ıstedıgım renk tutarmı yoksa yıkdıkca altındakı o sarı ve kahve arası renk mı acıga cıkar
lutfen hıc bı bılgım yok bılenarkadaslar yardımlarınzı beklıyorum :KK54::KK54::KK54::KK54:

-Papatya balyaj konusunda tecrübem olmadığı için maliyetini ve her kuaförün yapıp yapamayacağını bilemiyorum.

-Ama boyalı zemin üzerine sarı balyaj için iyi bir kuaföre gitmekte fayda var saçı turunculaştıran doreleştiren garip renkler yaratan kuaförleri ve madurlarını kk'da çok okuduk.

-Cilt alt tonu konusunu biliyorsun orda slania'nın yazdığı sarının tonları ve alt tonlara uygunluğu mesajlarını okuyup cilt rengine uygun bir sarı tonu seçmelisin.
Ama koyu kestane bir saça sarı balyaj çok belirgin durabilir ve her tarz kaldırmayabilir.
Doğallıktan yanaysan zeminden birkaç ton açık da tercih edebilirsin.
Sarının tonu iyi ve açıklığı iyi ayarlanmalı.

-Akmış çift renk olmuş bir zemin üzerine net bir sonuç alamazsın net derken hoş duran belli olan bir balyaj
Akmış doreleşmiş arada kalmış renklere balyaj röfle vs önermem.

--Ama sakın koyu kestane bir boyayla saçı boyamayı deneme o saç simsiyah olur aktıkça kızıl-kahve yansımalı yine garip bir renge dönüşür üzerine hiçbir şey olmaz.
Koyu küllü kumral 6.1 boyanabilir.
6nın yukarısı tonlar kesinlikle boyama derim.

Son düzenleme:
Merhabalar

Saç hikayemi mümkün olduğunca kısa anlatacağım. Geçen sene koyu kahve doğal saçımın üstüne akaju kahve çikolata kahve gibi renkler uyguladım sonra sağlıklı olması için kına yaktım uzun süre. 3 hafta önce de kuaföre gidip saçımı bakır kumral gibi bir renge dönüşmesini istedim ve tabi kuaför saçımı yaktı kopmalar oldu rengi de bildiğiniz portakal rengi yaptı ertesi gün tekrar kahve boyadı ve karamelimsi bir renk oluştu ancak açarken eşit yapamadı sanırım ki saçım tek renk olmadı farklı tonlarda durdu ve ben de dün loreal A1 5.35 alıp boyadım. kutudaki renklere bakarsak kumralımsı olacak sanıyordum ama resmen kopkoyu bi kahve oldu anlayacağınız tekrar başa döndüm ben koyu saç rengi istemiyorum renk açılacak diye doğal kıvırcık olan saçlarım boyamadan sonra düzleşti... şimdi bundan nasıl kurtulabilirim bu renk akar mı beklemeli miyim akması için herhangi birşey yapabilrimiyim yoksa tekrar kuaföre mi gitmeliyim acil yardım edebilirseniz çokk sevinirim herkese selamlar.

Açıcı uygulanmış saç boyayı zor tutar saçta.
Tabii kuaför pigmentasyon vs yapmamışsa.
O yüzden bekleyin zaten yıpranmış saçlarınız akmasını bekleyin biraz.
Çok açık bir renge kadar açılmayacağı kesin ama o yoğun koyuluk gidecektir diye düşünüyorum.
Ama eğer tekrar açacağım böyle kalamam diyorsanız açıcı değil boya silici öneririm.
Boyanıp beğenilmeyen saç renklerini eski haline getiren bir işlem boya silici kullanmak.
En son renge bir kere boyanmış saçlarınız boya silici saçı eski haline getirir.
Eraser Affinage,Selective,Loreal Effasor,Akos,Goldwell,bildiğim boya silici markaları.

Cok teşekkür ederim cevabınız için, 2 tüp boya sipariş ettim siz yarım tüp yazmışsınız gerçeği ama saçım kısa sayılmaz epey de gür. Ben sizin yarım tüp için verdiğin ölçüleri 1 tüp için kullanıcam, yetmez ise 2 nci tüpü hazırlarım. Son bir şey daha öğrenmek istiyorum, %6 lık oksidan kendi saçımın rengini bozmaz değilmi ? 1 çay kaşığı su bu %6 lık oksidanın gücünü kırar mı ? bu sorumu da cevaplarsanız sevinrim, Bu gün boyalarım gelir sanırım, yarın boyama işlemi yapar durumu size resimli olarak yazarım. En azından benim durumdaki arkadaşlara bir örnek teşkil eder. Teşekkür ederim tekrardan.

Merhaba mesajı gördüğümde çok uzun olduğu için o an ilgilenemedim :)
Çok fazla boya karıştırmaya çalışıyorsunuz.
Çıkan sonucu kestiremedim açıkçası.
Bazıları kırmızı nötrleyici,bazıları turuncu...ama ben saçta o kadar karmaşık renkler göremedim.
Gerek yok yani.
Cila olayı doğrudur zaten o kadar işlem görmüş bir saç tekrar boyanmamalı.
İstenen yansımayı karşılayabilecek boyalar var.
Sonraki mesajınızda yazdığınız 9.5-1 olabilir mesela.
Tonlama zaten ciladır.
Bir çay kaşığı kadar su bir yemek kaşığı 6lık oksidan ve yarım tüp kadar boya ile hazırlayın
Saç uzunluğuna göre oranlar değişir.

Cok teşekkür ederim cevabınız için, 2 tüp boya sipariş ettim siz yarım tüp yazmışsınız gerçeği ama saçım kısa sayılmaz epey de gür. Ben sizin yarım tüp için verdiğin ölçüleri 1 tüp için kullanıcam, yetmez ise 2 nci tüpü hazırlarım. Son bir şey daha öğrenmek istiyorum, %6 lık oksidan kendi saçımın rengini bozmaz değilmi ? 1 çay kaşığı su bu %6 lık oksidanın gücünü kırar mı ? bu sorumu da cevaplarsanız sevinrim, Bu gün boyalarım gelir sanırım, yarın boyama işlemi yapar durumu size resimli olarak yazarım. En azından benim durumdaki arkadaşlara bir örnek teşkil eder. Teşekkür ederim tekrardan.

6lık oksidan etkiler zemini 1 yemek kaşığı oksidan 1 çay bardağı su %2lik oksidana denk gelir.
2lik oksidan bulmak zor zaten yok da sanırım o yüzden 6lık bu şekilde kullanarak seyretilir.
Bazıları saç kremi kullanıyor bazıları başka türlü ben böyle yapıyorum.
Nemli zemine eşit dağıtmak şartıyla yıkama yapar gibi cila yapılır o yüzden yarım tüp orta boy saçta yeterli ama uzunsa kendinize göre ayarlayın.
ama 6lık oksidanın tamamını eklemeyin zemini mutlaka etkiler yoksa.

Son düzenleme:
6lık oksidan etkiler zemini 1 yemek kaşığı oksidan 1 çay bardağı su %2lik oksidana denk gelir.
2lik oksidan bulmak zor zaten yok da sanırım o yüzden 6lık bu şekilde kullanarak seyretilir.
Bazıları saç kremi kullanıyor bazıları başka türlü ben böyle yapıyorum.
Nemli zemine eşit dağıtmak şartıyla yıkama yapar gibi cila yapılır o yüzden yarım tüp orta boy saçta yeterli ama uzunsa kendinize göre ayarlayın.
ama 6lık oksidanın tamamını eklemeyin zemini mutlaka etkiler yoksa.

Cevabınız için çok teşekkür ederim, boyam gelince yapar sonuçları size aktarırım,
1 tüp boya + 2 yemek kaşığı oksidan + 2 çay bardağı su. nemli saça maske yapar gibi eşit sürücem 15 dk bekletsem yeterli olur sanırım. meşkul ettiğim için kusura bakmayın tekrar teşekkür ederim ilginiz için.

Cevabınız için çok teşekkür ederim, boyam gelince yapar sonuçları size aktarırım,
1 tüp boya + 2 yemek kaşığı oksidan + 2 çay bardağı su. nemli saça maske yapar gibi eşit sürücem 15 dk bekletsem yeterli olur sanırım. meşkul ettiğim için kusura bakmayın tekrar teşekkür ederim ilginiz için.

Rica ederim,sonucu bekliyoruz. :)

ARKADAŞLAR ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

Kuaför saçımı 6 tonlarında boyadı ama böle kızıllı kahve oldu ben sade kahve istemiştim. kızıllık hiç sevmem.
ayrıca şu an saçımın renginden çok mutsuzum.
Yeşillendirmeden kumral karamellere geri dönmek istiyorum evde boyucam.
Ne renk boyamalıyım sizce????

Açıcı uygulanmış saç boyayı zor tutar saçta.
Tabii kuaför pigmentasyon vs yapmamışsa.
O yüzden bekleyin zaten yıpranmış saçlarınız akmasını bekleyin biraz.
Çok açık bir renge kadar açılmayacağı kesin ama o yoğun koyuluk gidecektir diye düşünüyorum.
Ama eğer tekrar açacağım böyle kalamam diyorsanız açıcı değil boya silici öneririm.
Boyanıp beğenilmeyen saç renklerini eski haline getiren bir işlem boya silici kullanmak.
En son renge bir kere boyanmış saçlarınız boya silici saçı eski haline getirir.
Eraser Affinage,Selective,Loreal Effasor,Akos,Goldwell,bildiğim boya silici markaları.

Peki çok teşekkür ederim. Daha önce hiç silici kullanmadım ama açmak istiyorum rengini deneyeceğim.

tekrar merhaba.daha önce saçlarımı 1 hafta ara ile sarıya boyadığımı anlatmıştım.günlük maske ve yıkamalardan sonra saç rengim değişti tam olarak $8816.jpg şu tonda oldu.tabi diplerim daha açık uçlar daha koyu kaldı.ne önerirsiniz? evde boyamak istiyorum.Eki Görüntüle 522424 bu tonu tutturmam mümkün mü acaba ?

tekrar merhaba.daha önce saçlarımı 1 hafta ara ile sarıya boyadığımı anlatmıştım.günlük maske ve yıkamalardan sonra saç rengim değişti tam olarakEki Görüntüle 522422 şu tonda oldu.tabi diplerim daha açık uçlar daha koyu kaldı.ne önerirsiniz? evde boyamak istiyorum.Eki Görüntüle 522424 bu tonu tutturmam mümkün mü acaba ?

Saç turunculaşmış bunu gidermenin yolu küllü renkler.
Exicolor 1001 ekstra açıcı küllü boya ile cila yapabilirsiniz.
Market ürünü olarak Palette Deluxe 10.1 öneririm.
attachment.php

Cila tarifini yazmıştım ama yine yazayım
1 çay bardağı su
1 yemek kaşığı 6lık oksidan
Yarım tüpten fazla olmayacak şekilde saç boyası. (karışım oldukça sulu olacak ona göre eklemelisiniz boyayı)
Islatılıp havluyla fazla suyu alınmış saça eşit dağıtmak şartıyla maske gibi uygulayın.
15-20 dk bekletin.

Son düzenleme:
Saç turunculaşmış bunu gidermenin yolu küllü renkler.
Exicolor 1001 ekstra açıcı küllü boya ile cila yapabilirsiniz.
Market ürünü olarak Palette Deluxe 10.1 öneririm.
attachment.php

Cila tarifini yazmıştım ama yine yazayım
1 çay bardağı su
1 yemek kaşığı 6lık oksidan
Yarım tüpten fazla olmayacak şekilde saç boyası. (karışım oldukça sulu olacak ona göre eklemelisiniz boyayı)
Islatılıp havluyla fazla suyu alınmış saça eşit dağıtmak şartıyla maske gibi uygulayın.
15-20 dk bekletin.

kusura bakmayın bi kaç sorum olacaktı.palette Deluxe 10.1 kullandığım zaman cila yapmayacakmıyım ? cila yaparsam boyama öncesi mi sonrası mı yapacağım?
oksidan marketlerde bulunur mu nereden temin edebilirim ?

kusura bakmayın bi kaç sorum olacaktı.palette Deluxe 10.1 kullandığım zaman cila yapmayacakmıyım ? cila yaparsam boyama öncesi mi sonrası mı yapacağım?
oksidan marketlerde bulunur mu nereden temin edebilirim ?

Sadece cila yeterli olur.
Önerdiğim boyalarla ya da açık küllü sarı herhangi bir marka boyasıyla cila yapın.
Oksidan market boyalarının içinden çıkar zaten.
Tüp boya alacaksanız da boyanın yanında verilir.
Oksidanın 6lık olması ve 1 yemek kaşığı kadar eklenmesi önemli.
Çünkü yapacağınız işlem sadece istenmeyen yansımaları gidermek.

Sadece cila yeterli olur.
Önerdiğim boyalarla ya da açık küllü sarı herhangi bir marka boyasıyla cila yapın.
Oksidan market boyalarının içinden çıkar zaten.
Tüp boya alacaksanız da boyanın yanında verilir.
Oksidanın 6lık olması ve 1 yemek kaşığı kadar eklenmesi önemli.
Çünkü yapacağınız işlem sadece istenmeyen yansımaları gidermek.

cila işlemi yansımaları giderecek demişsiniz peki bu işlemden sonra saça boya uygulanabilinir mi yoksa bi bekleme süresi var mı?:26::26::26::26:

cila işlemi yansımaları giderecek demişsiniz peki bu işlemden sonra saça boya uygulanabilinir mi yoksa bi bekleme süresi var mı?:26::26::26::26:

Zemin istenilen rengin ana tonuyla (açıklık koyuluk bakımından yani) aynı görünüyor.
Sadece saç turunculaşmış görünüyor.
O yüzden cila yeterli dedim.
Yanlış bir şey önermedim yani.
Ama ille de boya yapacağım diyorsanız yine küllü bir renkle boyayın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar verdiğim tavsiyelere güvenmiyorsanız soru sormayın ne siz yorulun ne ben yorulayım.
Burda tecrübelerime bilgilerime dayanarak çıkarsız yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Kuaför olmadığımı herkes biliyor zaten çoğu önerim denediğim şeyler ya da edindiğim bilgilere dayalı.
Şu ana kadar da kimseye yanlış bilgilendirme yapmış değilim öyle bir şikayet almadım.
Bilgim olmayan bir durumsa şayet atıp tutmak yerine cevap vermemeyi tercih ederim zaten.

arkadaşlar merhaba...ben bir yıl önce saçımı açıcı yardımıyla bakır tonlarında boyattm bir süre öle kullandıktan sonra çikolata kahveye boyadım yaklaşık 4 ay önce ancak şimdi küllü kumral tarzında yaptırmak istiyorum..saçlarmda biraz yıpranmalar var..acaba istediğim rengi yaptırabilirmiyim şuan saçıma ??

X