cnm çok teşekkür ederim cvbın için, pigmentesyonu nasıl uygulucam bi zahmet ondan da bahsedermisin:44:
ben bir cok renk kullandim ama hep koyu renkler cunku kaslarim ve kirpiklerim cok siyah bugday tenliyim. sizce hangi renkler gider? yardimci olursaniz sevinirim.
editör arkadaşım bide bana yardım etsen diyorumm
mrb hanımlar..
yeşil gözlü ve beyaz tenliyim kendi saç rengimi herkes çok beğeniyo ama insan arada bi değişiklik istiyo kendinde..doğal saç rengim kestane ve kumral karışımı tatlı bi renk ama sizce yüzüme ve gözlerime hangi renk gider? genelde açık tonlara bakıyorum kumral sarı tonları bal köpüğü fln ama sizin önerilerinizi merak ediyorum şimdiden sağolun...
bende kendi resmimi paylaştım istediğim rengi paylaştımm nasıl ulaşacağıma cvp gelmedi kii
Saç renginin ne olduğu ve yakışıp yakışmayacağı sorusu geldi bir tek,
Siyah boyanın saçtan tamamen gittiğinden eminseniz (akması ayrı şey saçta hiç kalmaması sadece kesimle olur)
Direkt bal köpüğü ya da kahve köpüğü boyanabilir.
Doğal saç kolay açılır ama mutlaka istenenden birkaç ton daha koyu olur.
9vol oksidanla palette 8.65 öneririm içine bir miktar 9.3 karıştılabilir daha açık olması için.
bu da güneşteki hali:) böle olsa çok ii olur
bu da güneşteki hali:) böle olsa çok ii olur
hanımlar benim saçım da hemen hemen bu tonlarda (coronia nın #533 teki fotosu) gün ışığında. kumral-açık kumral arası küllü boyadığım halde açtırma işlemi yaptırdığım için sanırım dorelikler mevcut. beyaz tenliyim saç rengimi daha da açmak istiyorum bej sarı-açık kumral arası ama açıcı kullanmadan açıcı özellikte boya kullanarak açmam mümkün mü? örneğin 9 ve 12 veya 8 ve 12 yi karıştırıp uygulasam tutar mı saç boylarında farklı tonlanmalar turunculuklar yapar mı? açıcı uygulamam üzerine 2. kez boya var saçımda şuan, boyama sonrası yıkamalarda da hemen akıyor rengi açılıyor, dolayısıyla açık renklerin de tutabileceğini düşünüyorum ama yanılıyor muyum?
Süper açıcı serilerinde yüksek vol oksidan kullanılır bu da boyalı saçta istenmeyen yansıma verebilir.
Boyanın akmaması ve istenmeyen renklerin oluşmaması için boyadan önce pigment yüklemesi yapılması gerekiyordu.
Saçı boyamadan pigmentasyon deneyin önce,yansımaların durumuna göre boya yapın.
9.1 ile boyayabilirsiniz 9.0 yansımayı yok etmez.
Ya da 9.0 içine bir miktar 0.22 turuncu azaltıcı ekleyebilirsiniz.