Arkadaşlar benim saç maceramda şöyle. 14 yıl röfle kullanan biri olarak sarı platin hastasıyım, ancak 14 yılda ancak 3-4 defa düzgün röfle yapılmıştır, pahalı ucuz farketmez birileri illa ki rezil etti saçlarımı yaktı, bende kendi saçıma döndüm Belime kadar tertemiz boyasız uzattım, tabi hastalık yine nüksetti, dayanamadım ve altta ilk resimde gözüken saçımı yaptırmak istedim kuaföre resimle gittim, kendi saçım üzerine krepe şeklinde röfle yapması gerekti normalde , kendi saçıma lütfen dokunma diye rica ettim, 3 renk saçları sevmiyorum , ama malesef ilk resimin yanındaki saçla çıktım kuaförden, cila atarken saçıma büyük ihtimal oksidanı yüksek girdi ve ana renk bozuldu, nedenini bilmediğim şekilde de balyajlar felaket yıprandı saç uçlarım resmen çalı süpürgesi, yada hani çakmak tutarsınız saçınıza yanar büzüşür aynen o şekildeydi. Tabi o koltuktan kalktıktan sonra yanmış saça mı üzülürsün parana mı ... , kendimi teskin etmeye çalıştım 5 ay bakım fln toparlandı saç, ama bu sefer dipler çıkınca boyanan saçta iyice akınca iğrenç bir saça büründüm arada röfleler, onun arasında açılmış turuncu kiremit rengi dipte kendi rengim. o şerefsiz kuaförün derdi dip çıksın 2 ay sonra bana dip için gelsin , dip boyasına mahkum edeyim, kendi saçıma düzgün atsaydı röfleyi 1 kere yeterdi röfle yaptırmak bana. ama amaç para kazanmak adamlarda. Neyse çok uzattım afedersiniz , 5 ay sonra sözde tanıdık bir kuaföre gittim, dedim bana kalın seyrek balyalar at platine yakın , dip boyası istemiyorum saçımı da kesmeye kıyamıyorum, en azından platinler yoğun olsın ki aradaki renk ve dip beni rahatsız etmesin. Yok ben ona öyle dememişim, demişim ki tut saçımı sık sık ince sık röfle yap, Hatta eski balyajların üstüne getir ve saçımı yak
HİÇ SAÇINIZI BOYA YADA RÖFLE SONRASI DEĞİL FÖNSÜZ, TARAYAMADAN ÇIKTIĞINIZ OLDUMU
AYNEN bu oldu , saçıma tarak süremiyordu kuaför, fırçaya tarağa patır patır kopuyordu saç
bi daha para bayıldım, ve çıkınca hüngür hüngür ağladım
bir daha saçıma hiç bir kuaför dokunamaz arkadaş, ölene kadar da dokundurmıyacam, kesimi mi bile artık kendim yapıyorum, 3 ayda epey saçımı toparladım , tabi çok sağlıklı değil, ama fön ısıtıcı kullanmıyorum, bol bakım yağları , sirkeler ( sirke kopan saçları inanılmaz şekilde güzel onarıyor) epey toparladım ,
şimdi 3 ve 4 numaralı resim şu anki saç rengim, dibim çıkmış ama hiç rahatsız değilim dibimle ilgili bir sorunum yok, istediğim boyalı saçıma gümüş ve kül rengi ile cila atmak, son resimdeki saça yakın bir saç rengi.
Eki Görüntüle 518492
Aldığım ürünler şunlar
En son resimdeki gümüş kül yansımaları istiyorum, saçımdaki dorelikten bir nebze kurtulmak istiyorum, çok koyulaştırmadan. Fil dişi sarısı %50 Gümüş %25 Kül Grisi % 10 Kumral %15 , Oksidan en fazla %5 kullanıcam , saç diplerimin açılmasını istemiyorum çünki , bana en azından ürünlerin miktarı hakkında yönlendirecek birilerin fikrine muhtacım
şimdiden çok teşekkür ederim ilginize
Akos Saç Boyasi (KÜL GRISI) ()
Akos Saç Boyasi (S.10 GÜMÜS) ()
Akos Saç Boyasi (S.11 FIL DISI SARISI) ()
Igora Royal Saç Boyasi (7-00 ekstra dogal kumral) ()