- 18 Ekim 2016
- 20
- 3
- 44
Aciciyla bu ton yapsaniz bile bu havayı vermez .Cevabınız için tesekkur ederim..bende kuaförde yaptırmak istiyorum ama kuaförler istediğim rengi tutturamiyor son gittiğim kuaförde saçlarım yandi ancak bu kadar toparlayabildim evde uygulayabileceğim bu tonlara yakin boya varmı acaba
Ana renkten sonraki renk yani 9.1 küllü sarı olur .Ama 9.13 dore yansimalı sarı olur .Yani bu renkler küllümü doremi oluyor?kusura bakmayın evde yeni boyamaya başladığım için bilmiyorum saçlarımın turuncu veya yeşil olmasından korkuyorum
Resimde renk farklı görünmüyor .Ama 1 ton koyu cila ile halledilebilir .Sorun varsa eğer.
Sac renginle bu renkler arasinda kac ton fark var .Ve dogal rengin mi ,degilse kaç numarayla ne zaman boyadın.3Şu 2 renk arasında çok kaldım
Fakat göz altlarım çok mor ,koyu renk saç gözaltlarımı daha da koyu gösterirmi bilemedim aşağıdaki saç renklerine kendimde nasıl ulaşabilirim yardım edermisin lütfen ..
Sac renginle bu renkler arasinda kac ton fark var .Ve dogal rengin mi ,degilse kaç numarayla ne zaman boyadın.3
Cok islem gormüs ve saciniz bayaaa yipranmıs .Bakim yaglariyla bakim yapın .Aktarlarda karişim da olur badem yagı da olur .Yaglar biraz koyultuyor .Şuanda ki saç rengim maalesef bu
14 gün önce ombreden bal sarısına dönmek için kuaföre gittim fakat saçım iğrenç bi renk oldu 4 gün bekleyip kendi kuaförüme gittim bi çok işlem uyguladı saçım bu sefer limon sarısı oldu
5 gün bekleyip yine gittim koyult bu saçı bu nasıl renk dedim bu sefer de bu oldu
Yani en son bu renk 4 5 gün önce oldu
Cok islem gormüs ve saciniz bayaaa yipranmıs .Bakim yaglariyla bakim yapın .Aktarlarda karişim da olur badem yagı da olur .Yaglar biraz koyultuyor .
Artik boyamayın.
Yinede istediginiz ton boyayi alır saciniz da yikadikca akma olasılıği da var. Bence %9luk oksidan la boyayı alır .ama boyamayin derim ..Biraz bekleyin alışırsınız.
Ben garnier kullandim yipratmadi ama dedigim gibi akabilir.Cok acılmış sac rengin .Sadece 1-2ton koyu yap istersen .oksidani %9 luk yap derim kapatsin diye ama yine de cok yipranacak saçın.Bence bisey yapma .Cevap verdiğin ilgilendiğin için çok çok tşk ederim
İnan sadece bal sarısı veya yakını saç rengim olsun isterken hem saçım yıprandı hemde 500 tl heba oldu
Saçımda bi renk yok ve çok çok kötü duruyo kendimi çok kötü hissediyorum
Yardımcı olurmusun hangi boyayı alayım sonra sürekli bakım yaparak toparlarım vaziyeti
Boyatmadan önce bi dalga yaptirin isterseniz .Sac renginiz iyi ama altlarda az turunculuk var .Merhabalar. Saclarimi yazin golge yaptirdim ve cok acik bir renk oldu. Iki kez cila attirdim ama hala istedigim renk olmadi. Boyatmayi dusunuyorum. Resimdeki rengi istiyorum. Hangi boyayi onerirsiniz?