- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.661
olur bence deneyin
Merhaba yardım istiyorum bnde
Eki Görüntüle 1837012 şuanki saç rengim böyle sizce bu renk iyi mi kalsın mı yoksa
Eki Görüntüle 1837013
Bu renge mi boyasam dahaki olur eğer buysa kaç numara uyar!?
Eki Görüntüle 1837014
Yoksa bu ton daha mı iyi olur eğer buysa kaç numara boyamaliyim?
Ve bnm saçıma bu renk tutar mı?? Yardım bkliyorumm
Yorum gerçekten açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim. Balyaj yok saçımda eskiden 8.1 küllü sarı boyamıştım. Üstüne tekrar kolestonun 5.1 boyadım o akınca böle bi renk oldu bayadır böle kullanıyorum diplerden gelen kendi saçımla uyumlu olunca da böyle bıraktım.kızıl renk öyle bir renktir ki abartmak gibi olmasın ama saçınızı 3 numaraya vurdurmadan kurtulamazsınız.pişman olup sonrasında siyaha bile boyatsanız aktıkça kızıllar bi şekilde ortaya çıkar.o yüzden çok çok iyi düşünüp de boyatın sonrasında gerçekten dönüşü olmayan bir renk.insanın yüzünü canlı gösterme gibi avantajları olsa da kusurları cok fazladır bir kere hemen akar ilk 3 yıkamadan sonra da tamamen kaybedersiniz rengi ve bi ton havlular her şey batar evdeki...saçlarınızda anladıgım kadar balyaj var.pigmentasyon yaptırmadan bu kızıla dönmeniz imkansız tek rengi elde edemezsiniz ilk etapta uçları farklı dipleri farklı olur bu da kötü bir görünüme neden olur.bence çok iyi düşünün derim ben.ve de illaki boyatmak istiyorum diyorsanız kesinlikle iyi bir kuaför bularak profesyonel ellerde yaptırmalısınız.
rica ederimYorum gerçekten açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim. Balyaj yok saçımda eskiden 8.1 küllü sarı boyamıştım. Üstüne tekrar kolestonun 5.1 boyadım o akınca böle bi renk oldu bayadır böle kullanıyorum diplerden gelen kendi saçımla uyumlu olunca da böyle bıraktım.
Dipler kendi saçım olduğu için kızıla boyayınca farklılıklar olur diye korktum bende. biraz düşünmem gerek sanırım
rica ederimbence saç renginiz gayet güzel gözüküyor eğer değişime ihtiyacınız varsa rengiyle oynamak yerine bakım yapıp canlandırabilirsiniz ya da uçlardan aldırabilirsiniz mesela ya da yine aynı küllü tonlardan devam edin çünkü güzel gözüküyor.
alaca bulaca bir renk çıkar ortaya bu anlattığınız şekildeBir ay önce filan kat kat kestirmiştim zaten yaz geliyo boyayınca çabuk akıyor en iyisi dokunmamak sanrm. Kızıl olayını da tanıdık kuaför var yaptırmaya karar verirsem yaz bitince yaptırmak daha mantıklı olur bir de son bişey sorcam mesela bi kutu kahve alıp bi kutu kızıl alıp karıştırıp boyasam da çok akar mı ya da iki kutu açık kumral alıp içine biraz kızıl katsam nasıl olur akar mı yine?
atladığınız bir şey var mı acaba anlattığınız şeyde?saçınızı olabildigince açmanız lazım mavi boyanın tutması için genelde orealsiz başarılı bir sonuç alınması imkansız...yani şöyle basite indirgersek: kahverengi boyanın üzerinden maviyle geçersek mi gözükür yoksa beyaz bir rengin üzerinden maviyle geçersek mi?biraz ara verip tekrar deneyin bence...Merhaba ben evde saçımın bir tutamını rengini açıp (saçım koyu renk kahverengi) üzerine mavi boyadım ama mavi tutmadı. Saç rengimi bildiğimiz sarıya kadar açmıştım daha önce kuaförde başka bir tutama yaptırdığımda onlarda o kadar açmıştı. Boya neden tutmadı anlamadımönerileriniz var mı acaba?
o halde aynen dediginiz gibi saça tekrar oreal kullanmaktan başka çareniz yok..saçınıza boya yapmadan önce hindistan cevizi yağı kullanıp üzerine boya yapmanızı tavsiye ederim,böylelikle yıpranma durumu en aza indirgeniyor ve boya daha iyi nüfuz ediyor.Kullandığım boya bu goldwell
sacinin koyu rengini kusturmadan bu rengi elde edemessin. c vitamini ve ingiliz sodasi kullanilan bi tarif var bul tarifi internetden onunla saclarinin rengini zarar vermeden asama asama ac. 2 gunde 1 uygula hatta. tamamen sacinin rengini kussun. sornada bu rengin boyasini bul 2 3 boyamada rengini oturur ama hemen olmaz.sabret. asama asama yapMerana ins banadacyardimci olursunuz benim sacimda omre var dipler biraz koyu uvlar acik ama ben kuafore gitmek istemiyorum artik evde altin sarisi yapmak istiyorum tamamini sacimin yardimci olurmusinuz kendi sacimin rengini gondercem size birde isteini Eki Görüntüle 1857511 Eki Görüntüle 1857512 bu istedigim renk
Saçı 1-2 ton açıp koyulaştırmaya benzemez bu. Kuaföre gidin risk almayın.Merhaba, daha önce böyle bir soru sorulduysa tekrar sorduğum için özüe dilerim ama konu 300 sayfa olmuş, okuyabildiğim kadarını okudum ama kendime cevap bulamadım. Saçımı mor, mavi vs boyamak için platin sarısına kadar açmam gerekiyor. Ne yapmalıyım? Palette'nin Yoğun Renk Açıcısını buldum ama saçım turuncu olur diye korkuyorum. Biraz araştırdım üstüne küllü bir renk boyayın falan diyorlar ama boyarsam üstüne atacağım mavi, mor vs tutar mı? Bu arada Jeans Color markasının boyaları ile boyamayı düşünüyorum. Daha önce saçımı hiç açmadım veya boyamadım, kendi rengi koyu kahve. Ayrıca kalın-orta kalınlıkta ve gür saçlarım var ense ve yanlar kazınmış şekilde. Sizce nasıl yapmalıyım? Yardım lütfeeen.