Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Ay bana yardım lütfeeeen, sarı-bakır olan saç rengimi loreal excellence 7.1 küllü kumrala boyasam yeşerir mi? Lütfen yardım Beyaz ışık altında böyle saç rengim.

Eklentiler

• IMG_2109.JPG
    66,8 KB · Görüntüleme: 138
Koyu yeşil bi saçı şarap kızılı yapmak için saçı hangi işlemlerden geçirmeliyim LÜTFEN ACİL CEVAP!!!!!!

Kızlar selam, saçlarımı sıcak bir çikolata kahve rengine boyamak istiyorum ekte kendi saçım ve az çok istediğim saç var. Bir bakar mısınız?

Merhaba,saç konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Ablamın saçı ne renge boyarsak boyayalım çok koyu siyaha yakın bir renk çıkıyor,saçları çok fazla yıprandığı için de oriyal yapamıyoruz.Nasıl kumrala çevirebiliriz acaba ?
Benim saçımsa kızıl,nasıl akıtıp küllü kumral yapabilirim,şimdiden teşekkürler.

Iyi aksamlar sacim bal kopugu rengi, kendim boyuyordum fakat degistirmek istiyorum. Renk akiyor cunku bebek kumrali istiyorum hangi rengi karistirmam ya da hangi numarayi almam gerekiyor? Yardimci olursaniz cok mutlu oluyorum, simdiden tesekkur edderim

Merhaba bal köpüğü rengini ilk evde kendinmi boyadın bende bal köpüğü istiyorum ama evde boyamaya cesaret edemiyorum

boya yok gibi duruyo saçların ama bu renkle ombre cok güzel gider bence diplerini elleme uclarına ombre setı al ondan yap yada yaptır 2. 3. boyamaya anca tutar

boya yok gibi duruyo saçların ama bu renkle ombre cok güzel gider bence diplerini elleme uclarına ombre setı al ondan yap yada yaptır 2. 3. boyamaya anca tutar
Canım dipleri beyaz o yüzden açık renk istiorum kuaföre gitmeden evde boyasam tutarmı ki rengi

tutar tutar al sen ama dedigim gibi 2. 3. boyamaya tutar kuaför cunku önce acma yapıyor
Hemen olcak diye beklemiyorum canım 4 5 boyama da olsa olur evde açarken yakarım diye cesaret edemedim açmaya direk bal köpüğü boyayayım ben

Arkadaşlar saçlarım siyahtı çok az kahverengi tonlarında ışıltı yaptırmak istedim ama kuaför sağolsun röfle yaptı saçımı inanılmaz yıprattı birazı kesildi hala da kesilmesi gereken yerler var hatta çok az saçımda koptu bu renkten hiç memnun değilim hazır yıpranmışken biraz daha açtırıp altın sarı tonlarında mı yaptırsam koyultöak istemiyorum ama böylede rezil gibi siyahlı sarılı turunculu gezmek hiç hoş değil kendim yapsaydım daha az yıpranırdı

Eklentiler

• A25E0DC3-25FA-4A93-BC97-7AA2C912F766.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 129
Kaç para verdim bacım bu saça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…