Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap icin tesekkurler.Boyatmadan önce bi dalga yaptirin isterseniz .Sac renginiz iyi ama altlarda az turunculuk var .
Cevap icin tesekkurler. Cila yaptirdim daha once. Aktigi icin boyayi dusundumbence boya yerine iyi bir kuaförde küllü cila yapılabilir
Merhaba bal köpüğü rengini ilk evde kendinmi boyadın bende bal köpüğü istiyorum ama evde boyamaya cesaret edemiyorumIyi aksamlar sacim bal kopugu rengi, kendim boyuyordum fakat degistirmek istiyorum. Renk akiyor cunku bebek kumrali istiyorum hangi rengi karistirmam ya da hangi numarayi almam gerekiyor? Yardimci olursaniz cok mutlu oluyorum, simdiden tesekkur edderim
saç rengin ne ?Merhaba bal köpüğü rengini ilk evde kendinmi boyadın bende bal köpüğü istiyorum ama evde boyamaya cesaret edemiyorum
palette 8.0 güzel ben boyamıştımMerhaba bal köpüğü rengini ilk evde kendinmi boyadın bende bal köpüğü istiyorum ama evde boyamaya cesaret edemiyorum
saç rengim bupalette 8.0 güzel ben boyamıştım
bu saç rengimi evde bal köpüğü yapabilirmiyim kisaç rengin ne ?
bende 9.1 boyamıstım bu renk oldu bal köpüğüne dönermi bilemiyorumpalette 8.0 güzel ben boyamıştım
Canım dipleri beyaz o yüzden açık renk istiorum kuaföre gitmeden evde boyasam tutarmı ki rengiboya yok gibi duruyo saçların ama bu renkle ombre cok güzel gider bence diplerini elleme uclarına ombre setı al ondan yap yada yaptır 2. 3. boyamaya anca tutar
Hemen olcak diye beklemiyorum canım 4 5 boyama da olsa olur evde açarken yakarım diye cesaret edemedim açmaya direk bal köpüğü boyayayım bentutar tutar al sen ama dedigim gibi 2. 3. boyamaya tutar kuaför cunku önce acma yapıyor
Kaç para verdim bacım bu saçaArkadaşlar saçlarım siyahtı çok az kahverengi tonlarında ışıltı yaptırmak istedim ama kuaför sağolsun röfle yaptı saçımı inanılmaz yıprattı birazı kesildi hala da kesilmesi gereken yerler var hatta çok az saçımda koptu bu renkten hiç memnun değilim hazır yıpranmışken biraz daha açtırıp altın sarı tonlarında mı yaptırsam koyultöak istemiyorum ama böylede rezil gibi siyahlı sarılı turunculu gezmek hiç hoş değil kendim yapsaydım daha az yıpranırdı
120 tl verdim:)Kaç para verdim bacım bu saça