Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merabalar kadinlar kulubunun guzel bayanlari.saclarimi boyatmak istiyorum.ama ne yapsam bilemedim.simdiki sac rengimi asagiya koyucam resmimi.kullu kumral mi yapsam.yoksa hic boyamadan uzerine direk platin sarisi ombre mi yapsam ne yapsam bilemedim.bir fikir lutfen

Eklentiler

• 2016-08-02-23-41-38-755.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 107
MERHABA CANIM BEN SAÇLARIMI KUAFORDE ACTIRMADAN FINDIK KABUĞU TONUNDA BİR RENGE BOYATTIM.BU SAÇ RENGİNİ ÜSTÜNE EN AÇIK PLATİN TONLARINDA BOYA UYGULASAM HANGİ RENK OLUR LÜTFEN CEVAP VERİN

Merhaba...cok guzel anlatiorsunuz...karamel ombre saci nasil elde edilebir ..hanki numara veya hanki marka...nasil evde kendim yapanbilirim?...biraz tarif ederseniz cok cok memnun olurum.tesekkurler..

Merhaba saçlarım koyu kahve ama defalarca üstüne siyah boya uyguladım saçlarım uzun . şuan dipleri doğal rengine döndü ama alt kısımları halen siyah.
bende kulaktan aşağı itibaren karamele boyatmak istiyorum saçlarımı oryal ile açacaklarını söyledi kuaför saçlarım yanar mı elinde kalmasından korkuyorum yardım lütfen

Merhabalar sacimi 4 ayda 3 defa garnier 11.1 boyadim .Dogal rengi koyu kahveydi hic boya yoktu .şimdi findık kabuğu renginde oldu 2 gun once boyadım.Garnier 11.1 e .Nasıl sarı yapabilirim .Oryal kullanmak istemiyorum.

Sana koyu karamelde yakışır.

Merhabalar sacimi 4 ayda 3 defa garnier 11.1 boyadim .Dogal rengi koyu kahveydi hic boya yoktu .şimdi findık kabuğu renginde oldu 2 gun once boyadım.Garnier 11.1 e .Nasıl sarı yapabilirim .Oryal kullanmak istemiyorum.
bende cevabı bekliyorum canım aynı durumdayım

Acmadan mumkun degil.
Boyayla sari olamazsin hele kullu hic olmaz cunku boyanin icindeki oksidanla turuncuya dogru acilir saclarin.
Sacinin en az platine kadar acilmasi gerekir 11.1 sarisini tutmasi icin.

Acmadan mumkun degil.
Boyayla sari olamazsin hele kullu hic olmaz cunku boyanin icindeki oksidanla turuncuya dogru acilir saclarin.
Sacinin en az platine kadar acilmasi gerekir 11.1 sarisini tutmasi icin.
Tam 11.1 istemiyorum aslinda acar belki diye o numarayi yaptim .Acildi biraz ama rofle yapilacak artik üstune .
Tesekkur ederim cevabına

Merhaba bende sacimi siyahtan kumrala dondurmek istiyorumda evde kendim oryalle açtım ustune ne renk atmam lazm kumral olmasi icin banada yardimci olursaniz sevinirim cok

Merhaba bende sacimi siyahtan kumrala dondurmek istiyorumda evde kendim oryalle açtım ustune ne renk atmam lazm kumral olmasi icin banada yardimci olursaniz sevinirim cok
Kullu kumral 7.1 ile boyayabilirsin. Ama hala dorelik kalacaktir yani bebeksi kumral olmaz.
O yuzden mor bir sac boyasinin bir tatli kasigini sac kremi ile karistir. Civik bir kivama gelsin.
Dusta saclarina boyar gibi guzelce dagit ve 5 dakika sonra yika.
Boylece saclarin turuncu kalmayacaktir.
Bu islemden sonra istedigin rengi tutturabilirsin:)

Aa hic duymamstm cok sagol deniyim bakalm mor bulabilirsem

Merhabalar benim saçlarım 5 yıl kadar yoğun doreli ve az bakırlı sarıydı sonra bi dğişiklik isteyip ombre yaptırdım yarıya kadar açık kumral yarıdan uçlara kadar doreli sarıydı çokta memnundum
Can sıkıntısından yine eski sarıma döneyim dedim hiç bilmediğim bi kuaföre gidip doreli bakırlı sarı istedim tabii bi çok çaylak kuaförün dediği gibi yaparız tabiki hiç sorun deil dediler koltuğa oturana kadar
Koltuktan kalktığımda dipler yarıya kadar kırmızımsı iğrenç bi renkti yarıdan sonrası istediğim sarıydı
Kendi kuaförüme gittim güvendiğim için o daha da berbat yaptı dipler yarıya kadar limon sarısı yarıdan sonrası koyu sarı uçlar platin sarı gibi bu işleme 350 tl para aldı sinir oldum kavga ettim 4 gün sonra tekrar gittim ve koyult bunu dedim şuandada aşağıdaki son resim gibi

İlk 2 resimdeki yıllarca kullandığım renklerim

3.renk ombreli halim onuda severek kullanmıştım omuza yatan benim bu arada :)

Şuankide yeşilimsi olan renk 4. Bunu nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim

2.resimdeki rengi nasıl elde edebilirim

Eklentiler

• FB_IMG_1444598523852.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 122
  • FB_IMG_1444598544570.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 113
  • 2015-12-17-18-06-52-406.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 126
  • 20161018_182717.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 130
Arkadaşlar merhaba yeni uyeyim..saclarimi birer hafta arayla iki kez palette 10 -4 papatya ile boyadim saçlarım resimdeki gibi oldu(umarım resim ekleyebilmişimdir)ama benim istediğim sari daha parlak bi sarıydı onunda resmini eklemeye calısıcam..sizden ricam diğer renk olması için neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Resimde renk farklı görünmüyor .Ama 1 ton koyu cila ile halledilebilir .Sorun varsa eğer.

Resimdeki sac sık rofleli evde hiç olacak bisey degil .Saciniz bence tam rofle tabanı olmuş .Kendiniz uğraşıpta pisman olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…