Merabalar kadinlar kulubunun guzel bayanlari.saclarimi boyatmak istiyorum.ama ne yapsam bilemedim.simdiki sac rengimi asagiya koyucam resmimi.kullu kumral mi yapsam.yoksa hic boyamadan uzerine direk platin sarisi ombre mi yapsam ne yapsam bilemedim.bir fikir lutfen
Tesekkurler bende oyle dusunmustumOmbre çok yakışır:)
Merhaba...cok guzel anlatiorsunuz...karamel ombre saci nasil elde edilebir ..hanki numara veya hanki marka...nasil evde kendim yapanbilirim?...biraz tarif ederseniz cok cok memnun olurum.tesekkurler..Kuaförlerde kullanılan Karamel rengi maalesef market boyalarındaki karamel değildir. Asıl karamel rengi Koleston perfect 8/07 +%9(30volume)luk oksidanla elde edilir saçlarınız anladığım kadarıyla 9 numaradan koyu. Saçlarınızı açmadan bu işlemi yapamazsınız. Diyelim ki açtınız, ilk seferde açtıktan sonra 8/07 ile boyamanız saçı matlaştırır. Saçınızın karameli kabul etmesi için yaklaşık 2 aya ihtiyacı vardır.
İlk önce saç açılmalı, sonra açık dore bir renk tercih edip zemin oluşturulmalı(saçınızın ne kadar açıldığına bağlı olarak bu dore renk değişebilir bu yüzden numara veremiyorum) En sonunda da karameli yani 8/07 i vurmanız gerekir.
Size tavsiyem saçınızı evde yıpratmadan kuaföre gitmeniz.
Sana koyu karamelde yakışır.Merabalar kadinlar kulubunun guzel bayanlari.saclarimi boyatmak istiyorum.ama ne yapsam bilemedim.simdiki sac rengimi asagiya koyucam resmimi.kullu kumral mi yapsam.yoksa hic boyamadan uzerine direk platin sarisi ombre mi yapsam ne yapsam bilemedim.bir fikir lutfen
bende cevabı bekliyorum canım aynı durumdayımMerhabalar sacimi 4 ayda 3 defa garnier 11.1 boyadim .Dogal rengi koyu kahveydi hic boya yoktu .şimdi findık kabuğu renginde oldu 2 gun once boyadım.Garnier 11.1 e .Nasıl sarı yapabilirim .Oryal kullanmak istemiyorum.
Acmadan mumkun degil.Merhabalar sacimi 4 ayda 3 defa garnier 11.1 boyadim .Dogal rengi koyu kahveydi hic boya yoktu .şimdi findık kabuğu renginde oldu 2 gun once boyadım.Garnier 11.1 e .Nasıl sarı yapabilirim .Oryal kullanmak istemiyorum.
Tam 11.1 istemiyorum aslinda acar belki diye o numarayi yaptim .Acildi biraz ama rofle yapilacak artik üstune .Acmadan mumkun degil.
Boyayla sari olamazsin hele kullu hic olmaz cunku boyanin icindeki oksidanla turuncuya dogru acilir saclarin.
Sacinin en az platine kadar acilmasi gerekir 11.1 sarisini tutmasi icin.
Sacinin fotosunu koyabilir misin direk boyayinca nasil olduTam 11.1 istemiyorum aslinda acar belki diye o numarayi yaptim .Acildi biraz ama rofle yapilacak artik üstune .
Tesekkur ederim cevabına
Merhaba bende sacimi siyahtan kumrala dondurmek istiyorumda evde kendim oryalle açtım ustune ne renk atmam lazm kumral olmasi icin banada yardimci olursaniz sevinirim cokKuaförlerde kullanılan Karamel rengi maalesef market boyalarındaki karamel değildir. Asıl karamel rengi Koleston perfect 8/07 +%9(30volume)luk oksidanla elde edilir saçlarınız anladığım kadarıyla 9 numaradan koyu. Saçlarınızı açmadan bu işlemi yapamazsınız. Diyelim ki açtınız, ilk seferde açtıktan sonra 8/07 ile boyamanız saçı matlaştırır. Saçınızın karameli kabul etmesi için yaklaşık 2 aya ihtiyacı vardır.
İlk önce saç açılmalı, sonra açık dore bir renk tercih edip zemin oluşturulmalı(saçınızın ne kadar açıldığına bağlı olarak bu dore renk değişebilir bu yüzden numara veremiyorum) En sonunda da karameli yani 8/07 i vurmanız gerekir.
Size tavsiyem saçınızı evde yıpratmadan kuaföre gitmeniz.
Kullu kumral 7.1 ile boyayabilirsin. Ama hala dorelik kalacaktir yani bebeksi kumral olmaz.Merhaba bende sacimi siyahtan kumrala dondurmek istiyorumda evde kendim oryalle açtım ustune ne renk atmam lazm kumral olmasi icin banada yardimci olursaniz sevinirim cok
Aa hic duymamstm cok sagol deniyim bakalm mor bulabilirsemKullu kumral 7.1 ile boyayabilirsin. Ama hala dorelik kalacaktir yani bebeksi kumral olmaz.
O yuzden mor bir sac boyasinin bir tatli kasigini sac kremi ile karistir. Civik bir kivama gelsin.
Dusta saclarina boyar gibi guzelce dagit ve 5 dakika sonra yika.
Boylece saclarin turuncu kalmayacaktir.
Bu islemden sonra istedigin rengi tutturabilirsin:)
Iyice sac kremiyle seyrelt ki sacin mor olmasin bu kez:)Aa hic duymamstm cok sagol deniyim bakalm mor bulabilirsem
Resimde renk farklı görünmüyor .Ama 1 ton koyu cila ile halledilebilir .Sorun varsa eğer.Merhabalar benim saçlarım 5 yıl kadar yoğun doreli ve az bakırlı sarıydı sonra bi dğişiklik isteyip ombre yaptırdım yarıya kadar açık kumral yarıdan uçlara kadar doreli sarıydı çokta memnundum
Can sıkıntısından yine eski sarıma döneyim dedim hiç bilmediğim bi kuaföre gidip doreli bakırlı sarı istedim tabii bi çok çaylak kuaförün dediği gibi yaparız tabiki hiç sorun deil dediler koltuğa oturana kadar
Koltuktan kalktığımda dipler yarıya kadar kırmızımsı iğrenç bi renkti yarıdan sonrası istediğim sarıydı
Kendi kuaförüme gittim güvendiğim için o daha da berbat yaptı dipler yarıya kadar limon sarısı yarıdan sonrası koyu sarı uçlar platin sarı gibi bu işleme 350 tl para aldı sinir oldum kavga ettim 4 gün sonra tekrar gittim ve koyult bunu dedim şuandada aşağıdaki son resim gibi
İlk 2 resimdeki yıllarca kullandığım renklerim
3.renk ombreli halim onuda severek kullanmıştım omuza yatan benim bu arada :)
Şuankide yeşilimsi olan renk 4. Bunu nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim
2.resimdeki rengi nasıl elde edebilirim
Resimdeki sac sık rofleli evde hiç olacak bisey degil .Saciniz bence tam rofle tabanı olmuş .Kendiniz uğraşıpta pisman olmayın.Arkadaşlar merhaba yeni uyeyim..saclarimi birer hafta arayla iki kez palette 10 -4 papatya ile boyadim saçlarım resimdeki gibi oldu(umarım resim ekleyebilmişimdir)ama benim istediğim sari daha parlak bi sarıydı onunda resmini eklemeye calısıcam..sizden ricam diğer renk olması için neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirimEki Görüntüle 1899778 Eki Görüntüle 1899782