pigmenti almıyorsa saç ancak açtırarak istediğiniz rengi elde edebilirsiniz maalesefrenk tutmadi hic degisiklik yok maesef
Bir fındık kadar mavi boya ekleyin boyanıza turunculuğu kırarmerhabalar bende sacımı açtım fakat dipler siyah oldugu için turunculaşma var iki kez boyamama ragmen kapanmadı hangi ton boya sürmemi önderirsiniz 10.1 ve 9.1 e boyadım ard arda şimdi elimde fildişi var ama diplerim yine uzadı acıp tekrar boyayacağım
şu anki hali bu saç uşlarım platin röfle dipler siyah aradaki renk te 2 boyama ile bu.Bir fındık kadar mavi boya ekleyin boyanıza turunculuğu kırar
Rahatsiz oldugun nokta dorelik,kizilliksa bir kac aydir ben de ayni sorunu yasiyorum.Merhaba. Acil yardıma ihtiyacım var. Wella illumina 10/1 ve 10/69 u 30luk oksidan ile karıştırıp doğal renkli saçıma sürdüm. Sonuç fotoğraftaki gibi. Ben bu saça nevacolor mavi ile cila mı atsam düzelir yoksa nevacolor 12/1 küllü sarı mı yapsam düzelir ?
Merhaba. Acil yardıma ihtiyacım var. Wella illumina 10/1 ve 10/69 u 30luk oksidan ile karıştırıp doğal renkli saçıma sürdüm. Sonuç fotoğraftaki gibi. Ben bu saça nevacolor mavi ile cila mı atsam düzelir yoksa nevacolor 12/1 küllü sarı mı yapsam düzelir ?
Turuncudan kurtulmak istiyorum şuan. Herhangi bi sarı olabilir yeter ki kurtulayım. Yıllar öncede aynı hataya düşmüştüm. Saçı açmadan sarıya boyamak gibi. Yine aynısını yaptımPlatin mi yapmak istemiştiniz?
Evet turuncuyum şuan resmen. altlar benimde koyu dipler turuncu oldu. Bile bile hata yaptım yani saçı açmadan sarıya boyamak gibiRahatsiz oldugun nokta dorelik,kizilliksa bir kac aydir ben de ayni sorunu yasiyorum.
Mor sampuanda ise yaramiyor.
Gri boya ile ve 0.22 mavi boya ile cila yaptim ise yaramadi ise yarasa da 1 haftaya akip yine ayni renk oldu.
Bilen biri varsa ben de merak ediyorum.
Saclarim uzun ve altlar 8.1 ustlerde dorelik var su an.en son hepsini 7.1 e boyayacagim o olacak zaten kumraldan sariya donmus bir renk istiyorum.